Bunlari okudukca heyecanlaniyoruM fakat ben 37 haftaya girmek uzereyim hic yalanci sanci falan oldugunu hissetmedim acaba olmamasida normal mi :)
Aynen ama bende cok nazlıyımdir bu konularda parmağimi kessem oturur ağlarım ama birçok seyde sesim cıkmadı tüp bebekte olsun doğumda olsun rahattınBen aglaya aglaya gittigimde 1.5 cm idim. Dayanamadim oluyorum artik dedigimde ise 4cm.
Agri esigiyle alakali bir durum.
Kozlar yoğun geçti bugün. Nst yer girdik sancim 60 cikti.yani fazlaymis.
Ebeye durumu anlattim sadece sol tarafimda sancilar oldu dedim. Zaten öyle olmali normal inmiş o zaman donmuş dedi.
Doğum baslamis ama hala vaktin var dedi.
Dr bin yazihanesine gittik bayag bekledim orda. Dr epidural normalde bazen anne ikinmayi yapamiyor dedi. Epiduralsiz normali tavsiye etti.
Artik gece gündüzbekliyoruz bebisi.
Yola cikmis :)
Ebeye durumu anlattim sadece sol tarafimda sancilar oldu dedim. Zaten öyle olmali normal inmiş o zaman donmuş dedi.
Dr bin yazihanesine gittik bayag bekledim orda. Dr epidural normalde bazen anne ikinmayi yapamiyor dedi. Epiduralsiz normali tavsiye etti.
zebekine canim etmez miyim HIV.malum bende zor kavusyum mucize ne. Doğumayaninda Rabbim aklima gelmenizi nasip rtsim. Bol bol kevser suresi. Efendimize soyu kesik denildiği için indi bu sure.ben bu sureye sigindim.
cnntrm canim insaallah dedigin gibi okur. Suan hafif sancilar var ama duzensiz. Bir de ayaklatim o kadar sistiki patlamak uzre. Bi jac kilcal damar patlamis hatta.ayagimin agrisindan dogum sancisini hissedemeyebilirum. O kadar yani
cnntrm 35. Haftaya kadar calisiyordum. Bu ara hep evdeyim. WC te bile zor gidiyorum. Yürüyüş yapmak bi hayal şuan
İnşaallah kizim olacak