dogum sancisi mi bu?

Bunlari okudukca heyecanlaniyoruM fakat ben 37 haftaya girmek uzereyim hic yalanci sanci falan oldugunu hissetmedim acaba olmamasida normal mi :)

bildiğim ve hatırladıgım kadarıyla oluyormuş fakat anne hıssetmıyormus yalancı sanıcıyı.. bende ılkınde hıcbısey hıssetmemıstım.. ama bunda şimdiden bildiğin sacıyla yaşıyorum

Bunlari okudukca heyecanlaniyoruM fakat ben 37 haftaya girmek uzereyim hic yalanci sanci falan oldugunu hissetmedim acaba olmamasida normal mi :)

Kozlar yoğun geçti bugün. Nst yer girdik sancim 60 cikti.yani fazlaymis.

Ebeye durumu anlattim sadece sol tarafimda sancilar oldu dedim. Zaten öyle olmali normal inmiş o zaman donmuş dedi.
Doğum baslamis ama hala vaktin var dedi.
Dr bin yazihanesine gittik bayag bekledim orda. Dr epidural normalde bazen anne ikinmayi yapamiyor dedi. Epiduralsiz normali tavsiye etti.
Artik gece gündüzbekliyoruz bebisi.
Yola cikmis :)

Muhatt canim saglikla tez zamanda kucagina al insallah minigini
Bir avazda dogur insallahh

Cnm doğum başlamış derken ne demek istedi ki yani bebrk doğum kanalına mı girmiş

Canım drun doğru söylemiş bana da söylemişti dr ama sancılar yogunlasinca dayanamayip epidural yaptırdım ve igneden 15 dk sonra doğuma girdim cidden ikinamadim ve ebenin kuvveti sayesinde doğdu oğlum son ana kadar gelip yaptirmisim igneyi ne bileyim cahillik işte daha doğuma çok var sanmistim ağrı esigiyle alakali tabi ama son anda sadece çok yoğun sancim olmuştu ikincide kesinlikle epidural almam ve kimseye de tavsiye etmiyorum sağ salim kolay bir doğumun olur inşallah az kalmış melegine kavusmana

balah canim seyhan doğum yapti zira bana geldi. Allah razi olsun.
@cimcimesevilaynzaten asagidaydi bebek sindi yola cikmis geliyor :)
cnntrm canim Dr de öyle dedi. İkinmayi hissediyor anne dedi.ebeler fazla çöküncebelde sikinti olabiliyormus. Nette ookumuştum. Gecmiyo zaman

Evt 60 cikmis sancin ayyy Sag salim al bebegini kucagina Insallah. Bende heyecanlandim kendi dogumum geldi aklima. Hic korkma o an okadar gucleniyorsunki anlatamam

Belde falan sıkıntı olmadı şükür ama boşuna almış oldum epidurali oysa doğum aninda sancı kalmiyormus zaten ki epidural etkisini gösterene kadar 1-2 ikinma hissetmistim bile yani tam doğum anında yaptirmisim epiduralin etkisi başlayınca ikinma gitmişti:)) hiç korkma stres yapma Rabbim verir kuvvetini sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah

ayy cok sevındım cnm ıns tek nefeste olsun dogumun... ( not: eger hala dogum yapmadıysan eger cok agrın olmazsa bana bebıs ıcın dua eder mısın :) )

zebekine canim etmez miyim HIV.malum bende zor kavusyum mucize ne. Doğumayaninda Rabbim aklima gelmenizi nasip rtsim. Bol bol kevser suresi. Efendimize soyu kesik denildiği için indi bu sure.ben bu sureye sigindim.
cnntrm canim insaallah dedigin gibi okur. Suan hafif sancilar var ama duzensiz. Bir de ayaklatim o kadar sistiki patlamak uzre. Bi jac kilcal damar patlamis hatta.ayagimin agrisindan dogum sancisini hissedemeyebilirum. O kadar yani

Kıyamam en zor günleri hamileliğin benim de son bir ay elim ayağım şişmişti doğumdan 1 ay sonra falan ancak inmişti şişlikler temmuzda yapmıştım ben doğumu hava çok sicakti senin de sicaklara kalmış yürüyüş yapabiliyor musun bilmiyorum ama yapmaya çalış bir de fırsat buldukça uyu doğumdan sonra ilk günler bebisle birbirinize alisana kadar uyku pek olmaz :)) kız mı bebeğin erkek mi?

cnntrm 35. Haftaya kadar calisiyordum. Bu ara hep evdeyim. WC te bile zor gidiyorum. Yürüyüş yapmak bi hayal şuan
İnşaallah kizim olacak

benim!bir sorumolcak arkadaslar 35 haftalik hamileyim sag kasigimda agrilar var bebekte sert ve sag gobegime yakin yerde surekli agri var yani ara ara gelen birsey degil normalmi birde vajinamdan cikacak gibi baski yapiyor yuruyemiyorum bir kac saatten beri boyle ne yapmaliyim endiselenmeme gerek varmi yoksa bunlar yalanci sancimi belimde agri yok.cevaplarsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…