dogum sancisi mi bu?

muhat

kızım geliyorrrr :)
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
6.356
981
37
Hanimlar sanciyla uyandim. Sol tarafta yoğunlaşan bi sancim var.
Uyandigimda bebek sert bi haldeydi.genelde öyle toplanıp kalmazdı.
Nişan da gelmedi henüz.
Nisan geldiğizaman sizin adet sancisi gibi sanciniz oldu mu?
Gaz oolabilir mi?

ben 8 aylik dogum yaptim .ilk belirtimde adet agrisi gbi agriydi 2 gun sora suyum geldi.sabah bi doktora git istersen.kac haftalik oldugunu yazmamisjm

Canim 18 gün var doğuma.
Sancin tek bölgede mi oldu?

Canım doğum sancısı genelde adet sancısı gibi bel ağrısı gibi olur.seninki tek taraflıymış.sabah muhakkak doktora git ama doğum olduğunu düşünmüyorum.benim ilk hamileliğimde bebek hep karnımda toplanır taş gibi olurdu.doktor olabilir demişti.sabah kontrole git ama

Y yoladevam hala agrim var. Belde agrim var ama sol kasikta da agri hissediyorum.
Nst te hic görmedimilk is hastaneye gitmek.
Toplanmasi normal ama ilk kez bu kadar taş gibiydi ve uzun sure öyle kaldi

canim benim belim cok agriyodu bide suyum geliyomus benim 2 3 gun tabi suyum oldugunu sonradan anladim.sancim yoktu sadece kasilmam vardi sen doktora git benim doktorda banada kizdi niye erken gelmedin diye simdi ne durumdasin

Korkutmak istemem ama muhtemelen oluyor benim kızında 34 haftada öyle oldu top gibi bi taraftaydi önemsemedim hastaneye kontrol için gittim hemen doğuma aldılar.bi doktorunu ara îstersen

Agrinizda hafifde olsa varsa dogum baslamis olabilir.Ben 38.haftada hic dogum sancisi oldugunu farkedemeden kendimi dogumhanede bulmustum.Dogum sancisini oyle bir anlatttilar ki, hic ihtimal vermemistim olan agrimin dogum.sancisi olduguna.Bebeginize saglicakla kavusun.

Bende suyum gelmeden 1hafta once baslamisti adet sancisi gibi sancim vardi. 1 hafta sonra suyum geldi su gelir gelmez nisanda geldi bende. Doktor a git yinede bellki hafif hafif yokluyor sancilar seni

Dogum sancisi belli araliklarla gidip gelen ve zamanla siddetlesen ve daha duzenli hale gelenbir sancidir. Devamli ve tektarafli agri ise bobrek sancisi olabilir. Bir dr a gorunun yine de.

Kozlar söylemesi ayiptir 3 gün önce dusta vajinadan sut gibi damla damla akinti gelmeye başladı.daha doğrusu sizinti.o Dr te gittim normal dedi. O gündenberi ggece pedi kullanıyorum düşünün akintiyi.
Az önce akinti hissettim minnicik bi pembelik vardi.şuan rahatladim çok şükür. 2 saatten uzun sürdü agri.
Doktora gideyim kafam rahat etsin en iyisi.
Hanimlar insanin çok rahatladim. Yalniz birakmadiginiz için çok tesekkur ederim

Doktrdan gelince muhakak haber ver ama;-)

Bencede hemen haber ver merak ederiz Hakkinda hayirlisi olsun Dogumda Allah yardimcin olsun Insallah

Bunun adi kasılma, yalancı dogum Sancısı yani. Doguma hazırlıyor seni. Bu Sancı bende tam 4 hafta sürdü :) nisanimin geldiği günün ertesi 42-3 te doğurdum :)

Dogum Sancısı, belden kasıklara yayılıyor, tuvaletin gelmiş hissi yoğun. Inan bana o Sancı cok farklı hemen anlıyorsun dogum Sancısı OLDUĞUNU.

Ya kızlar bu doğumu öyle abartmişiz kı dizilerde filmlerde yemin ediyorum aon ana kadar daha sancım gelmedi bu kadar hafif olamaz diye diye 9-10 cm açılmaya geldim.hastaneye güle oynaya gitiğimdede açılmam 4cm miş.mecbur sezeryana alındım o ayrı ama hiç öyle zor değildi.doktor açilma olana kadar zor sonrası kolay demişti.suni sancı ve 9-10 cm açılmadan aonra sezertana girmek hala büyük yaradır bende

Not:herkeste aynı olucak diye bişey yok ama cidden dayanılmıycak şeyler değil.normal doğum yapmaya elverişli bayanlar için tabii özel durumlar hariç

CANIM SENINLE AYNI DURUMDAYIM SU ANDA BU DEMEK OLUYOR KI DOGUM YAKLASIYOR ALITIRMA KASILMALARI KORKMA

kızlar benm de 35.haftam bitiyor artık.dün gece gaz sancısı gibi bi sancım oldu.karnım ağrıdı uyuyamadım,dolaştım biraz,sıcak su koydum ayaklarıma filan,suan geçti cok sükür...yalancı sancı olabilir mi,doğum başlasa anlardım dimi

canım anlarsın tabiki, en önemlisi inanılmazz düzenli oluyor sancı, mesela tamı tamına 15 dk'da bır gelıyo gıbı düşün.. girrikce yıne cokk duzenlı bı sekılde 10 dk'da bıre dusuyo .... bıde bole kırmızımsı bısey gelıyo nişan denen...

Ben aglaya aglaya gittigimde 1.5 cm idim. Dayanamadim oluyorum artik dedigimde ise 4cm.
Agri esigiyle alakali bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…