Doğuma Hazırlık Doğum sancısı mı acaba?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nameoflove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
37
19
34
Mrb arkadaşlar bugün 6_7 defa belimden ağrı girdi 3 ya da 4 dakika sürdü ve sonlara doğru süre tuttum yarım saatte bir gelmiş... Gerçek doğum sancısı başlıyor olabilir miacaba?

Mrb arkadaşlar bugün 6_7 defa belimden ağrı girdi 3 ya da 4 dakika sürdü ve sonlara doğru süre tuttum yarım saatte bir gelmiş... Gerçek doğum sancısı başlıyor olabilir miacaba?
Ben 2 ay once normal dogum yaptim kiz bebek annesiyim benim adet sancisi gibi sancim oluyodu ama sik degil bi kac hafta boleydi dogum zamanimda dakka sancim siklasti ve bacagimada vurdu sonra suyum geldi ben bi ilik dus aldim ole gittik hastaneye sende sancilarini takip et eger suyun gelirse kanamsn olursa panik yapma cunku dogum hemen olmuyo ilik dus al dogumu kolaylastroyo ole git hastaneye

Takip ediyorum hala 30 dakikaya 20 dakikaya bir geliyor geliyor... Peki bu bi hafta sürebilir mi bu şekilde ben gece nasıl yatarım diye düşünüyordum oysaki...

canim herkeste oyle olmaya bilir ben de kizimda dus felan alip oyle gitmistim hastaneye girdim kontrol eden doktor hemen masaya alin doguruyo demisti apar topar dogum masasina almislardi beni,cok sukur dogumum cok kolay gecmisti ama cok da oyalanmamak gerek evde
bu arada Allah kizina uzun omurler versin insallah

Takip ediyorum hala 30 dakikaya 20 dakikaya bir geliyor geliyor... Peki bu bi hafta sürebilir mi bu şekilde ben gece nasıl yatarım diye düşünüyordum oysaki...
Benim bi kac hafta surmustu aksam 11.30 da suyum geldi zaten gece uykunda suyun gelsede dedigim gibi panik yapma dogum hemen gerceklesmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…