Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim herkeste oyle olmaya bilir ben de kizimda dus felan alip oyle gitmistim hastaneye girdim kontrol eden doktor hemen masaya alin doguruyo demisti apar topar dogum masasina almislardi beni,cok sukur dogumum cok kolay gecmisti ama cok da oyalanmamak gerek evde bu arada Allah kizina uzun omurler versin insallah
Amin Allah hepimizin cocuklarina uzun omurler versin. tabiki evdevoyalanmansk gerek ama bi dus alinabilir bende suyum gelince panik olmustum yinede bi dus alim dedim hizli hizli aldim dusumu cok sukur benimde dogumum kolay oldu saglikli bi sekilde kizima kavustum darisi isteyipte olmayanlarin basina
Ben 2 ay once normal dogum yaptim kiz bebek annesiyim benim adet sancisi gibi sancim oluyodu ama sik degil bi kac hafta boleydi dogum zamanimda dakka sancim siklasti ve bacagimada vurdu sonra suyum geldi ben bi ilik dus aldim ole gittik hastaneye sende sancilarini takip et eger suyun gelirse kanamsn olursa panik yapma cunku dogum hemen olmuyo ilik dus al dogumu kolaylastroyo ole git hastaneye
Doktorlar su geldikten sonra evde hiç vakit kaybetmeyin diyorlar. Ben doktorumu su gelirse duş alıp gelme konusunda ikna edemedim mesela birkç tane risk varmış. Siz ne güzel almışsınız