• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sancısı hep gece mi geliyor?

derya_67

hayat birgün o da bugün
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
902
29
46
39
Zonguldak
tecrübeli annişler ilişkinin gerçekleştiği zamanlar çoğu kez gece olduğu için doğum sancısının ve suyun genelde gece geldiğini duydum doğru mu? mesela bende sabaha karşı doğmuşum. bebeğimin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum ama gece sancılanmak nedense beni biraz ürkütüyor. birde insanların en panik olduğu zamandır gece bilmiyorumkismile
sizlerin sancısı suyu ne zaman geldi? doğumunuz ne şekilde ve sancılandıktan ne kadar zaman sonra oldu? paylaşırmısınız a.s.

evet benimkide gece 3 te geldi ama doğurmam 15:00 buldu..

Son düzenleme:
merhaba canım.bence bu durum herkeste farklı olur ama gerçekten benim de ilk dogumumda suyum gece 2 de geldi,hemen sonra yavaş yavaş sancılar başladı,o gün ögleden sonra 14:55 te de oğlum dogdu:ecrin_bebek: şuan da 37+6 günlük hamileyim,bilmiyorum bu sefer de gece mi başlayacak sancılarım,öyle olursa oğlumu nereye bırakcam gece gece onu düşünüyorumbilmiyorumkismile

merhabalar hoşgeldin loxandra a.s.
benimde ilk doğumum olacak inşallah. gece daha bir telaş içinde oluyor insan bilmiyorumkismile gece 2 den öğlen 3 e kadar sancı mı çektin :1shok: off çok zor yaa.. inşallah gündüz gelir sancılarımız...
Allah yardımcımız olsun...

sancılar gece başlasa bile ilk doğumun olduğu için sabah saatlerine kadar gelmeyebilir bebek.
aslında allah bilir nezaman geleceğini.hiiiç stres yapma.

benım sancım sabah 6 gibi geldi ben bel agrısı sandım gerı yattım sonra yatamaz oldum 7,5 gıbı hastaneye gıttım 9 15 te dogurdum

sancılar gece başlasa bile ilk doğumun olduğu için sabah saatlerine kadar gelmeyebilir bebek.
aslında allah bilir nezaman geleceğini.hiiiç stres yapma.

son günlerim olduğu için tam cesaretleniyorum aklıma birşey takılıyo işte..

benim gece 12de suyum geldi. sancım gelmedi. sabah drum geldikten sonra suni sancı verildi. 13.10da doğurdum. bende bu söylentiyi duydum. etrafımdaki çoğu kişide böle olmuş ama tıbben açıklaması var mı bilmem???

ha bu arada korkma. çünkü o anda heyecandan herşey olup bitiverio hiçbişi anlamıosun...
annelik çok güzel bi duygu herşeye bedel. yavrunu koklayınca herşeyi unutuyorsun :D

benım sancım sabah 6 gibi geldi ben bel agrısı sandım gerı yattım sonra yatamaz oldum 7,5 gıbı hastaneye gıttım 9 15 te dogurdum

geceleri benimde bel ağrılarım oluyor bazen tam geliyor diyorum bir süre sonra geçiyor.. ne güzel fazla bekletmemiş seni bebişin inşallah benimde öyle olur opuyorumnanaktan

benim gece 12de suyum geldi. sancım gelmedi. sabah drum geldikten sonra suni sancı verildi. 13.10da doğurdum. bende bu söylentiyi duydum. etrafımdaki çoğu kişide böle olmuş ama tıbben açıklaması var mı bilmem???

tıbben açıklaması olup olmadığını bende bilmiyorum nette de araştırdım ama birşey bulamadım :sm_confused: zaten tek tesellim sonucun iyi olması yavrumu sağlıkla kucağıma alıp koklamam opuyorumnanaktan

yok canım ilişkiyle ne alakası var akannehir son günlerim ve ben doğum konusunda cesaretleniyorum yine doğum konusunda endişelerim oluyor....
ilişki genelde gece olduğu için yazmışın da ondan öle dedim
kaydirigubbakcemile3zararlı mı bilmem ama ben yaptım sancım başladı kısa yoldan doğum ettim.belki faydalı bile olabilir.

aaay sen yapınca bebek zarar görmüş duramamış gelmiş galibasempatiksalakcinni:1:

kaydirigubbakcemile3zararlı mı bilmem ama ben yaptım sancım başladı kısa yoldan doğum ettim.belki faydalı bile olabilir.

:roflol: :roflol: biraz daha bekliyim gelmezse bende deneyim bu yöntemi :roflol: :roflol: :roflol:

aslında hamilelik boyunca riskli bir durum olmadığı sürece son güne kadar ilişkinin zararı olmadığını bende duymuştum fisfisfis

Son düzenleme:
gece 3 de suyum geldi,5:30 gibi sancılarım başladı,9:50 de doğum yaptım.Sende hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına :Saruboceq:

canım benim sabah 8:30 da falan suyum geldi o zaman başladı öğlenden sonra 3:30 dada doğurdum... yanii o hiç belli olmaz sen bunları düşünme kafana takma hayırlı doğumlar olsun inşallah....

gece 3 de suyum geldi,5:30 gibi sancılarım başladı,9:50 de doğum yaptım.Sende hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına :Saruboceq:

canım benim sabah 8:30 da falan suyum geldi o zaman başladı öğlenden sonra 3:30 dada doğurdum... yanii o hiç belli olmaz sen bunları düşünme kafana takma hayırlı doğumlar olsun inşallah....

inşallah arkadaşlar opuyorumnanaktan
sağolun a.s.

Günün her saati gelebilir, benim sancım akşam saat 8'de başladı (20:00) (10 dakikada birdi), 22:30'da hastaneye gittim (5 dk'da bire inmişti), 23:30 gibi doğumhaneye alındım, 0:55'te doğum gerçekleşti. O gece hastanede kaldık, ertesi gün 13:00 sularında çıkıp evimize geldik.

Son düzenleme:
Back
X