• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doğum planı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Majestic_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
46
5
86
Merhaba kızlar, ben 37 + 3 günlük hamileyim. Henüz bir doğum sancım belirtim yok erken diye düşünüyorum. Doktorum doğumun nasıl olması gerektiği hakkında bana hiçbirşey söylemiyor ama doktorumun adı sezaryenciye cıkmıs herkesi kesiyor.. maalesef bulundugum yerde baska iyi bır dr olmadığını dusundugumden bu dr umu sectım. Normal doğum ıstedıgımı söledim ancak hıc oralı bile olmadı.. elim kolum mahkum sezaryen olcakmısım gibi hissediyorum sonrada önemi yok bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin diyorum.. benim gibi doktoruyla iletişim kuramayan arkadaslar var m? Var ise de Dr unuz ile konuşup normal doğum için ısrarcı olabilidiniz mi daha sonra ?

Devlette doğum yapacağız bende nasipse haziranın başı doğum yapacağım
Drla fazla iletişimimiz yok çünkü ilçede ki tek dr ve ilce resmen hamile kaynıyor:)
Çatın uygunsa normal doğur arkadaşım bıkmadı başka bi dr ile görüş anlaş..

Merhaba kızlar, ben 37 + 3 günlük hamileyim. Henüz bir doğum sancım belirtim yok erken diye düşünüyorum. Doktorum doğumun nasıl olması gerektiği hakkında bana hiçbirşey söylemiyor ama doktorumun adı sezaryenciye cıkmıs herkesi kesiyor.. maalesef bulundugum yerde baska iyi bır dr olmadığını dusundugumden bu dr umu sectım. Normal doğum ıstedıgımı söledim ancak hıc oralı bile olmadı.. elim kolum mahkum sezaryen olcakmısım gibi hissediyorum sonrada önemi yok bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin diyorum.. benim gibi doktoruyla iletişim kuramayan arkadaslar var m? Var ise de Dr unuz ile konuşup normal doğum için ısrarcı olabilidiniz mi daha sonra ?
Eğer özele gidip iletişim kuramıyorsanız ve herkesi sezaryene alan bi doktorsa iyi bir doktor değildir. Bence burda bi hem fikir olalım. Devlete gidiyorsanız da gerçekten gerekmedikçe sezaryene almaz ona da emin olun. Ayrıca sezaryen dünyanın sonu değil. İsteyen normal doğurur isteyen sezaryen der ameliyatla alınır bebek. Her düşünceye saygı duyarım. Ama sizin normal doğuma isteğiniz var bu da sizin kararınız doktor anne veya çocuğunda bi sağlık sorunu olmadıkça normal doğuma yönlendirmeli. Adı üstünde normal olan bu. Kesinlikle başka doktor düşünmelisiniz geç olmadan

Ben de 37. haftada doktor değiştirdim ve verdiğim en doğru kararlardan biriydi. İnstagramda bir sezaryen hep sezaryen değildir diye bir hesap var oraya bakın. Normal doğum yaptıran onlarca doktoru il il öne çıkanlarda listelemişler. Ssvd için kurulmuş bir grup normal doğum yapmak isteyen herkesin bakmasını öneririm.

Hangi ilde yaşıyorsunuz?

Back