• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum parası

elifwolky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
613
0
46
Bursa
arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var 32. hafta iznimi kullanmaya başlayacağım erken doğum riski olduğu için bu dönemde maaş alınıyor mu? İnternette araştırdım biraz maaş verilmiyormuş
doğum sonrası işe başladığın zaman toplu olarak bir kısmını alıyormuşsun peki bu dönemde maaş alan var mı cvp bekliyorum

canım sen raporlu olduğun veya doğum iznine ayrıldığın zaman iş yerin sana maaş ödeme yükümlülüğü yok sen bu doğum parası denilen parayı aslında doğum iznine ayrıldığında alamadığın maaşını tabi tam maaş olarak hesaplanmıyor nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum ama doğumdan sonra doğum iznin bittikden sonra alabiliyorsun toplu olarak benim bildiğim bu

sigortaya dilekçe verilince alınıyor falan diyenler var kafan karıştı tşk ederim cvp verdiğin için

canım yanlış hatırlamıyorsam evet raporu iş yerine veriyorsun hastanede bir nüshasını sigortaya gönderiyor sanırım iş yeride sigortaya bildiriyor sonra işde sigorta sana paranı ödüyor rapor yada doğum izni bittikden sonra

Back