Doğum paketi iptali

Merhaba kk hanımları. Ozel bir hastaneden dogum paketi satin aldik. Daha hic kullanamadan bebegi kaybettik. Kürtaj olacağım. Bu paketi ne yapacağız. Tecrubesi bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevirim. Hastaneden saglikli bilgi henuz gelmedi
Üzüldüm kaybınız için çok geçmiş olsun :( Aynı şey başıma geldi ben 1 kontrol hakkını da kullanmıştım. Tek muayene ücretini kesip paketin tamamını iade ettiler.

Tesekkur ederim, size de cok gecmis olsun. O halde iade ediyorlar.
Teşekkür ederim :dua: Sonrasında bebeğim oldu şimdi 16 aylık.. İnşallah siz de tekrar hamile kalır bebeğinizi kucağınıza alırsınız çok üzmeyin kendinizi :KK200: Evet mutlaka ederler siz bunu düşünmeyin, bir an önce toparlanmanız dileğiyle :KK200:

Teşekkür ederim :dua: Sonrasında bebeğim oldu şimdi 16 aylık.. İnşallah siz de tekrar hamile kalır bebeğinizi kucağınıza alırsınız çok üzmeyin kendinizi :KK200: Evet mutlaka ederler siz bunu düşünmeyin, bir an önce toparlanmanız dileğiyle :KK200:
Rabbim bebeğinize hayirli saglikli omurler versin insallah.. konumuz değil ama ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldiniz? Ozel değilse..

Rabbim bebeğinize hayirli saglikli omurler versin insallah.. konumuz değil ama ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldiniz? Ozel değilse..
Amin teşekkür ederim. Canım benim hikayem biraz karmaşık,kendini ona göre değerlendirme ama 5 sene içinde 9 defa hamile kaldım 9. bebeğimi kucağıma aldım. Aralıkları çok uzun değil.

Amin teşekkür ederim. Canım benim hikayem biraz karmaşık,kendini ona göre değerlendirme ama 5 sene içinde 9 defa hamile kaldım 9. bebeğimi kucağıma aldım. Aralıkları çok uzun değil.
Cok zorluklar cekmissiniz anlasilan. Gelmis gecmis olsun insallah. Yavrunuzla guzel gunler goresiniz

Back
X