Mrb kizlar.ben dogum oncesi 8 dogum sonrasi 8 hafta olmak uzere rapor almak istiyorum.sorum su dogum oncesi 32 haftanin basindami rapor aliyorsunuz sonundami? Birde bu dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta ya sezeryan olacaksam 40 haftadan once dogum oluyor. nasil olacak geriye kalan gunler bosami gidecek?doktorum ozel ben gidip devlet hastanesinden alacagim ve hic bilgim yok nolur bileniniz varsa aydinlativerin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dogum oncesi rapor hakkinda
- Konu Sahibi cemre_y
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 32 haftalik hamile rapor
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
32 nin sonu yani 33+0 . gun aliyosunMrb kizlar.ben dogum oncesi 8 dogum sonrasi 8 hafta olmak uzere rapor almak istiyorum.sorum su dogum oncesi 32 haftanin basindami rapor aliyorsunuz sonundami? Birde bu dogum oncesi 8 hafta dogum sonrasi 8 hafta ya sezeryan olacaksam 40 haftadan once dogum oluyor. nasil olacak geriye kalan gunler bosami gidecek?doktorum ozel ben gidip devlet hastanesinden alacagim ve hic bilgim yok nolur bileniniz varsa aydinlativerin
hamilelik 40 hafta hesaplanir 39 da dogurursan o bir hafta sonraki 8 e eklenir. 41. hafta dogurursan 8 haftan yanmaz.
Peki raporu 16 haftalikmi aliyoruz 8 haftalikmi canim.tesekkur ederim bu arada32 nin sonu yani 33+0 . gun aliyosun
hamilelik 40 hafta hesaplanir 39 da dogurursan o bir hafta sonraki 8 e eklenir. 41. hafta dogurursan 8 haftan yanmaz.
- 24 Şubat 2013
- 6.842
- 9.890
- 448
hayır yanlış biliyorsunuz 32+0'da yanii 32 dolunca rapor alınıyor.32 nin sonu yani 33+0 . gun aliyosun
Raporu 8 haftalikmi yoksa 16 haftalik toplumu aliniyor.yoksa ilk etapta 8 alinip dogumdan sonra doktra mi soyluyorum tekrarhayır yanlış biliyorsunuz 32+0'da yanii 32 dolunca rapor alınıyor.
- 24 Şubat 2013
- 6.842
- 9.890
- 448
onu tam bilmiyorum ama doğumdan sonra şu tarihte doğdu diye doğum belgesi gidiyor zaten.Raporu 8 haftalikmi yoksa 16 haftalik toplumu aliniyor.yoksa ilk etapta 8 alinip dogumdan sonra doktra mi soyluyorum tekrar
muhtemelen ayrı ayrıdır.
yarın gidicem sorarım.
- 24 Şubat 2013
- 6.842
- 9.890
- 448
onu tam bilmiyorum ama doğumdan sonra şu tarihte doğdu diye doğum belgesi gidiyor zaten.Raporu 8 haftalikmi yoksa 16 haftalik toplumu aliniyor.yoksa ilk etapta 8 alinip dogumdan sonra doktra mi soyluyorum tekrar
muhtemelen ayrı ayrıdır.
yarın gidicem sorarım.
Ayyy nasi sevinirim canim ya bilgi verirsenonu tam bilmiyorum ama doğumdan sonra şu tarihte doğdu diye doğum belgesi gidiyor zaten.
muhtemelen ayrı ayrıdır.
yarın gidicem sorarım.
Canim sorabildinmi doktora.onu tam bilmiyorum ama doğumdan sonra şu tarihte doğdu diye doğum belgesi gidiyor zaten.
muhtemelen ayrı ayrıdır.
yarın gidicem sorarım.
- 24 Şubat 2013
- 6.842
- 9.890
- 448
doktorum 37 haftaya kadar çalışabilir raporu verdi.Canim sorabildinmi doktora.
zaten doğum öncesi 8 hafta izin. 3 hafta her türlü doğum öncesi kullanıyorsun, kalan 5 haftayı ekliyorlar doğum sonrasına.
doğumdan sonraki 8 haftayı da doğum olunca yazıyorlar, gerçekleşen doğum tarihini belirterek.
eğer 40 haftada doğmaz da 41-42de filan doğarsa da aradaki günleri düşmüyorlar doğum izninden, onun için de yine doktordan rapor getiriyorsun.
bir de 37'ye kadar çalışabilir raporu alırsan ve doğum öncesi daha erken izne çıkmak istersen tekrar gidip çalışamaz raporu alman lazım.
- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
hayır yanlış biliyorsunuz 32+0'da yanii 32 dolunca rapor alınıyor.
Son düzenleme:
- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
hayır yanlış biliyorsunuz 32+0'da yanii 32 dolunca rapor alınıyor.
evet yanlış anlaşıldı benimki... oda şundan kaynaklanıyor kimisi 32+0 (32 bitmiş 33 e 1 gün kalmış demektir.. şeklinde anlıyor kimiside 32+0 (32. haftaya girdiği günü kabul ediyor .. yani şöyle hesaplıyor
32+0 = 32. haftaya girdiği gün (yani aslında 31+6 yada 31+7 dir) yani 31 yeni bitmiştir 32 değil bu anlayışa göre
32+1 = 32. haftanın birinci günü
32+2= 32. haftanın ikinci günü
...
...
...32+6 = 32. haftanın son günü
bu iki anlayış genelde kafa karıştırıyor .
çok tartışıldı bu konu o yüzden açıklayayım dedim.
doğrusu senin dediğin gibi 32+0 demek 32 hafta geride kaldı 33. haftaya giriyor demektir.
- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
Raporu 8 haftalikmi yoksa 16 haftalik toplumu aliniyor.yoksa ilk etapta 8 alinip dogumdan sonra doktra mi soyluyorum tekrar
32. haftanın sonunda size doktor 37. haftaya kadar çalışabilir raporu verir. 37. haftanın sonunda 3 haftalık çalışamaz raporu verir. doğumdan sonra da 5+3 lük analık raporu verir...
32+0 da rapor alıyorsun. ama diyelim ki 32+3 te gittin yine raporunu alabiliyorsun. raporun yazıldığı tarihten itibaren başlıyor 16 haftalık süreç. 7 hafta sonra da olsa 9 hafta sonra da olsa doğum, toplamda 16 hafta iznin var, hiç bir şekilde yanmıyor. çalışabilecek durumun var sağlığın yerindeyse 37+0 da raporunu yazdır derim, bebeğinle daha çok vakit geçirirsin.
Saolun kizlar.ben suan izindeyim 32 nin basnda rapor almak istyorum cunku 2 dusugum oldu daha once rske atmak istemyorum.agrilarmda var.herkese cok tesekkurler32+0 da rapor alıyorsun. ama diyelim ki 32+3 te gittin yine raporunu alabiliyorsun. raporun yazıldığı tarihten itibaren başlıyor 16 haftalık süreç. 7 hafta sonra da olsa 9 hafta sonra da olsa doğum, toplamda 16 hafta iznin var, hiç bir şekilde yanmıyor. çalışabilecek durumun var sağlığın yerindeyse 37+0 da raporunu yazdır derim, bebeğinle daha çok vakit geçirirsin.