doğum öncesi meme bakımı

peride3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
67
55
38
Merhaba arkadaşlar,
Annem bana 7-8 aylık hamileyken doktorunun önerisiyle günde bir kez 5 dakika boyunca arko kremle meme ucunu ezermiş. Bu şekilde meme ucunun emilmeye hazırlandığını, doğum sonrasında meme ucunun yaralanmadığını söyledi.
Ancak doğum öncesinde meme ucuna krem sürülmesinin erken doğuma neden olabileceğine dair de bir iki bilgi okudum.
Fikriniz nedir?

Bu soruyu bi dahaki kontrolumde druma soracaktim,4 mayista. Şimdilik gogsumde çatlak,acima falan yok. dustan sonra tüm vücuduma zeytinyağlı krem suruyorum.
Bazi kimseler dogumdan önce krem kullansanda yara olacaksa olur diyorlar. Bakalim Dr ne diyecek

Son haftada krem kullananlar var ama nekadar etkili oluyor bilinmez. Yanlış emzirme tekniği ile de yara oluyor. Kullanmakta fayda vardır illaki diye düşünüyorum. Ama son haftalarda. .

Ben doğumdan 1.5 ay oncesinde lansinoh lanolin kullandım.Doktorumun da bilgisi vardi.Cok şükür yara falan da olmadi.Bence kullan yumusatiyor çünkü.

meme ucunun surekli uyarilmasi rahim kaslarini etkiledigi icin erken doguma neden oluyor canim bence hic deneme derim ne olur ne olmaz..ddohum sonrasi kullanilan kremler var bunun icin cokta iyi geliyor ben sadece 1 hafta sikinti cekmistim..

eğer meme ucunuz biraz buyuksa yara falan hiçççç olmuyor bebek zamanla kavrıyor zaten

dr um bana da önerdi.erken doğuma neden olur diye duymuştum ben de.
bilemedim ki ne yapsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…