31+4 ten ıtıbaren 16 hafta ıznınız var.....Slm bayanlar doğum öncesi analık izni 32. Haftada alınıyor ben 31 artı 4 te hastaneye gitmişken aldım verdim işyerime sorum şu Sezeryana olacağım için 38 den sonraki kalan haftalar doğum sonrasına aktarılıyor acaba doğum hastane raporuna kaç günlük doğumagittiğin yazılıyordu benimkinde bi sıkıntı çıkmasın diye soryrum umarım anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler
Teşekkürler kızlar yok ben çalışır raporu aldım ama 3.4gün erken aldım acaba sıkıntı olurmu diye sordum
Slm bayanlar doğum öncesi analık izni 32. Haftada alınıyor ben 31 artı 4 te hastaneye gitmişken aldım verdim işyerime sorum şu Sezeryana olacağım için 38 den sonraki kalan haftalar doğum sonrasına aktarılıyor acaba doğum hastane raporuna kaç günlük doğumagittiğin yazılıyordu benimkinde bi sıkıntı çıkmasın diye soryrum umarım anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler
izin derken raporu kastetmiyorsunuz dimiDoğum izni için çalıştığım iş yerinin muhasebesi evrak verecek mi yoksa direk kendi doktorumun hazırlayacağı evrak ile izni alabiliyor muyum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
Kızlar hiç izin almazsak dogum öncesi dogum sonrası calışıyo gözükürsek ne olur bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?