• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum oksijensiz

20 Eylül 2023 de bende ssvd denedim ama maalesef benim için de sonuçları çok ağır oldu Rüptür oldum ve bebeğim oksijensiz kaldı acil sezaryene aldım doğduğunda kalp atışları yokmuş ilaçla döndürmüşler hipotermi uygulandı 3 gün ama tedaviye yanıt vermedi emme yok yutma yok çok az vucüd refleksi var gözlerini dahi açamadı 3 buçuk ay oldu yoğun bakımda enfeksiyon kaptı çok ama çok zor günlerdi yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz süreç sonuç ne olacak bilmiyoruz Allah yardımcımız olsun 😥

Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum bebeğiniz nasıl şu an ? MR çekildi mi?
Merhaba mr çekildi evet beyin hasarı oluşmuş oksijensiLikten dolayı serebral palsi teşhisi koyuldu ve epilepsi şuan 6 aylık ağlama gülme yok baş tutma vs fizik alıyoruz be epilepsi ilacı kullanıyoruz sizin nasıl oldu

Soğutma işlemi bitince vücut ısısını normale döndürdüler sonra küvöze alındı iki gün sonra mr çekildi difüzyon mr dendi orda 4 mm lik oksijensiz alan var bekleyip göreceğiz dediler 10 günlük enfeksiyon tedavisi gördü 10 günün sonunda mr çekildi tekrar ve o alan açıldı dediler çok şükür. Bu süreçte ben her gün gidip emzirdim emmesinde sorun yoktu allahtan anne sütü aldı tedavi de işe yaradı şu an için bir problem yok gibi ama sık sık kontrole götürüyorum yine de

Merhaba mr çekildi evet beyin hasarı oluşmuş oksijensiLikten dolayı serebral palsi teşhisi koyuldu ve epilepsi şuan 6 aylık ağlama gülme yok baş tutma vs fizik alıyoruz be epilepsi ilacı kullanıyoruz sizin nasıl oldu
Çok üzüldüm inşallah ilaçlarla tedavisi çok iyi sonuç verir sizin için dua ediyorum inşallah bebeğiniz sağlığına kavuşur

Merhaba hanımlar normal doğumda bebeği oksijensiz kalan oldu mu yakınlarınızda vs duyduğunuz 3 ay önce doğum yaptım bebeğim oksijensiz kaldı fiziğe başlayacağız ama benim bebeğim hiç ağlamıyor 1 buçuk ay yoğun bakımda kaldı
Cok gecmis olsun. Yegenim de oksijensiz kaldi epilepsisi de var. Suan 3 yasinda hareketsiz yatiyor. Sizin bebeginiz nasil oldu? Duydugunuz bildiginiz tedavi var mi? Biz artik oturabilsin istioruz bunun icin ne yapmaliyiz hic bilmiyoruz

Back
X