doğum odası süsleme

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
daha önce Kalbimecruh ve diğer 1-2 arkadaşmla da bu konuyu konuştuk.
doğum odası süsleme üzerine bir çok çalışma var.
kimi bireysel,kimi maddi imkanı daha geniş olana grup olarak.
grup dediğim,mesela bunun için şirketler var ve gelip odanızı süslüyorlar.
ya da bir arkadaşın dediği gibi bazı hastanelerde siz doğumdayken odanızı süslüyorlarmış.
evet fikirlerimizi buradan paylaşabilir ve birbirimize mükemmel öneriler de bulunabiliriz bu konu hakkında :12:

hem doğum sonrası moral olucak hem de bebişimizin ileri de tebessümle bakacağı bir kaç fotoğrafta yer alıcak kareler bu özenmeler :31:
ayrıca orada kullandığımız süsleri hastane dönüşü kendi evimiz de de kullanabiliriz :21:
tabi bu süslemeler sadece özel hastanelerde olabilir :25: devlette yapılacak şeyler değil malesef,bi çiçeğin olur sanırım baş ucunda o kadar :14:

ben yapacaklarımı buradan anlatayım;

pembe tek kişil bir nevresim takımı götürücem,bnmki bundan----> $Taç Tek Kişilik Ranforce Ütü İstemeyen Nevresim Takımı - ...webp
loğusa pijama takımı alıcam pembe ve kırmızı renkte
kapı süsü alıcam şu şekilde ----> $dogumodasi3.webpEki Görüntüle 490972
1 milyoncular diye tabir ettiğimiz ucuzluk mağazalarında 25 tl ye mevcut,tabi daha değişik modeller de var.
hastane çiçeği kim getirir bilemem,getiren olmazsa eşim alır artık..şunlardan oluyor bilirsiniz ---> $20100609185734.webp
balonlarla süslemeler oluyor mesela
$[6215692266924051]018.webp$yeni-dogum-erkek-bebek-odasi-susu-001.webp$[7527751683644040]100_3316.webp$images (1).webp

evde yapabileceğimiz ya da satın alabilceğimiz pratik fikirleri bekliyoruz :49:

Süper konu :)
Öyle şirket falan abartmaya gerek yok ya,zaten kardeşlerim,kuzenlerim falan çok meraklılar süsleme işine,enişteleriyle bir olup bişeyler yapacaklarmış bakalım.. :)

Ama ben yine de İstanbula geldiğimde bi göz gezindireceğim süslemelere,
fikir aldıkça buralardan ona göre hareket ederiz,iyi olur..

Bide gelenlere ikram olarak ne olabilir?
Bi kutu çikolata alsak yeterli olur mu acaba bilemedim.

Bişeye daha rastladım,hastane odasında süslü bi defter bulunduruyosun,hatıra için..
Gelen her ziyaretçi bişeyler yazıyo :)

Şekil a :)
$image.webp

Ben günlük tutuyorum zaten ilk öğrendiğim günden beri,günlük denmez de,özel anların hepsini yazıyorum işte.
Bazen haftada bir bazen iki günde bir ..
Onun devamına da babasından,ananesinden,dedesinden,dayısından,teyzesinden vs bi kaç cümle eklense harika olur :)

Bunu ihmal edersem kendime çok kızarım :)

Bişeye daha rastladım,hastane odasında süslü bi defter bulunduruyosun,hatıra için..
Gelen her ziyaretçi bişeyler yazıyo :)

Şekil a :)
Eki Görüntüle 490982

evt ya ikramlk bebek kurabiyeli hatta çikolata ve şekerleri var.
pastaneler de de var ya hatırlıyorum ben üzerinde bebek biblosu falan var
a bak buldum bunlardan
$bebek_cikolatasi9.webp$369_buyuk.webp
ama 5 tl falan diyo tanesine :25:
güzel bi köşe yapılmalı,çikolata(şeker),anı defteri falan atına örtü falan
uff uzun işmiş valla :9:

Bunlara niyeyse özenmiyorum ben ya. Odun muyum neyim :37:

hem doğum sonrası moral olucak hem de bebişimizin ileri de tebessümle bakacağı bir kaç fotoğrafta yer alıcak kareler bu özenmeler :31:
ayrıca orada kullandığımız süsleri hastane dönüşü kendi evimiz de de kullanabiliriz :21:
tabi bu süslemeler sadece özel hastanelerde olabilir :25: devlette yapılacak şeyler değil malesef,bi çiçeğin olur sanırım baş ucunda o kadar :14:

ben yapacaklarımı buradan anlatayım;

pembe tek kişil bir nevresim takımı götürücem,bnmki bundan----> Eki Görüntüle 490973
loğusa pijama takımı alıcam pembe ve kırmızı renkte
kapı süsü alıcam şu şekilde ----> Eki Görüntüle 490971 Eki Görüntüle 490972
1 milyoncular diye tabir ettiğimiz ucuzluk mağazalarında 25 tl ye mevcut,tabi daha değişik modeller de var.
hastane çiçeği kim getirir bilemem,getiren olmazsa eşim alır artık..şunlardan oluyor bilirsiniz ---> Eki Görüntüle 490974
balonlarla süslemeler oluyor mesela
Eki Görüntüle 490976 Eki Görüntüle 490975 Eki Görüntüle 490977 Eki Görüntüle 490979

evde yapabileceğimiz ya da satın alabilceğimiz pratik fikirleri bekliyoruz :49:

düşüncelerimiz uyuyor kesinlikle 2. bebeğime karar verip hamile kalırda doğuma gitmeyi nasip edersa RAbbimiz bende böyle düşünüyorum.. ALAH gönlünce yapmayı nasip eder inş. güle güle doğur :1:

evt ya ikramlk bebek kurabiyeli hatta çikolata ve şekerleri var.
pastaneler de de var ya hatırlıyorum ben üzerinde bebek biblosu falan var
a bak buldum bunlardan
Eki Görüntüle 490984 Eki Görüntüle 490985
ama 5 tl falan diyo tanesine :25:
güzel bi köşe yapılmalı,çikolata(şeker),anı defteri falan atına örtü falan
uff uzun işmiş valla :9:

Canım o kadarına gerek yok ya artık masrafların birazını da mevlüde saklayalım :)
normal bi çikolata düşünmüştüm ben gelenlerin ağzı tatlansın diye,ama annem bana bırakmadan halleder boşuna düşünüyorum,
hatta çoktan plan yapmış bile mevlüdde evin kapılarını tüllerle süsleriz falan diyo şimdiden :)

hahahaaa :D deli :D
bende sadelikten yanayım aslında,hep meow beni yoldan çıkarıyo :D
Açmış konuyu koymuş cicili bicili resimleri :D gelde kayıtsız kal :D

Aynen öyle işte :)))) Beni bile kendimi sorgulatmaya sevk etti baksana :))))

haha :1:
kzlar hadi kaldırın totişleri
ucuza dışarıdan alabileceğimz ya da evde yapabileceğimz çok şey var..
diyorum ya imkan oldukça yaşamalı insan herşeyi,yoksa ileride yapamadıklarımıza üzülürüz..
bunlar küçük şeyler ama mesela beni mutlu etmeye yetiyor =))
kzm olduğu kesinleşsin bi dr.uma gideym tekrar dönüşte alıcam kapı süsümü mesela :12:

ya aslında pembe yada mavi cinsiyete göre tüller alıp odada küçük dokunuşlar da yapabilirsiniz bence çiçeği öyle bebek figürlü değilde sonra da kullanabileceğiniz güzel birşey yaptıtın (ben önceden eşimle çiçekçiye gidip yaptırmayı planlıyorum ) çikolata konusunda bende 1 kutu normal çikolata götüreceğim zaten mevlütde bebek şekeri yaptıracağim millet mevlüte gelsin :37:

ya aslında pembe yada mavi cinsiyete göre tüller alıp odada küçük dokunuşlar da yapabilirsiniz bence çiçeği öyle bebek figürlü değilde sonra da kullanabileceğiniz güzel birşey yaptıtın (ben önceden eşimle çiçekçiye gidip yaptırmayı planlıyorum ) çikolata konusunda bende 1 kutu normal çikolata götüreceğim zaten mevlütde bebek şekeri yaptıracağim millet mevlüte gelsin :37:

Bence de,bende mevlütte biraz daha özenli bişeyler yaptırırım diye düşündüm.
Bi kutu normal çikolata yeter.
onun da yarısını ben yerim muhtemelen :P

Back
X