- Konu Sahibi ozgulgulece
-
canım benim Allah sabır versin ama benimn ki daha kötü inan sık sık sancı kasılma vb çekiorum ama tık yok valla,nişan geldi die de heveslendim ama işte yarın bi hafta olcak hala bekliorum
valla seninki benden once gelmis ilginç. insaallah dogum yapariz hayirlisiyla. birazdan yuruyus yapcam esimle havada karardi ama olsun. kilolarinida takma kafana canim onun yarisi dogum $i$i. dogumdan sonra $i$ iniyo
canım benim Allah sabır versin ama benimn ki daha kötü inan sık sık sancı kasılma vb çekiorum ama tık yok valla,nişan geldi die de heveslendim ama işte yarın bi hafta olcak hala bekliorum
ben de son alışverişimi yaptım artık foto makinasına ihtiyaç duymamıştım ama artık bebiş gelcek ya teyzesi şart oldu onu aldık eşimle.sancılana sancılana dolandım alışveriş merkezinde:S
yarın bir hafta olcak artık ya nette yazan bütün o tezlere ve tecrübelere olan inancımı yitiriyorum(
ay şekerim inşallah veririm ya yoksa benim koca bana hayatı zindan edecek şaka olduğunu sandığı ama beni yıpratan sözleriyle((
bence endişelenmene gerek yok . senin doğumunun da çok yakın olduğunu hissediyorum ben. Allah bir an önce sağlıkla kurtarsın inşallah.
bence sen bugün doğum yaptın tatlım:))
ben de son alışverişimi yaptım artık foto makinasına ihtiyaç duymamıştım ama artık bebiş gelcek ya teyzesi şart oldu onu aldık eşimle.sancılana sancılana dolandım alışveriş merkezinde:S
yarın bir hafta olcak artık ya nette yazan bütün o tezlere ve tecrübelere olan inancımı yitiriyorum(
ay şekerim inşallah veririm ya yoksa benim koca bana hayatı zindan edecek şaka olduğunu sandığı ama beni yıpratan sözleriyle((
malesef ya,keşke öle olsaydı ama hala evdeyim
:S
Canım doğum yaptınmı yoksun burda çok merak ettim....
bence özgül doğum yaptıyoksa kesin burda olurdu bugün
bencede doğum yaptı bügünde yok burda hayırlısı
evet canım benim yaptım:d ama sezeryan bütün o nişanlar sancılar falan çektiğim acı yanıma kar kaldı
ama her şey çük güzel her şeye rağmen herkese nasip etsin rabbim
aaaaaaayyyyyy ewet doğru tahmin etmişiz demekki. hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. darısı başımaaaaaaa..:13:. nasılsınız şimdi bebiş te sen de? neden sezaryen oldun o kısmı merak ettim. neyse doğum öykünü yazarsan öğreniriz. tekrar tebrik ederim.
ya çok talihsiz bi hikayem var,gece 11 den ertesi gün akşam 6 ya kadar kıvrandım sancıyla rahim anca açıldı,sonra ıkındım ıkındım oğlum gelmedi,her şeyi denedik,son şans doktor bebeği kaybedebiliriz sezeryan olsun dedi,5 dk içinde sezeryan kararı alındı ve beni ameliyathaneye aldılar,başlamdan son anda yine elimden geleni yaptım ama olmadı bebek gelemdiderken artık sezeryana başladılar bu kez herkes çığlık atıodu sancım girdikçe sakın ıkınma sakın ıkınma die, ve sonrasında bir sürü olay ama bebeğim sağlıklı çok şükür,bende kendimi toplamaya başladım sayılır,salı günü 18:40 da oğlum doğdu işte o zamandan beri ilerleme kadedeiorum çok şükür.çok teşekkür ederim darısı kolay ve güzel doğumlarla başıan inşallah,Rabbim kimseye yaşadıklarımın gramını yaşatmasın inşallah.
ya çok talihsiz bi hikayem var,gece 11 den ertesi gün akşam 6 ya kadar kıvrandım sancıyla rahim anca açıldı,sonra ıkındım ıkındım oğlum gelmedi,her şeyi denedik,son şans doktor bebeği kaybedebiliriz sezeryan olsun dedi,5 dk içinde sezeryan kararı alındı ve beni ameliyathaneye aldılar,başlamdan son anda yine elimden geleni yaptım ama olmadı bebek gelemdiderken artık sezeryana başladılar bu kez herkes çığlık atıodu sancım girdikçe sakın ıkınma sakın ıkınma die, ve sonrasında bir sürü olay ama bebeğim sağlıklı çok şükür,bende kendimi toplamaya başladım sayılır,salı günü 18:40 da oğlum doğdu işte o zamandan beri ilerleme kadedeiorum çok şükür.çok teşekkür ederim darısı kolay ve güzel doğumlarla başıan inşallah,Rabbim kimseye yaşadıklarımın gramını yaşatmasın inşallah.
geçmiş olsun canım okadar acı çekmene üzüldüm ama bebiş sağlıklıya önemli olan o hem herşey olar için değilmi artık . sende inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın kendine iyi bak bebişede
hayırlı olsun canım,allah analı babalı büyütsün.çok sevindim,kurtulmana.normal yadasezeryan kurtuldun ya önemli olan bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?