Doğuma Hazırlık doğum nişanı gelenler var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım benim Allah sabır versin ama benimn ki daha kötü inan sık sık sancı kasılma vb çekiorum ama tık yok valla,nişan geldi die de heveslendim ama işte yarın bi hafta olcak hala bekliorum

valla seninki benden once gelmis ilginç. insaallah dogum yapariz hayirlisiyla. birazdan yuruyus yapcam esimle havada karardi ama olsun. kilolarinida takma kafana canim onun yarisi dogum $i$i. dogumdan sonra $i$ iniyo

valla seninki benden once gelmis ilginç. insaallah dogum yapariz hayirlisiyla. birazdan yuruyus yapcam esimle havada karardi ama olsun. kilolarinida takma kafana canim onun yarisi dogum $i$i. dogumdan sonra $i$ iniyo

ben de son alışverişimi yaptım artık foto makinasına ihtiyaç duymamıştım ama artık bebiş gelcek ya teyzesi şart oldu onu aldık eşimle.sancılana sancılana dolandım alışveriş merkezinde:S
yarın bir hafta olcak artık ya nette yazan bütün o tezlere ve tecrübelere olan inancımı yitiriyorum(
ay şekerim inşallah veririm ya yoksa benim koca bana hayatı zindan edecek şaka olduğunu sandığı ama beni yıpratan sözleriyle((

canım benim Allah sabır versin ama benimn ki daha kötü inan sık sık sancı kasılma vb çekiorum ama tık yok valla,nişan geldi die de heveslendim ama işte yarın bi hafta olcak hala bekliorum

bence endişelenmene gerek yok . senin doğumunun da çok yakın olduğunu hissediyorum ben. Allah bir an önce sağlıkla kurtarsın inşallah.

bence sen bugün doğum yaptın tatlım:))

bence endişelenmene gerek yok . senin doğumunun da çok yakın olduğunu hissediyorum ben. Allah bir an önce sağlıkla kurtarsın inşallah.

inşallah sen de hislerinde yanılmıosundur.evdeyim halen,yarın doktora gitcem bakalım dananın kuyruğu yarın kopcak yarına kadar eğer fenalaşıp hastaneye gitmezsem,ve şimdilik de hiç öle görünmüor

valla esinin dediklerine gulup geçeceksin, ben oyle yapiyorum. kilo almadim çok ama yinede sakayla siskosun falan diyo :) bende gulup geçiyorum. sende verirsin insaallah. emzirince veriliyor kilo

canım benimde ilk bebeğimde önce nişan geldi doktora gittim nstye bağladı sancılarım başlamış ama az olduğu için hissetmiyormuşum 2 santimde açıklığım olmuş fakat benim doktorum öyle eve falan yollamadı beni suni sancı verdi bi süreso nrada su kesemi patlattı ve o gece de doğum oldu allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar

evet canım benim yaptım:d ama sezeryan bütün o nişanlar sancılar falan çektiğim acı yanıma kar kaldı
ama her şey çük güzel her şeye rağmen herkese nasip etsin rabbim

aaaaaaayyyyyy ewet doğru tahmin etmişiz demekki. hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. darısı başımaaaaaaa..:13:. nasılsınız şimdi bebiş te sen de? neden sezaryen oldun o kısmı merak ettim. neyse doğum öykünü yazarsan öğreniriz. tekrar tebrik ederim.

ya çok talihsiz bi hikayem var,gece 11 den ertesi gün akşam 6 ya kadar kıvrandım sancıyla rahim anca açıldı,sonra ıkındım ıkındım oğlum gelmedi,her şeyi denedik,son şans doktor bebeği kaybedebiliriz sezeryan olsun dedi,5 dk içinde sezeryan kararı alındı ve beni ameliyathaneye aldılar,başlamdan son anda yine elimden geleni yaptım ama olmadı bebek gelemdi derken artık sezeryana başladılar bu kez herkes çığlık atıodu sancım girdikçe sakın ıkınma sakın ıkınma die, ve sonrasında bir sürü olay ama bebeğim sağlıklı çok şükür,bende kendimi toplamaya başladım sayılır,salı günü 18:40 da oğlum doğdu işte o zamandan beri ilerleme kadedeiorum çok şükür.çok teşekkür ederim darısı kolay ve güzel doğumlarla başıan inşallah,Rabbim kimseye yaşadıklarımın gramını yaşatmasın inşallah.

canım çokk geçmiş olsun. Allah sizlere sağlık sıhhat versin. oğlunu almışsın kucağına hayırlısıyla. bundan sonra inşallah herşey yolunda gider.

geçmiş olsun canım okadar acı çekmene üzüldüm ama bebiş sağlıklıya önemli olan o hem herşey olar için değilmi artık . sende inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın kendine iyi bak bebişede

haklısın canım benim onun ii olması dünyalara bedel haklısın,çok şükür her şey yoluna giremeye başladı:) Rabbim hepimizin bebeişlerini korusun

hayırlı olsun canım,allah analı babalı büyütsün.çok sevindim,kurtulmana.normal yadasezeryan kurtuldun ya önemli olan bu.

hayırlı olsun canım,allah analı babalı büyütsün.çok sevindim,kurtulmana.normal yadasezeryan kurtuldun ya önemli olan bu.

öyle tatlım haklısın önemli olan bebeğimin kollarımda olması,Rabbim iç birimizin kollarını bboş koymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…