- Konu Sahibi ozgulgulece
AMİNNNN!! canım AMİNN!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim hamileliğim 9 ayını 1 gün geçiyor daha dün doktor kontrolüne gittim hiç açıklığım yokmuş ama sık sık sancım gelip gidiyor belime ve sırtıma vuruyor ağrı çoğunlukla ve akıntım çok var sarı renkte sizce doğumum yaklaştımı korkuyorum nişan falan gelir anlamam diye
cevabın için saol birşey daha sorucam normalde doğumdan bir hafta önce falan 1 2 santim açıklığın olması gerekiyomuş sanırım doktor sende hiç yok dedi normal doğum yapıcam doğumun zor geçer diyor çevremdekiler açıklık olması daha iyiymiş
saol cvp için benimde 9 ay 10 günü geçtikten sonra sancım falan olmazsa o zaman ne olcak sezeryanlamı alıcaklar yoksa suni sancımı veriyolar benim haftaya benim bu hafta cuma tam 9 ay 10 gün oluyor ama ne nişan geldi nede ağrım falan var hiçbişeyim yok
doğrudur cnm ya bazıları diyor gününü hiç geçmemesi lazım doktorlarda 9 ay 10 günü bir hafta geçebilir diyor benm doktorlarda öyle diyor sen kaçıncı haftada doğum yaptın
haklısında artık bir an önce olsun bitsin diyorum çünkü bu sancılar dayanılmaz bukadar ağrı çekmeme rağmen hiç açıklığım yok normal doğum yapmak istiyorum inşallah senin gibi bende son anda sezeryan olmam sezeryanda dikiş acısı çok oluyormuş doğrumu
inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın canım,ben çok talihsizdim o konuda ama nasip artık yapcak bişey yok.sezeryan bir ameliyat neticesinde kesik olması dikiş olması çok normal,elbette ağrı oluo ne yalan söyliyim ama hastanede kaldığında sana ilaç veriolar serumla ağrıların çok hafiflio eve çıktığında ilaçlara devam ediosun,ağrın artarsa ilacı artıtırosun.ha şu var ilk 2 gün oturmak kalkamak zor oluo genelde uzanıosun,sonra uzanıp kalkmak zor oluo,ama mesela ben bugün haftamı doldurdum,şu an çok zorladığımda ve yatakta sağa sola dönerken ağrım oluo.normal doğumda da ağrılar ve kesikler olabilio bunu sakın unutma canım
geçmiş olsun canım benim toplanmak biraz geç olabilio ama toplandığında da yavaş yavaş yaşadığın sıkıntıları unutuyosun,inşallah bu sıkıntılarını unutturacak güzel günler seni bekliyodurcanım korktuğum başıma geldi bende sezeryan oldum pazartesi günü kızım doğdu hayırlısıyla ama gerisi sorun değil anlattıklarının aynısını yaşıyorum bende 6 gün oldu zaten şuan daha iyiyim
Nisan geldikten tam 2 gun sonra dogum yaptim ben. Doktor nisandan sonraki 48 saatte dogum baslar demisti o zamanNisani Gelipte nezaman dogum yaptiniz arkadaslar