- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
- Konu Sahibi ozgulgulece
-
canım korkutmak gibi olmasın ama sen yanlız kalma benim doğum nişanım geldi 1 saat içinde sancım başladı sonra bir saat içinden prensesim kollarımdaydı. rabbim bir havazda doğurmayı nasip etsin.
ay maşallah ne güzel ya,korkmak değil canım aksine mutluluktan çıldırırım artık doğum olsa,benim nişan bu pazartesi 11 de geldi ama hala bekliorum,ilk gebeliğim peki senin kaçıncı acaba?
hani belki ondan ben daha doğuramamışımdır((
benimde ilk doğumum canım ama ben aşırı hareketliydim doğumdan önce her gün dip köşe temizlik yapardım belki bugün belki bugün diye son bşr ayım sürekli temizlik ve gezmeyle geçti hatta oturmada sancılandım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende hiç öyle bişey olmamıştı canım ya benim bide rahim ağzı yetmezliğim vardı tabi ekstra erken doğum riskim ama oğlum kanala son anda girdiği için 40+3 te doğum oldu ki 35. haftamda filan yapılan ölçümde rahim ağzı 4 cm açıktı çevremdekiler doktorun seni nasıl eve gönderdi diyolardı normalde insanlar saatlerce sancı çekermiş öyle açılırmış benim hiç sancım olmamışsı ve 41. haftada sancı başladı 2 saatte doğum yaptım hastalığımın avatajından yararalandım bende suyumun gelmesini filan çok beklemiştim ama hiçbiri olmadı şimdi 14 haftalık hamileyim bakalım bunda ne bekliyo bizi
sana tavsiyem herşeyin hazırlıklı olsun heran gelebilir senin bebiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah
kaydirigubbakcemile2
nişan herkeste olmayabilir mesela benden hiç nişane gelmedi çokda dikkat etmişimdir gelcekmi diye:)) gözden kaçmışsa bilemem:))
nişan herkeste olmayabilir mesela benden hiç nişane gelmedi çokda dikkat etmişimdir gelcekmi diye:)) gözden kaçmışsa bilemem:))
ama normalde nişan dediğimiz şey rahmi koruyan bariyer değil mi? eğer o yoksa rahmin mikrop kapması falan daha kolay olmaz mı ohalde? şaşırdım olmamasına. demek o şekilde de oluyo .:uhm:
akşam üstü 17:30da nişanım geldi,sabah 04:26 meleğimmm geldi:))Rabbim sana çok şükür..
ay canım maşallah,Rabbim sağlık versin ikinizede,ne güzel ya ben hala bekliorum pazartesiden beri(
peki ilk gebeliğinmiydi acaba?
evet cnm,ilk bebeğim,epidural normaldoğum yaptım çok rahattı.inşallah Rabbim senide tez zamanda kurtarsın..
hadi hayırlısı canım benim yaa.
ne nisan geldii ne sanci geliyooo, bekliyorum poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?