Doğuma Hazırlık doğum nişanı gelenler var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozgulgulece

yasamiksiri.blogcu.com
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
2.156
349
148
merhaba arkadaşlar ben tickerımda görüldüğü üzere 37+2 haftalık hamileyim ancak tabi bebişimin gelişimi bir hafta ilerde gidiyormuş bu durumda 38+2 de diyebilirim.
22-23-24 ekim günleri kendimi son haftalarda hiç olmadığım kadar enerjik hissettim,ara ara kasılmalarım ve düzensiz sancılarım oldu ve 25 ekim saat öğlen 11 de doğum nişanım geldi.
doktorumu aradım hemen hastaneye çağırdı doğum başlamış olabilir diye,nst ye girdim sancım çok az çıktı,rahimde 2cm açılma varmış hastaneye yatırdılar doğum başlarsa diye ama bü
tün gece sancı sancı diye bekledim ve ben de hiç tık olmadı(( ve rahmimdeki açılma da artmadı 26 ekimde sabah taburcu oldum ve bugün 28 ekim itibariyle hala hiç yeni belirti olmadan bekliyorum((
kızlar aranızda doğum nişanı gelen var mı?
sonrasında kaç gün geçti doğum yaptınız?
doğumdan önce ne gibi belirtiler yaşadını lütfen yardım???

canım korkutmak gibi olmasın ama sen yanlız kalma benim doğum nişanım geldi 1 saat içinde sancım başladı sonra bir saat içinden prensesim kollarımdaydı. rabbim bir havazda doğurmayı nasip etsin.

canım korkutmak gibi olmasın ama sen yanlız kalma benim doğum nişanım geldi 1 saat içinde sancım başladı sonra bir saat içinden prensesim kollarımdaydı. rabbim bir havazda doğurmayı nasip etsin.

ay maşallah ne güzel ya,korkmak değil canım aksine mutluluktan çıldırırım artık doğum olsa,benim nişan bu pazartesi 11 de geldi ama hala bekliorum,ilk gebeliğim peki senin kaçıncı acaba?
hani belki ondan ben daha doğuramamışımdır((

benimde ilk doğumum canım ama ben aşırı hareketliydim doğumdan önce her gün dip köşe temizlik yapardım belki bugün belki bugün diye son bşr ayım sürekli temizlik ve gezmeyle geçti hatta oturmada sancılandım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne güzelmiş canım ya benim 31. haftada acile gittim hastaneye yatırdılar bebek gelecek bu gidişle doğumu durdurmammız lazım dediler,3 gün yattım ve sonrasında istirahat şartıyla bıraktılar,34. haftada tekrar sancılarım oldu bu kez doktor tuvalet dışında yataktakn kalkmamma koşuluyla beni eve gönderdi((
anlıcağın şu son 1-2 haftaya kadar hep ezik ezik dolandım hareketlenemedim(((
ama 31. haftadan önce hatta acile gittim dediğim gün temizlik yaptım,ve acile gitmeden önce yemek yapıodum yemeği pişirip gittim hastanaye,ciddi bişey yoktur hemen döner gelirsek yemeğimiz hazır olsun diye:)))
şimdi ise hareketliyim deee sancı yok:SS

bende hiç öyle bişey olmamıştı canım ya benim bide rahim ağzı yetmezliğim vardı tabi ekstra erken doğum riskim ama oğlum kanala son anda girdiği için 40+3 te doğum oldu ki 35. haftamda filan yapılan ölçümde rahim ağzı 4 cm açıktı çevremdekiler doktorun seni nasıl eve gönderdi diyolardı normalde insanlar saatlerce sancı çekermiş öyle açılırmış benim hiç sancım olmamışsı ve 41. haftada sancı başladı 2 saatte doğum yaptım hastalığımın avatajından yararalandım bende suyumun gelmesini filan çok beklemiştim ama hiçbiri olmadı şimdi 14 haftalık hamileyim bakalım bunda ne bekliyo bizi
sana tavsiyem herşeyin hazırlıklı olsun heran gelebilir senin bebiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah
kaydirigubbakcemile2

canım benim maşallah,Allah evlatlarını sana bağışlasın

inşallah bu seferki de kolay bi doğum olur senin için:)
ben de de şimdilik 2 cm açılma var ama hastaneden çıktığımdan beri ne bi akıntı ne bi sancı ne başka bişey var,inşallah çabucak kucağıma alırım artık bebişimi ben de

nişan herkeste olmayabilir mesela benden hiç nişane gelmedi çokda dikkat etmişimdir gelcekmi diye:)) gözden kaçmışsa bilemem:))

nişan herkeste olmayabilir mesela benden hiç nişane gelmedi çokda dikkat etmişimdir gelcekmi diye:)) gözden kaçmışsa bilemem:))

canım gelseydi inan gözünden kaçmazdı,tarifi imaknsız bi akıntı ya resmen ben şok olmuştum görünce bali gibi kıvamda ona yakın yaböle yapışkan gibi daha açık renkte sümüksü fazla mikatrda bi akıntı

ama normalde nişan dediğimiz şey rahmi koruyan bariyer değil mi? eğer o yoksa rahmin mikrop kapması falan daha kolay olmaz mı ohalde? şaşırdım olmamasına. demek o şekilde de oluyo .:uhm:

ama normalde nişan dediğimiz şey rahmi koruyan bariyer değil mi? eğer o yoksa rahmin mikrop kapması falan daha kolay olmaz mı ohalde? şaşırdım olmamasına. demek o şekilde de oluyo .:uhm:

yok canım herkeste rahim tıkacı denen o şey oluodur ama galiba herkeste doğumdan önce nişanın gelmesi olayı olmuomuş,yani doğum sırasında veya suyla falan geldiği için haberci niteliği taşımadan öle geliyo

akşam üstü 17:30da nişanım geldi,sabah 04:26 meleğimmm geldi:))Rabbim sana çok şükür..

akşam üstü 17:30da nişanım geldi,sabah 04:26 meleğimmm geldi:))Rabbim sana çok şükür..

ay canım maşallah,Rabbim sağlık versin ikinizede,ne güzel ya ben hala bekliorum pazartesiden beri(
peki ilk gebeliğinmiydi acaba?

evet cnm,ilk bebeğim,epidural normaldoğum yaptım çok rahattı.inşallah Rabbim senide tez zamanda kurtarsın..

amin ya iinşallah canım,bugün doktora gittim sancım çıktı nstede ama rahimde hala 2cm açıklık olunca doktorum eve gönderdi,hala sancım var ama işte daha da şiddetlenmesini bekliorum(

hadi hayırlısı canım benim yaa.

saol canım benim ama sancılandım sancılandım ahanda bak sabaha hala tek parça çıktım:S neyse yarın haftasını doldurcak eğer gene doğurmazsam nette okuduğum hiçbişeyey inanmıcam çünkü en geç bi haftada doğum olur diodu:S

ne nisan geldii ne sanci geliyooo, bekliyorum poff

canım benim Allah sabır versin ama benimn ki daha kötü inan sık sık sancı kasılma vb çekiorum ama tık yok valla,nişan geldi die de heveslendim ama işte yarın bi hafta olcak hala bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…