doğum lekesi

omrgmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2007
16
0
86
İstanbul
arkadaşlar öncelikle merhaba, benim 2 buçuk aylık bir kızım var konuyu da doğru yere mi açtım bilmiyorum ama göz kapağında doğduğundan beri kızarılığı var bazen soluyo ağlayınca dahada belirgin oluyo böyle kan toplanıyo sanki..geçer dediler ama 3 ay olucak nerdeyse geçmiyo çok üzülüyorum bu konuda bilgisi olan varmı acaba geçermi geçmezmi geçersede nezamana kadar geçer cvp verenlere şimdiden teşekkürler..

Merhabalar, doğduğunda benim kızımın da sağ göz kapağında bahsettiğiniz kızarıklıktan vardı. İlk önce ben de sizin gibi, doktorumuz zamanla geçeceğini söylemesine rağmen, geçmeyecek diye çok endişelenmiştim. Tam olarak ne zaman geçtiğini hatırlayamıyorum, sanırım 6. ayından sona hafiflemeye başlamıştı. Kızım şu an 2,5 yaşında ve inanın hiçbir iz yok. İçinizi ferah tutun, canınızı sıkmayın, sağlıkla büyüsün inşallah.

çok teşekkür ederim cvbınız için..inanın içimi rahatlattınız aynı benim kızımında sağ göz kapağında. dediğiniz gibi inşallah biranönce geçer benim meleğiminde...

Rica ederim. Emin olmak için kızımın eski resimlerine göz gezdirdim bugün, dediğim gibi 6-6,5 aylıkken neredeyse görünmez olmaya başlamış lekesi. Ondan sonraki aylardaysa tamamen kaybolmuş. Kızınızı benim yerime de öpüp koklayın, çok çabuk büyüyorlar...

arkadaşlar öncelikle merhaba, benim 2 buçuk aylık bir kızım var konuyu da doğru yere mi açtım bilmiyorum ama göz kapağında doğduğundan beri kızarılığı var bazen soluyo ağlayınca dahada belirgin oluyo böyle kan toplanıyo sanki..geçer dediler ama 3 ay olucak nerdeyse geçmiyo çok üzülüyorum bu konuda bilgisi olan varmı acaba geçermi geçmezmi geçersede nezamana kadar geçer cvp verenlere şimdiden teşekkürler..

kesinlikle endişenmeyin zamanla geçiyor benim oğlumdada vardı.sol göz kapağında.takmayın kesinlikle.6 ve ya 7 aylıktı olmadığını fark ettim ne zaman geçti bilmiyorum:) ama doğduğundan beri dizlerinin arka kısmıında ve koltuk altında da aynı leke var onlar geçmedi.doktorumuz kilolardan diyor.pişik kremi sürüyorum nadiren.

teşekkürler pelincikk bizdede var o pişik sorunu rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşll..

merhaba,benim kızımda da vardı göz kapağının üstünde ve tam kaşlarının ortasında ve ensesinden yukarıya saçının içinde .özellikle ağlayınca daha çok belirgin oluyordu.şuanda 3,5 yaşında tam ne zman geçti hatırlamıyorum ama geçti kızarıklık falan yok hiç.kan toplamış gibiydi.mor değildi kırmızımsıydı.yani geçer diyorum bende .
sağlıklı günler diliyorum.

Benimde 20 günlük kızım var,her iki göz kapağında tamamen var ve anlının ortasında yarısını kaplıyor,yani büyük alanı kaplıyor,doktor 1 yada 3 yaşına kadar geçer dedi ama işte korkuyorum geçmicek diye.Mor değil kırmızı bebim kızımdakide.İnşallah geçer.

Back