Lekeler, Çiller Dogum lekelernden kurtulmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi natalina19881
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
N

natalina19881

Ziyaretçi
a ya arkadaslar bana annemden gecme vuvudumda yuzumd edogum lekelerı var bunları nasıl yok ede bılırım çil seklındeler yardımcı olmanızı ısterım

çocukluğundan berimi var.bendede var biraz netten araştırdım.lazerle tedevi oluyomuş fakat 1 seneye kadar tekrarlama riski varmış.ayrıca esmer tendede biraz tehlikeli oluyomuş.geçmiş olsun canım.....

eewt canım ya kahve rengı ya ama ben cok rahatsız oluyorum artı çil gıbı yuzumdedee var yaa benı cok ama cok rahatsız etıo buu lazerle varmıs ama tehlıkelıymıs ewet bıde gecengun bı eczanede kadın bı ılac gosterdı oda ıı gelıomus 80mılyonmus ısdee tekrarlarsan sureklı gecımuss şimdi alsam gecermı gecmezse bıdeee o var

bende ne yapacağımı şaşırdım.kimyasal plingi düşüüyorum ama oda ne kadar işe yarar bilemem.bide daha kötü olmasından korkuyorum

canım benim bunun kurtuluşu yok ,
arkadaşımın yüzünde vardı oldukca büyük çok araştırdık evet yok oluyor ama 6ay sonra yavaş yavaş tekrarlıyor ,

ya pekı arkadaslar sızın nasıl bu lekelr benım vucutumda varr kahve rengı bbıde suratımda cil seklındee yaa herkesde var mam ben hıoşalanmıyorum bnd ekotu duruo sasırdım sızınkı nasıl acaba

benimde sol yanğımda var sadece çil şeklinde değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…