slm kızlar benim bebeğim ilk doğduğunda iki kaşının ortasında hafif kırmızılık vardı ama gün geçtikce o kırmızılık koyu kırmızı ve birazda kabarık hale geldi kimi çilek lekesi diyor bu durumda olan varmı geçicimi kalıcımı? doktorada gidicem ama sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum
Canım kabarıklık olmadı benimkinde ama benim bebeğimin de iki kaşının ortasında kırmız leke var. 1-2 yaşında falan geçer dedi doktorumuz. Leylek ısırığı deniyormuş bu lekeye. Benim bebeğimin bayağı azaldı, hatta bazen tamamen kayboluyor ağlayınca falan kızarıyor. Ama kabarıklık varsa başka bir şey olabilir tabii. Sen yine de göster doktora...
Benim kızımında avucunun içinde var kocaman.Bizimde ilk önce daha siliti sonra rengi koyulaştı ve su toplamış gibi oldu.Dr.2 yaşından sonra gerilemeye başlar dedi.Gerçektende kızım 2 yaşını geçti şu an daha silikleşmeye başladı hemde o şişlikte inmeye başladı.
ülkeryıldızı senin bebeğin ne kadarlık? benimkinin lekesi çok belirgin herzaman belli oluyo yani kabarıklık derken çokta kabarık değil hafif bi kabarıklık.Büyüklüğüde küçük bi nohut tanesi kadar seninkininki ne kadar?