- 9 Kasım 2007
- 295
- 1
Arkadaşlar, şu an 18 aylık bir kızım var. Hamileyken yüzümde müthiş lekeler oluşmuştu. Doğumdan sonra geçer diye ümit ettim ama nafile. Geçmediği gibi fazlalaştı üstelik. Çok bunalıma girdim. O kadarki insanların yüzüne dahi bakamıyordum. Sonra bu lekeleri nasıl geçiririm diye araştırmaya başladım. Hatta bu siteye de böyle üye oldum. Tüm forumları okudum. Önce yoğurt karbonat karışımını denedim. Sonra acnelyse-Exipigment. Hatta bir seans lazer bile yaptırdım. Yüzüm yara bere içerisinde kaldı.Çalıştığım için çok zor durumlarda kaldım. Acnelyse in soyucu etkisi olduğu için sürekli pul pul bir ciltle geziyordum. Biraz geçiyor gibi oluyordu sonra tekrarlıyordu. Herkes bir akıl veriyordu. Sürekli alışveriş yaptığım parfümericinin karısı bana bir krem gösteriyordu. Kadına sinir olduğum için inatla o kremi almıyordum. O her gidişimde ısrarla bana o kremi satmak istiyordu. Artık pes etmiştim. Lekelerimle yaşamaya alışmaya karar verdim. Ama bir gün dayanamadım başka bir parfümeriye gidip o kremi aldım. 6 hafta düzenli kullanmak gerekiyor. Ama inanırmısınız ben daha ilk hafta neticesini gördüm. Yüzüm şu anda harika görünüyor. Ne leke, ne iz. Hiç bir şey. Bu kremle ilgili daha önce bir iki konu okumuştum burda ama şimdi bulamadım nedense. Bu nedenle yeni konu açmak istedim. İsim vermem doğru mu bilmiyorum..Modlardan izin almak mı gerekiyor onu da bilmiyorum. Bahsettiğim Krem Fade Out. İçim çok rahat bir şekilde tavsiye ediyorum.