- Konu Sahibi GizemSznol
-
Slm arkadaşlar
Şuan 7 aylık hamileyim..doğum zamanı yaklaştıkça korkularım artıyor..Sezeryanmı normal doğummu olacağı tabi henüz belli değil ama beni Sezeryan korkusu sarmış durumda çünkü duymuş yada yaşamış olanlarınız vardır..Doğumdan önce bebeğin suyunun azalması gibi durumlardan dolayı bu aralar sezeryan olan çok kişi tanıyorum...Allah korusun tabi normal doğum en iyisi ama yinede korkularım var..ve bilginize desteğinize ihtiyacım var.Yardımcı olursanız sevinirim :):):)
Merhaba,Slm arkadaşlar
Şuan 7 aylık hamileyim..doğum zamanı yaklaştıkça korkularım artıyor..Sezeryanmı normal doğummu olacağı tabi henüz belli değil ama beni Sezeryan korkusu sarmış durumda çünkü duymuş yada yaşamış olanlarınız vardır..Doğumdan önce bebeğin suyunun azalması gibi durumlardan dolayı bu aralar sezeryan olan çok kişi tanıyorum...Allah korusun tabi normal doğum en iyisi ama yinede korkularım var..ve bilginize desteğinize ihtiyacım var.Yardımcı olursanız sevinirim :):):)
al benden de o kadar doğum yaklaştıkça ya sezeryan olursa die ödm kopuo normal gbi görünüyo şimdilik ama sancm olmaz da sezeryana alırlar die korkuyorum sonuçta bıçak yarası oluyo dikişler falan sürekli sıkıntı allah yardmcmz olsn
Merhaba,
Çocuğunuzu kucağınıza alınca, kokusunu içinize çekince ne ağrı kalır ne sızı. Sonuca odaklanabilirseniz çok daha iyi hissedersiniz. Birde bu ağrı sızı olayı kişiden kişiye değişir kimi doğurur 1 saat sonra ayaklanır kimi 3 gün yatar bu sebeple duyduklarınızı çok kaale almamaya çalışın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Slm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?