doğum korkusu

slsbl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
180
2
16
Ankara
selam kızlar daha önce vajinismus hastasıydım sonra aştım şimdi çocuk istiyorum ama doğum korkum var.ya doğumda çok acı çekersem daha sonra vajinismus tekrar alevlenirse.sezeryan doğum olsa?doktor mu karar veriyor yoksa kendi isteğinle oluyor mu?lütfen bi yol gösterin yardımcı olun

Cnm onceliklw gecmis olsun zor gunler gerife kalmis
Bende normal dogundan cok korkuyordum dr umla konustun sezeryan oldum ve cok rahatti ozel hastane itiraz etmiyo sncak devlet hastsneleri saglik problemi olmafiktan sonra yapmiyo

merhaba arkadaşım aynı sıkıntı bendede vardı. Ewliliğimin ilk ayları sıkıntılı gecti çok şükür eşimin anlayışı sayesinde aştık.ardından hemen hamile kaldım .kızım şuan 2 yaşında normal dogum yaptım. Tabiki sancın oluyor canından can çıkıyor sonuçta kolay degil. Tabi kişiden kişiyede fark var.ama emin ol bebişi görünce herşey geciyor o acıyı cekmeye deger. Senin için çok güzel anı oluyor saati saatine hatırlıyorsun olup biteni. Herşeyin farkındasın. Senin için çok güzel anı oluyor.sezeryanda bunlar yok en son farkına varan sen oluyosun.saglık sıkıntısı olmadıgı sürece normal dogum düşün derim.şuan 5 haftalık hamileyim kızıma kardeş gelicek yine normal düşünüyorum sıkıntı olmazssa. Emin ol vajinismusu asla etkilemiyor. Tam tersi çok cesaretleniyosun. çünkü büyük bir işin üstesinden geliyosun gerisi vızzzz geliyor insana.inş rabbim sanada evlat nasip eder o zaman tadına varırsın selamlarımla

canım bende vajinismusu etkilemesinden korkuyorum.cunki zor gunler yasamıstım aynı kabusu tekrar görmek istemiyorum.ama yazdıklarından gercekten etkilendim...inşallah benimde bebişimm olur ve güvenim tam anlamıyla yerine gelir.bebişini güle güle sağlıklı sıhhatli büyüt..çok tesekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…