Dogum Korkusu..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kızlar..

Cok az Kaldi benim Dogumuma ve ben Korkmaya basladim..

Kimisi ALLAH kurtarsin Diyip dudagini isiriyor Kimisi Adet sancisi gibi Hemen gelir gecer diyor..

Rüyalarimada girmeye basladi..

Nasil Rahatlatabilirim kendimi nasil Yenerim bu Korkuyu Gercekten cokmu korkunc?

Yardimci Olun bana kızlar :((

Canım sen o seni korkutan gereksiz insanları kafana takma hiç birşey olmaz adet acısının az biraz fazlası zaten yavaş yavaş sancı giriyor sonra açılma oluyor ondan sonrası kolay
ALLAH korusun normal doğuramazsanda tek başına değilsinki hemen sezeryana alıyorlar uyuyorsun gerisi ağrı kesicilerle hallediliyor
ALLAH yardımcın olsun

Son düzenleme:
Ben tam 15 ay öne normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim o zamnlar sezeryan böyle yasaklı falan değildi istiğinde söylüyordun hatta söylemiyordun dr bakıdu sen doğuramazsın deyip sezeryana alıyordu hatta doğum yaptığım hastnede normal doğuran bi tek bendm...
Şöyle deyim kolay değil gerçekten zor ama şunu ben hiç aklımdan çıkarmadım sende çıkarma lk doğuran sen değilsin son da olmayacaksın bir sürü kadın dünyanın bi yerlerinde doğum yapıyor bu normal bu olay öncesindeki sancı ve sonrasında ki dikişler daha çok yordu beni... Ama şimdi gerçekten çok mutluyum iyiki normal doğurmuşum.Hiç kasma kendini rahat ol drunu iyi dinle bi de bol bol yürüyüş yap...

Sagolun kızlar ALLAH razi olsun icime soguk su serpiştirdiniz insALLAH tez zamanda benm gibi hamileler kurtulur ne mutlu ikinize darisi bnm gibilerin basina insALLAH canlarm :)

Son düzenleme:
bende 3 ay önce normal doğum yaptım dayanılmayacak bir ağrı kesinlikle değil hiç kabız olmadın mı onun gibi baş çıkana kadar zorlanıyorsun sonra en ufak ağrı yok hele birde bebişini kucağına verdiklerinde ne ağrı kalıyor ne sızı Allah hayırla kucağına versin doğru ıkınma tekniklerini öğren sana çok yardımcı olur bol bol yürüyüş yap bide canım

bende 3 ay önce normal doğum yaptım dayanılmayacak bir ağrı kesinlikle değil hiç kabız olmadın mı onun gibi baş çıkana kadar zorlanıyorsun sonra en ufak ağrı yok hele birde bebişini kucağına verdiklerinde ne ağrı kalıyor ne sızı Allah hayırla kucağına versin doğru ıkınma tekniklerini öğren sana çok yardımcı olur bol bol yürüyüş yap bide canım

Sagol cnm benim icimi rahatlattiniz ALLAH razi olsun :))

Hamilelik takviminde ne güzel yazıyo senin ya Bebeğimi kucağıma almama 16 gün kaldı diyo yarabbim ne güzelll :16: Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım kendini hiç korkutma herkes nasıl doğurduysa bizlerde doğurcaz hayırlısıyla. Doğum çok kolay bişey olsaydı annelik bu kadar kutsal olmazdı dimi :) annemde hep der ben ikinizide normal doğurdum tek zor gelen sancılardı doğurmak kolay der annem :1: bir kaç kez ıkındın mı tamam işte der, bide benim annem çok zayıf ve çelimsizdir düşün yani :1: Çevremdekilerden duyduğum kadarıyla da doğum öncesinde bir iğne vuruyorlarmış insanı cesaretlendiriyomuş korku kalmıyomuş kafa yapıyor diyorlar:1: Allah gücünü verir canım benim sıkma canını :16:

Son düzenleme:
Hamilelik takviminde ne güzel yazıyo senin ya Bebeğimi kucağıma almama 16 gün kaldı diyo yarabbim ne güzelll :16: Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım kendini hiç korkutma herkes nasıl doğurduysa bizlerde doğurcaz hayırlısıyla. Doğum çok kolay bişey olsaydı annelik bu kadar kutsal olmazdı dimi :) annemde hep der ben ikinizide normal doğurdum tek zor gelen sancılardı doğurmak kolay der annem :1: bir kaç kez ıkındın mı tamam işte der, bide benim annem çok zayıf ve çelimsizdir düşün yani :1: Çevremdekilerden duyduğum kadarıyla da doğum öncesinde bir iğne vuruyorlarmış insanı cesaretlendiriyomuş korku kalmıyomuş kafa yapıyor diyorlar:1: Allah gücünü verir canım benim sıkma canını :16:

Aminnn insALLAH cnm benim Sagolasin insALLAH seninde takviminde 16 gün Yazar bnm gibi heycanlanirsin hayirlisi olsun bakalim cnm insALLAH hemencik olur biter :))) ALLAH hepimizi kurtarsn

Aminnn insALLAH cnm benim Sagolasin insALLAH seninde takviminde 16 gün Yazar bnm gibi heycanlanirsin hayirlisi olsun bakalim cnm insALLAH hemencik olur biter :))) ALLAH hepimizi kurtarsn

İnşallah canım ya Allahın izniyle bende görürüm inşallah 16 günüm kaldığını Amin Allah hepimizi kurtarsın ve kurtarır da zaten dağına göre kar veriyo Rabbim :16: Allaha emanet olun canım :29::16:

Selam Kızlar..

Cok az Kaldi benim Dogumuma ve ben Korkmaya basladim..

Kimisi ALLAH kurtarsin Diyip dudagini isiriyor Kimisi Adet sancisi gibi Hemen gelir gecer diyor..

Rüyalarimada girmeye basladi..

Nasil Rahatlatabilirim kendimi nasil Yenerim bu Korkuyu Gercekten cokmu korkunc?

Yardimci Olun bana kızlar :((

9 gün önce doğum yaptım, kesinlikle korkacak bişey yok. tek sıkıntı sancılar. belden gelen ve gitgide şiddetlenen en sonunda dayanılmaz olan ağrı girecek ve bu aşamada zaten muhtemelen doğumhane yolunda olacaksın, doğuma girmen ve bebeğin gelmesi 10 dk sürmedi bende. dediğim gibi sadece sancı çekerken canın yanacak kabız olmuşsun gibi olup ıkınmak isteyeceksin. Allah bir avazda kurtrsın seni arkadaşım. NORMAL DOĞUM kesinlikle tavsiye ediyorum, o gün hayatına dönüyorsun...

9 gün önce doğum yaptım, kesinlikle korkacak bişey yok. tek sıkıntı sancılar. belden gelen ve gitgide şiddetlenen en sonunda dayanılmaz olan ağrı girecek ve bu aşamada zaten muhtemelen doğumhane yolunda olacaksın, doğuma girmen ve bebeğin gelmesi 10 dk sürmedi bende. dediğim gibi sadece sancı çekerken canın yanacak kabız olmuşsun gibi olup ıkınmak isteyeceksin. Allah bir avazda kurtrsın seni arkadaşım. NORMAL DOĞUM kesinlikle tavsiye ediyorum, o gün hayatına dönüyorsun...

Amin sagol cnm insALLAH ALLAH benide 10dkda kurtarir :)) Bebisin hayirli olsun Saglikli mutlu huzurlu bi bebisin olur ömür boyu insALLAH :))

Back