- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.429
- 698
- Konu Sahibi Sweetlover
-
Maşallah maşallah16.30 evden cikis ,17.30 hastaneye yatis , 18.00 dogum
2 normal dogum yaptim.
Doguma yakin 2 3 sanci siddetli oluyor oluyor , digerleri dayanilmayacak gibi degil.
Hem fikirim. Oğlumda suni sancıyla doğum yaptım, 4cm.de epidural aldıktan sonra huzur buldum.Sunni sancının doğum sancısıyla alakası yok.
Onun adı sancı olmamalı, başka bir şey o.
Öyle diyeyim...
Ben de cok korkardim Sezeryan ol ve genel anestezi ile hic korku kalmiyorKızlar yakında doğum yapacağım. Bir aksilik olmazsa normal olucak. Ve ben çok korkuyorum. Rahatlamaya ihtiyacım var. Herkesin tecrübesi ayrıdır ama. İyi şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım.
Az da kalmış epey .normal mi olacaksinBir korkanda benim kendimi hazirlamam gerek artik ama bi turlu beynimi toparlayamiyorum
Genel anestezide bebeğe geçer anestezi ..uygun değil yaniBen de cok korkardim Sezeryan ol ve genel anestezi ile hic korku kalmiyor
Hicbisey olmuyor bebegi hemen cikariyolar zatenGenel anestezide bebeğe geçer anestezi ..uygun değil yani
Birazını çekmek ile tamamını çekmek arasında ciddi fark bence. Yani en azından benim acımdan.Eidural olana dek sancı çekmek belli bir açıklığa ulaşmak zorundasın.sonra epidural.diyorlar
Doğrusu nedir ?
Acınin birazını bile cekeceksem napayım niye epidural olayım
Kısa ve öz16.00 hastaneye yatış
18.00 doğunhaneye giriş
18.10 doğum
Hm okBirazını çekmek ile tamamını çekmek arasında ciddi fark bence. Yani en azından benim acımdan.
Canim nerde oldun herks genel anestezi cok riskli dior ve bende de panik atak var yok nefesin makineye bagli oluyor felan deli oluyorum dusundukceBen de cok korkardim Sezeryan ol ve genel anestezi ile hic korku kalmiyor
Hicbisey olmuyor gozlerini kapatip açman bir oluyor cok rahatCanim nerde oldun herks genel anestezi cok riskli dior ve bende de panik atak var yok nefesin makineye bagli oluyor felan deli oluyorum dusundukce
Ya kuzu allah korusun uyanamama riski var diyorlar korkuom cookHicbisey olmuyor gozlerini kapatip açman bir oluyor cok rahat
Valla belden uyuşturmada felç kalma riski var diyorlar ,ben genel anestezi tercih ettimYa kuzu allah korusun uyanamama riski var diyorlar korkuom cook
Fatma Ana eli otuna Meryem Ana otu da diyorlar sanırım. Faydası ne tam olarak?Benimde ilk gebeligimdi suyum geldi bel agrilarim cok azdi ihtimal bile vermemiştim hastaneye yatis 7 de yapıldı hic sanci hissetmeden 6 cm kadar açılmam oldu daha sonra sancimda azalinca 10 gibi suni sanci verildi sancilar evet biraz zorluyor ama emin ol rabbimde sabrını veriyor. 2.30da dogumum gerçekleşti çocuğun çıktığını hic hissetmedim diyebilirim dikisleride. zaten doğumdan sonra çektiğin acidan eser kalmiyor. Hele birde bebisi kucagina aldiginda dunyalar senin oluyorfatma ana eli otunu tavsiye ederim bende ise yaradi. inşallah dogumunuz cok kolay olur
Instagram'da ebeturkan diye biri var. İsterseniz ona mesaj atın. WhatsApp grubu da var ucretsiz. bayağı da yardımcı oluyor. Doğumu kolaylastiracak tavsiyeler ve tarifler veriyor. Kendisi konyadaymis. Eğer Konya'da ya da yakın sehirdeyseniz destek alabilirsiniz kendisindenKızlar yakında doğum yapacağım. Bir aksilik olmazsa normal olucak. Ve ben çok korkuyorum. Rahatlamaya ihtiyacım var. Herkesin tecrübesi ayrıdır ama. İyi şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım.
Evet oylede diyenler var. Dogum aninda dua okuyup suya koyarsa bir yakininiz dogumun kolay olacagina acilmanin cabuk olacagina inaniliyor. Bende ise yaradi diyebilirim tabi batılda gelebilir insana bende deneyip gördüm.Fatma Ana eli otuna Meryem Ana otu da diyorlar sanırım. Faydası ne tam olarak?
Doğum hiç korkulacak bisey değil.Kızlar yakında doğum yapacağım. Bir aksilik olmazsa normal olucak. Ve ben çok korkuyorum. Rahatlamaya ihtiyacım var. Herkesin tecrübesi ayrıdır ama. İyi şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım.
Merhaba. 14 kasımda doğum yaptım. Tam da dediğiniz gibiymiş. Bi kaç saat sancı çektim 10 dakikada doğum yaptım. Boşuna korkmuşumDoğum hiç korkulacak bisey değil.
Bende çok korkuyordum ama sadece 4 saat kasılmalarım oldu ve 10 dakikada doğurdum.
Hep dogum anının çok sancılı olduğunu düşünürdüm. Aksine, sadece rahim ağzı acılana kadar kasılmalar oluyor. Sonrası sadece ıkınma o kadar.
Vajinal dIkislerim olmasına rağmen ilk günden itibaren çok rahat yürüdüm ve 1 hafta sonra hiç doğum yapmamış gibiydim. işte o zaman ıyiki dedim :)
Birde ben doğuma gitmeden 10-15 tane hurma yemiştim açılmayı hızlandırmaya etkisi olmuştur belki diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?