Doğum korkusu beni öldürücek sanki !!!

Merhaba, bende 32 haftalik hamileyim. Baslarda cok dert ederdim dogumu cok korkardim baska bisi dusunmezdim . Ama neler ceken insanlar var senin gibi mesela bebegini gunler goremeyen , senin gibi insanlarda benimle konustuktan sonra korkmaz oldum Allahin izniyle bebegimi saglikli alirim kucagima.. tek onu dusunuyorum saglikli dogsun aciya katlanirim simdiden hazirim . .

Allah hepimizin yardımcısı olsun,sağolasın

dualarını eksik etme

Biz 5. ayımızı bitirdik şükür, artık karnımın sağa sola kaydığını gözle görebiliyorum:) Harika bir duygu:)
Doğumu düşünmemeye çalışıyorum, korkunç doğum hikayeleri anlatmaya başlayanları da nazikçe susturuyorum...

Korkunç diye bişey yok canım sil bunu kafandan:) herşey güzel olacak inşallah ...

Haklısın korkunç diye bir şey yok ama anlatanlar öyle korkunçlaştırıyor ki bazen, dinlerken hamile olmayan dahi etkileniyor.. Korkunçlaştıranlar maalesef anlatanlar...En iyisi susturmak, insanız tabi ki etkilenebiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…