• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum korkusu beni öldürücek sanki !!!

Merhaba, bende 32 haftalik hamileyim. Baslarda cok dert ederdim dogumu cok korkardim baska bisi dusunmezdim . Ama neler ceken insanlar var senin gibi mesela bebegini gunler goremeyen , senin gibi insanlarda benimle konustuktan sonra korkmaz oldum Allahin izniyle bebegimi saglikli alirim kucagima.. tek onu dusunuyorum saglikli dogsun aciya katlanirim simdiden hazirim . .

KENDİNİZİ RAHATLATMAYA CALIŞIN , BAKIN KENDİMDEN BİRŞEY ANLATAYIM SİZE . DOĞUMDAN ÜÇ GÜN SONRA BEBEĞİMİ HASTANEYE YATIRDIK YOGUN BAKIMA ALDILAR 3 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI ,3 GÜN KENDİME NASIL KIZDIM ANLATAMAM , SALAK EMİNE SALAKSIN İŞTE SEN SADECE DOĞUMU DÜŞÜNDÜN DOĞUMDAN KORKTUGUNU DİLE GETİRDİN DOĞUM KORKUSU NEYMİŞ BEBEĞİMDEN AYRI 3 GÜN BEN YAŞAMADIM YAŞAYAN ÖLÜYDÜM , BEBEĞİNİZ DOĞUNCA ALLAH'IM BİZE ÖYLE BİR SEVGİ VERİYORKİ YENİDEN DOĞUYORSUNUZ , ANNE BABA KARDEŞ EŞ ONUN SEVGİSİNİN YANINDA HİÇ BİRŞEY ,
DOĞUMDAN KORKAN BEN ALLAH'A YALVARDIM ALLAH'IM BENİM CANIMI OĞLUMA BAĞIŞLA DİYE
*** BİR DE BAK BEN DOĞUM YAPALI TAM 15 AY OLMUŞ YAŞIYORUM NEFES ALIYORUM, SENİN YAŞADIĞIN KORKUYU BEN ŞUAN UNUTTUM

:nazar: ALLAH'IM BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYA NASİP ETSİN İNŞALLAH
HAYIRLI OLSUN

:( Allah hepimizin yardımcısı olsun,sağolasın

dualarını eksik etme

Biz 5. ayımızı bitirdik şükür, artık karnımın sağa sola kaydığını gözle görebiliyorum:) Harika bir duygu:)
Doğumu düşünmemeye çalışıyorum, korkunç doğum hikayeleri anlatmaya başlayanları da nazikçe susturuyorum...

Korkunç diye bişey yok canım sil bunu kafandan:) herşey güzel olacak inşallah ...

Haklısın korkunç diye bir şey yok ama anlatanlar öyle korkunçlaştırıyor ki bazen, dinlerken hamile olmayan dahi etkileniyor.. Korkunçlaştıranlar maalesef anlatanlar...En iyisi susturmak, insanız tabi ki etkilenebiliyoruz.

Back