aksine ben inatla normal doğum yapmak istiyorum tüp bebek olmasına rağmen sezeryan diyince sinir oluyorum iğne bile vurulmak istemiyorum o anı yaşamak istiyorum bu ara ağrısız doğum için jel varmış o dikkatimi çekti sadece,yoksa karnımı kestirmek istemiyorum hatta tüpü duyan sezeryan diyor diye doktorumu değiştirip tüp olduğunu söylemicem,ağrıların ardından yavrumun ağlama sesiyle herşeyi unutacağım anı yaşamak istiyorum,doğum hikayemi anlatmak istiyorum yani kahraman olmak istiyorum :)
leyl nekadar cesaretli birisin.doğum yaklaştıkça bende heyecan devam....:18:
valla helal olsn.. cocuk yapasım geldı
Canım benim. öncelikle hayırlı doğumlar inşaallah. Rabbim bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
inan ki etrafta duyduklarımız kadar korkulacak bir şey değil. Eğer öyle olsaydı ben yapamazdım.
Ben de çatı darlığı vardı. dr. önce normal doğumu deneyeceğimizi olmazsa sezeryana alacağını söylemişti. ben de korktum açıkcası ve ertesi günü doktoruma normal denemek istemediğimi direkt sezeryana alınmak istediğimi söyleyecektim.
Ama ertesi günü olmadan ben gece sancılandım. Hastaneye gittiğimizde doğum başlamış dediler ve beni normal doğuma aldılar. bendeki korkuyu tahmin edemezsin.
ama hiçbir şey korktuğum gibi olmadı. çatı darlığı olmasına rağmen çok şükür rahat bir doğum yaptım.
Canlı canlı bebeğiinin doğumuna şahit olmak öyle güzel bir duygu ki. sana bunu kelimelrle anlatabilmem mümkün değil.
Herkes diyor ya kucağına aldığın an bambaşka diye. bana da doğduğu, sesini duyduğum an bambaşka gelmişti.
Lütfen sakın korkma.
HAY ALLAH'IM NASILDA PANİK OLMUŞ NASILDA KORKMUŞUM :))) OĞLUM 1,5 YAŞINDAŞİMDİ SADECE GÜLÜYORUM BU YAZIMA
HAY ALLAH'IM NASILDA PANİK OLMUŞ NASILDA KORKMUŞUM :))) OĞLUM 1,5 YAŞINDAŞİMDİ SADECE GÜLÜYORUM BU YAZIMA
İnşallah bende böyle diyebilirim :) çünkü çok fena korkuyorum..!:26:
merhaba canım öncelikle Allah oğlunu sana bağışlasın dikkatimi çekti okudum doğumun kolay oldu mu korktuğun kadar varmıymış ?
İnşallah bende böyle diyebilirim :) çünkü çok fena korkuyorum..!:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?