Doğum korkusu beni öldürücek sanki !!!

korkma canım,benim kadar canı kıymetli kimse yoktur ama resmen unutuluyor çok çabuk.Bi de şunu düşün insanlar estetik ameliyatlar için ya da sağlık sorunlarından dolayı ne acı ameliyatler yaşıyorlar.Bunun sonucu o kadar güzelki..

Öncelikle hayırlı olsun, Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin...

Sağlıklı bir gebeliğin ilk ve en önemli şartı annenin moralinin yüksek olmasıdır. Şunu bilmelisin ki gebelik bir kadının yaşayabileceği en özel aylardır. Bu aylarını bunun tadını çıkararak geçir ki sonradan boşuna kendimi üzmüşüm diyeceksin inan! Çünkü ben de aynen senin gibi doğum korkusu yaşıyordum ve aşırı derecedeydi.. Bu sebeple doktorumla sezaryen kararı aldık.. Yani senin de bu kadar psikolojini bozacak bir durum varsa sezaryenle doğum yapabilirsin. Eğer son aylara yaklaştıkça kendini hazır hissedersen belki normal doğumu da düşünebilirsin. Ben bu sebeple sezaryenle doğum yaptım ve hiç pişman değilim.. Normal doğum yapacam diye hayatı kendime kahretmedim.. Sezaryen hiç de anlatıldığı gibi kötü değil... Karnının kesiliyor olmasında ne varmış? Öyle güzel dikiş atıyorlar ki artık izi belli bile olmuyor, maksimum ertesi gün ayaktasın, 1 hafta sonra eskisi gibisin.. Sütün de geliyor hemen.. Ayrıca genel anestezi bile olsan ameliyattan sonra 5 dk da ayılıyorsun ve hemen getiriyorlar bebeğini zaten..
Hiç moralini bozmaya değmez.. Nasıl istiyorsan öyle olsun.. Kişisel görüşüm böyle benim...

Canım benim. öncelikle hayırlı doğumlar inşaallah. Rabbim bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
inan ki etrafta duyduklarımız kadar korkulacak bir şey değil. Eğer öyle olsaydı ben yapamazdım.
Ben de çatı darlığı vardı. dr. önce normal doğumu deneyeceğimizi olmazsa sezeryana alacağını söylemişti. ben de korktum açıkcası ve ertesi günü doktoruma normal denemek istemediğimi direkt sezeryana alınmak istediğimi söyleyecektim.
Ama ertesi günü olmadan ben gece sancılandım. Hastaneye gittiğimizde doğum başlamış dediler ve beni normal doğuma aldılar. bendeki korkuyu tahmin edemezsin.
ama hiçbir şey korktuğum gibi olmadı. çatı darlığı olmasına rağmen çok şükür rahat bir doğum yaptım.
Canlı canlı bebeğiinin doğumuna şahit olmak öyle güzel bir duygu ki. sana bunu kelimelrle anlatabilmem mümkün değil.
Herkes diyor ya kucağına aldığın an bambaşka diye. bana da doğduğu, sesini duyduğum an bambaşka gelmişti.
Lütfen sakın korkma.

kım actıysa bu konuyu cok tesekkur ederım.. bende muthıss bı korku var hamıle kalmaktan bıle cok korkuorm

valla helal olsn.. cocuk yapasım geldı

korkmayin kizlarrr hep iyi dusununn iyi olsunn :)

leyl nekadar cesaretli birisin.doğum yaklaştıkça bende heyecan devam....:18:

valla helal olsn.. cocuk yapasım geldı

teşekkür ederim hanımlar aslına bakarsanız belki de bebek için bu kadar zaman beklerken olsun yeter ki diyorsun ve bütün korkuların yersiz kalıyor üzüntülerinin yanında ve zaman geçtikçe sapına kadar yaşamak istiyorsun herşeyi mesela miden bulanmayınca neden bulanmadı diyorsun,belki birdaha yaşayamam diye gücünü toplayabiliyorsun ve hep diyorum ki ''''ameliyat olmak değil doğum yapmak istiyorum'''',o yüzden o sancıları çekip savaş kazanmış edasıyla bebeğimi kucağıma almak istiyorum ve tabi ki sağlıklı olan yöntemin den normal doğum olduğunu düşünüyorum.hepinize sağlıklı bebişler diliyorum...

inşallah canım umarım bende ileride senin gibi diyebilirim.

bencede korkamamanız gerekir bu duyguyu yaşamak isteyen tedavi gören milyonlarca insanı düşünün allh kimseyi çocuksuz etmesin teyzemen biliyorum çok zor bişe hayılı doğumlar diliyorum

hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar telkin etmemiştim.o kadar korkuyorum ki bende bununla ilgili konu açmıştım..aklımda olan tek şey bu zamana kadar kimsenin karnında bebek kalmamış.eninde sonunda bu doğumu gerçekleştiricez.hamilelik mükemmel bişe bunun tadını çıkartmalıyım.stres yapıcaksamda bunu o gün düşünmeli ve hayatı kendime zindan etmemeliyim.bende bugün tam 5.ayıma girdim.ve yaklaşık 2 haftadır net bi şekilde tekmeliyo kızım(her ne kadar erken başlasada tekmeler:).onun hareketlerini hissettikçe rahatlıyorum.sadece ona yoğunlaşmaya başladm.yoksa uyuyamadığım geceleri biliyorum..

HAY ALLAH'IM NASILDA PANİK OLMUŞ NASILDA KORKMUŞUM :))) OĞLUM 1,5 YAŞINDA ŞİMDİ SADECE GÜLÜYORUM BU YAZIMA

merhaba canım öncelikle Allah oğlunu sana bağışlasın dikkatimi çekti okudum doğumun kolay oldu mu korktuğun kadar varmıymış ?

merhaba canım öncelikle Allah oğlunu sana bağışlasın dikkatimi çekti okudum doğumun kolay oldu mu korktuğun kadar varmıymış ?

amin canım inşallah , doğumum kolaydı sezeryanla doğum yaptım çook güzeldi gerçekten , epidural oldum ... Korkuyu fazla abartmışım diyorum sadece

Teşekkür ederim . Çok güzel bir doğumdu epidural sezeryan oldum ,oldu bitti pek bişi anlayamadım :))) acı yoktu yani ben çekmedim doğumdan sonra ilk kalkışta karnım yere düşcek gibi oluyordu sıkı sıkı tutuyordum eşime aşkım karnım düşcek bile dedim ( ama düşmedi ) ... Allah'ım çook şükür bir daha bebeğim olsa , doğuma en ufak bir korkuyla girmem
02/08/2012 sabahı saat 6'da sağıma dönerken içimden bişi boşaldı ve uyandım eşime kalk aşkım kalk suyum geldi dedim hemen banyoya koştuk güzelce yıkandım saat 7'de görümcemide alıp hastaneye gittik hemen acile .yolda hala suyum geliyordu arabadan indiğimde pantolonumun onu arkası baya ıslanmıştı .
hastaneye gittiğimizde ebe beni muaneye aldı çatı kontrolu yaptı normal doğum yapamayacağımı sezeryana alınacagını soyledi ki dr.zaten sezeryan olacaksın demişti. Üzerimi giydirdiler odama cıkardılar .08,30 dr.geldi suyun geldiği için ilk seni doğuma alacağım hazırmısın dedi . Çok duygulandım içimden hıçkırarak ağlamak geliyordu ama başkalarının yanında ağlamaya utandıgım için hep kendimi tuttum .
Çok şükür saat 09,00 da bebeğim Eymen'im dünyaya geldi ... YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN

İnşallah bende böyle diyebilirim :) çünkü çok fena korkuyorum..!:26:

KENDİNİZİ RAHATLATMAYA CALIŞIN , BAKIN KENDİMDEN BİRŞEY ANLATAYIM SİZE . DOĞUMDAN ÜÇ GÜN SONRA BEBEĞİMİ HASTANEYE YATIRDIK YOGUN BAKIMA ALDILAR 3 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI ,3 GÜN KENDİME NASIL KIZDIM ANLATAMAM , SALAK EMİNE SALAKSIN İŞTE SEN SADECE DOĞUMU DÜŞÜNDÜN DOĞUMDAN KORKTUGUNU DİLE GETİRDİN DOĞUM KORKUSU NEYMİŞ BEBEĞİMDEN AYRI 3 GÜN BEN YAŞAMADIM YAŞAYAN ÖLÜYDÜM , BEBEĞİNİZ DOĞUNCA ALLAH'IM BİZE ÖYLE BİR SEVGİ VERİYORKİ YENİDEN DOĞUYORSUNUZ , ANNE BABA KARDEŞ EŞ ONUN SEVGİSİNİN YANINDA HİÇ BİRŞEY ,
DOĞUMDAN KORKAN BEN ALLAH'A YALVARDIM ALLAH'IM BENİM CANIMI OĞLUMA BAĞIŞLA DİYE
*** BİR DE BAK BEN DOĞUM YAPALI TAM 15 AY OLMUŞ YAŞIYORUM NEFES ALIYORUM, SENİN YAŞADIĞIN KORKUYU BEN ŞUAN UNUTTUM

ALLAH'IM BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYA NASİP ETSİN İNŞALLAH
HAYIRLI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…