Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumum 18/08/2011 de olucak zamanım cok ama ben o kadar korkuyorum ki ((
Canım bize herşey çok abartılarak anlatıldığı için korkuyoruz .Tamam doğum çok kolay demiyorum ama çok çok zor bir şey olsaydı sence insanlar ikinci ,üçüncü çocuğu göze alırlarmıydı.
yok daha çok küçük canım iki ay sonra belli olucakmış doktor ole soledi.bende sezeryan diyorum ama beni uyutsunlar yoksa dayanamam benmerhaba Emine1986 öncelikle ne güzel bak anne olacaksin.. Dogumdan korkman gayet dogal, cünkü her kadin korkuyor. Bende cok korkuyorum, hatta korkumdan hamile bile kalmaktan cekiniyorum, ama insan o kücük minik seyleri görünce illa benimde olsund iye istemeden edemiyor.. Ben normal dogumdan korktugum icin sezeryan düsünüyorum, tabi hayirlisi neyse o olsunda, Allah büyük... Ondan korkmuyormuyum diye sorarsan ondanda korkuyorum .
insan bilmedigi seylerden korkarmis, Allahin izniyle atlatacagiz... Baskalari yapabildiyse herhalde bizde yapabiliriz öyle degil mi, bizim neyimiz eksik..
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebisini, cinsiyeti belli mi? nasil gidior hamilelik?
Selamlar
bende hamıleyım temmuz annesı olucam ıhslahhh...bende cok korkuyorum ..ama kendımı korkutmak yerıne cesaretlendırıryorum ...gecıcek hersey ve bız bebeklerımız koynumuzda yatoıcazbunu dusun onu kokladıgını emzırdıgını dusun hep bunları hayal et..hangı acı kalıcı ...hem bak annelerımız kac tane dogurmsu ...hem tıp cok ılerledı ben ıhslahh epısural sezreyan ıstıyorum normal dogumdan cok korkuyorum ..en saglıklııs normal dogum tabıykı..ama sen bunları cıkart aklından ..hamılelıgının tadını cıkart...her zamn yasayamayız ya bunu
haklsın . ama ben hiç hazırlıklı değildim.sürpriz oldu . ilk duydugumda istememiştim. şimdide istemediğim için pişmanım ya diyorum doğumda bişi olursa hani ilk başta istemedim.herşeyden korkuyorum
Doğumum 18/08/2011 de olucak zamanım cok ama ben o kadar korkuyorum ki ((
öncelikle hayırlı doğumlar dilerim tüm anne adaylarına ,bunları şimdiden düşünmeyin hamileleğinizin tadını çıkarın inanın herşey bir anda olup bitiyor bende normal doğum yaptım ve bir kadının yaşayabileceği en muhteşem olay bi mucize.şimdi bakıyorumda doğurmak işin en kolay kısmıymış sonrasında herşey unutuluyor.Doğumum 18/08/2011 de olucak zamanım cok ama ben o kadar korkuyorum ki ((