+13 sene uzun dönem spiral tercih etseniz
En iyisi prezervatif.
Esinize guveniyorsaniz 'geri cekme' de yontemini kullanabilirsiniz.
Hapi bence cok uzun kullanma. Ne olur ne olmaz. Zarari yok, sadece kullandigin surece hamile kalmayi engelliyor deniliyor ama ben cok guvenemiyorum.
Eger hap kullanmakta israrciysan da daha bitkisel daha zararsiz olanindan tercih et. Fiyati biraz daha pahali. Burda marka veriliyor mu bilmiyorum ama...
Geri çekilme bir korunma yöntemi değil, hamile kalma riski de yüksektir (bkz. Meryem Uzerli), yanlış yönlendirmeyelim.
Konu sahibi, bence spiral taktırabilirsiniz yukarıda arkadaşlar da önermiş zaten. Prezervatif de kullanabilirsiniz ama doğru kullanarak tabi ki, yanlış kullanımlar da gebeliğe yol açabiliyor.
esine guveniyorsan diye belirttim zaten. esi kontrolluyse gayette korunuluyor, cook cook dusuk bir ihtimal hamile kalma ihtimali dedigim sartlar cercevesinde.
Spirali hic dogum yapmamis kisilere takmiyolarmis oyle bi sknti var ondada+1
Bencede uzun bir dönem , korkutmak istemiyorum ama arkadaşım da uzun yıllar korundu şimdi bebek diye uğraşıyor doktorunu dinlemedi. Spiral güzel bir yöntem sizin durumunuza göre
Size doktorunuz hangi markayi onerdi eger yasaksa yazmak bilmiyorum ozelden bi isim verebilirmisiniz ?uzun süreli doğum kontrol hapı kullanımının meme kanseri riskini azalttığı bile kanıtlandı ama bizim önyargımız yıkılmıyor yinede. bende pko olduğu için haptan başka yöntem önermiyor doktorum. 17 yaşından beri aralıklarla kullandım. çocuk olduktan sonra 5 senedir kesintisiz kullanıyorum bi sıkıntım olmadı. içinize sinmiyorsa doktorunuza danışın.
Ozelden yazabilirmisiniz rica etsem:)En iyisi prezervatif.
Esinize guveniyorsaniz 'geri cekme' de yontemini kullanabilirsiniz.
Hapi bence cok uzun kullanma. Ne olur ne olmaz. Zarari yok, sadece kullandigin surece hamile kalmayi engelliyor deniliyor ama ben cok guvenemiyorum.
Eger hap kullanmakta israrciysan da daha bitkisel daha zararsiz olanindan tercih et. Fiyati biraz daha pahali. Burda marka veriliyor mu bilmiyorum ama...
O zaman kayıtlı olduğunu sağlık ocağına gidip oradan prezervatif alacaksın ücretsiz. İstediğin kadar temin edebilirsin. Sağlık bakanlığı tarafından dağıtılıyor. Bu senin benim hakkım yani.Spirali hic dogum yapmamis kisilere takmiyolarmis oyle bi sknti var ondada
Ozelden yazabilirmisiniz rica etsem:)
Merhaba hanimlar benim soyle bi skntim var 2 senedir dogum kontrol hapi kullaniyorum ama hayat sartlarimiz yuzunden 3 sene falan daha cocuga hazir degiliz doktorum her ne kadar herhangi bi sorun olmayacagini soylesede ben bu kadar uzun sure kullanmakta cok tedirginim bide deneyimli kisilere sormak istiyorum aranizda 5-6 sene ilac kullanmis olan varmi sorun yasadinizmi?
3 sene uzun dönem spiral tercih etseniz
Sperm sadece bosalma aninda ortaya cikmaz eslerin dakikligiyle alakasi yok yani.Esinize guveniyorsaniz 'geri cekme' de yontemini kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?