dogum kontrol ilacini yarida kestim ve

tikli

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
48
24
8
34
Mrb arkadaslar eşimle aniden bebek yapma istegine kapildik kullandigim yaz ilacin bitmesine bir bucuk hafta varken ilaci biraktim uc gun sonra 5 gun suren 3 gunu yogun bisekilde adet gordum. Ayin 11 indeydi. Su an muthis kasiklarim agriyo ama adet gunume 14 gun var. Acaba adet oldugum halde hamile olabilir miyim yoksa hormonal dengelerim mi bozuldu ayrica genital bolgem ve kasiklarim cok sisti

doğum kontrol ilaçları öyle şeker gibi kullanılıp kafaya estiği gibi bırakılmaz
bırakılırsa da böyle kanama olur
dengeni bozmuşsun resmen

doğum kontrol ilaçları öyle şeker gibi kullanılıp kafaya estiği gibi bırakılmaz
bırakılırsa da böyle kanama olur
dengeni bozmuşsun resmen
duzenli bir bucuk yil kullandim bir an esimin gazina geldim galiba bebek bende istiyorum ama

Doğum kontrol ilacı bir anda bırakılmaz. Bir doktora gitmeniz iyi olur.

Cnm ben de ayni.sekilde.biranda biraktim 2 gun sonra adet oldum cok.agrili cok.yogun ve uzun surdu.diger ay da hamile kaldim.ama herkesin bunyesi farkli.bence bir doktora gorun.

Cnm ben de ayni.sekilde.biranda biraktim 2 gun sonra adet oldum cok.agrili cok.yogun ve uzun surdu.diger ay da hamile kaldim.ama herkesin bunyesi farkli.bence bir doktora gorun.
Canim peki adetten sonra kasik agrin oldu mu ve sislik kasikalrinda ben en iyisi doktora gideyim ya

Yok cnm adetten sonra olmadi ama adetim cok feci gecti.sonucta duzeni bozdum.evt sen kesinlikle doktora git.

Kesinlikle yarim birakilmamali kimse birakmasin adet duzeni bozukluğu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…