Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba ben 1 aylık veya 3 aylık iğnelerden kullanmak istiyorum ama hergun olmasa da alkol hayatımız da bu iğnelerle alkolün bi yan etkisi var mi
Önce hap araştırıyordum ama çok sık alkol kullananlara önermiyorlar o da zararlı olduğu için değil unutulur kusulur vs falan diye arada fazla kaçırdığım için korktum
Önce hap araştırıyordum ama çok sık alkol kullananlara önermiyorlar o da zararlı olduğu için değil unutulur kusulur vs falan diye arada fazla kaçırdığım için korktum
Ben 15:10'da içiyordum hapı, alkol almaya sanırım hiç 15'te başlamadım ya da en azından ilaç içmeyi unutacak kadar o saatte sarhoş olmadım saatini ayarlar alarm kurarsanız sorun olacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz tabii
Ben 15:10'da içiyordum hapı, alkol almaya sanırım hiç 15'te başlamadım ya da en azından ilaç içmeyi unutacak kadar o saatte sarhoş olmadım saatini ayarlar alarm kurarsanız sorun olacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz tabii