• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol iğneleri

seven34ist

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2024
3
0
1
28
Kızlar merhaba ben 1 aylık veya 3 aylık iğnelerden kullanmak istiyorum ama hergun olmasa da alkol hayatımız da bu iğnelerle alkolün bi yan etkisi var mi

İğneyi bilmem ama hapı kullanırken sık alkol tükettim hiç sorun yaşamadım, iğnede de sorun olacağını sanmıyorum aynı mantık

Önce hap araştırıyordum ama çok sık alkol kullananlara önermiyorlar o da zararlı olduğu için değil unutulur kusulur vs falan diye arada fazla kaçırdığım için korktum 😂😂

Önce hap araştırıyordum ama çok sık alkol kullananlara önermiyorlar o da zararlı olduğu için değil unutulur kusulur vs falan diye arada fazla kaçırdığım için korktum 😂😂
Ben 15:10'da içiyordum hapı, alkol almaya sanırım hiç 15'te başlamadım ya da en azından ilaç içmeyi unutacak kadar o saatte sarhoş olmadım 😅 saatini ayarlar alarm kurarsanız sorun olacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz tabii 🫶🏿

Ben 15:10'da içiyordum hapı, alkol almaya sanırım hiç 15'te başlamadım ya da en azından ilaç içmeyi unutacak kadar o saatte sarhoş olmadım 😅 saatini ayarlar alarm kurarsanız sorun olacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz tabii 🫶🏿
Cook teşekkür ederim ❤️hangi ilaci kullandınız

Back