canım bende doqum yapalı 5 ay oluyo doqum kontrol hapı kullanıyorum yasmin dıye ama 2 ay ıcınde 3 kere adet oldum ama ben esımle ılıskıye qırceqım aksamlar 1 saat oncesınden ıcıyorum yanı duzenlı ıcmıyorum ama yan etkısı kesınlıkle oluyo adet duzensızlıqı ve qenelde tüylenmede yapıyo bazı kısılerde aylık ıqne vurulmayı dusunuyorum en mantıklısıda o en azından unuttum derdı olmaz qunu qeldıqınde saqlık ocaqında vurul
3 aylık iğnede olsa her gün alınan d.kontrol hapı da olsa bence zararlı, ben de sağlıkçıyım ve içilen bi ağrı kesicinin bile yan etkisi oluyo mecbur kalmadıkça içmiyorum,kimyasal neticede, eşim korunuyo, vücuduna herhangi bi zararı yok ilişki sırasında takıp çıkaracak bitti, ama hap kullansan her gün içeceksin bana göre değil
katılıyorum eşimde bende istemedik bu tarz hapları çocuk sahibi olucağımız zaman bir etkisi olmasından korktuk . etkisi var yada yok sonuçta ilaç kimyasal en güzeli erkeğin korunması
bir sağlıkçı olarak önerebileceğim en iyi korunma yöntemi ilaç kanseri önlüyo en azından yasmin kullanabilirsin ilk kullanmalarda bu tarz sorunlar normal ( 6 ay kadar ) sonra düzene girer ara kanamalar olabilir yani iğne hormon bozukluğuna yol açar çok tavsiye etmem yasmin bitkisel bir ilaç olduğu için kıllanma sinir veya cinsel isteksizlik olarak normal diğer ilaçlarda gösterir ama yasminde göstermez bence devam et
3 aylık iğnede olsa her gün alınan d.kontrol hapı da olsa bence zararlı, ben de sağlıkçıyım ve içilen bi ağrı kesicinin bile yan etkisi oluyo mecbur kalmadıkça içmiyorum,kimyasal neticede, eşim korunuyo, vücuduna herhangi bi zararı yok ilişki sırasında takıp çıkaracak bitti, ama hap kullansan her gün içeceksin bana göre değil
5 6 kgyle kalmıo ıste ben 52 53 kgyken 65e çıkmıstım hıc bısey yemeyıp ıcmeme ragmen ara kanamada olmustubi kez. bana bıde en az kılo aldıranını vermıstı dr.um yasmin kullanıodum benaman keşke 5 6 kilo olarak dönse bana ama yok.bende ara kanama olarak gösteriyo kendini
5 6 kgyle kalmıo ıste ben 52 53 kgyken 65e çıkmıstım hıc bısey yemeyıp ıcmeme ragmen ara kanamada olmustubi kez. bana bıde en az kılo aldıranını vermıstı dr.um yasmin kullanıodum ben
arkadaşlar hangi d.kontrol hapını kullansam yan etkisi oluyo.günlerce hatta 1aya yakın ara kanamam oluyo aynı durumu yaşamış arkadaşlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?