• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol haplari

Doktorunuza danışı bu hiç doğru olmaz ama kullanacağınız her doğum kontrol hapı adetinizi 3 yada 4 gün de bitirir çünkü adetin 3. Yada 4. Günü kullanıma başladığınız için. Çok adet olmak da sağlıklı diye bir şey yok. Doğum kontrol hapları hem koruyucu özellikleri oldugu gibi adet düzenlemek için de kullanılır tedavi amaclı. Yasmin hapına devam edin derim.
Maalesef son ayda hiç adetim olmadı ve bu beni çok etkiledi.Şislik,ödem,hassasiyet ve daha bir sürü şey.Doktorum hapı değiştirmem gerektiğini söyledi

Ben 2 yıl kullanmıştım yasmin . Bıyık görünümlü bir iz olmuştu bende çok sinirlenmiştim . Öncesinde adet olacağım zaman hafif göğsümde agŕı olurdu. Şişkin ve sert olurdu aslında taş gibi memem olurdu 😁 kullandıktan sonra bunların hepsi kayboldu ve memelerim söndü psikolojik olarak etkilenmiştim. Of yaa yine aklıma geldi ve yine kullanacam galıba . Sprial taktırsam iyi mi bilmiyorum korkuyorumda 😑

Maalesef son ayda hiç adetim olmadı ve bu beni çok etkiledi.Şislik,ödem,hassasiyet ve daha bir sürü şey.Doktorum hapı değiştirmem gerektiğini söyledi
O zaman değiştirin dediyse size önerebileceğim microgynon hapı bunu da kullanmıştım yan etkisi en az olan hap şuanda yasmin kullanıyorum öncesinde bir ara kullanmıştım

Herkese merhaba kizlar.Yillardir Yasmin hapı kullanıyordum.Son zamanlarda adetimi çok kesti ve fiyatından da artık gına geldi.Kulladiginiz, memnun kaldığınız ,fiyatida uygun doğum kontrol haplarini yazarsanız çok çok sevinirim.
Diane 35 i araştır adet düzenini hiç bozmuyor.

Benim düğünüme 2 ay var hem adetimi düzeltmek hemde ilerde korunabilmek için yasmin doğum kontrol hapı aldım ilerde hamile kalmamda sıkıntı olur mu kafamı çok karıştırıyor yardım eder misiniz

Back
X