- Konu Sahibi zafergamze
-
canım hergün mü bunu kullanıyosun yoksa ilişki oluncamı kullanılıyo
21gün hergün aynı saatte kullanıyorsun 1 hafta ara veriyorsun.alkol alınca ilacın etkisi yok oluyor.aman dikkat...
21gün hergün aynı saatte kullanıyorsun 1 hafta ara veriyorsun.alkol alınca ilacın etkisi yok oluyor.aman dikkat...
canım yasmin 28 gün yanlış olmasın
canım ben yasmin kullandım21 tane 7 gün de ara veriliyor.böylece 1 ayı tamamlıyor.
ara verdiğin haftada adet oluyorsun...
alkol almadıgım için sorun olmazda bu bi haftada peki ilişki olmuyomu yada olunca hamile kalınmaz demi
kızlar ozmn ilacı alayım ben adet olup biteyim öle başlıyayımm
kızlar ozmn ilacı alayım ben adet olup biteyim öle başlıyayımm
bende duymuşdum anu aylık iğneyi ama o doktor recetesiyle yapılıyo heralde
bir tanıdığım her ay ücretsiz sağlık ocağında yaptırıyordu.kilo falan yaparmı acaba?
valla en korktugum o işde kilo almakkk
yasminde almazsın.ben şu iğneyi bir araştırayım bakayım.sağlık ocağındaki doktoruma sorayım.o da bayan.anlar bizi:)
evet evett sorrr sorr benide kurtar kendinideee
iğne önerme kesinilike kilo yapıyor haptada ben yasmin kullanırken 5 kilo vermiştim en iyisi o
ayrıca kızlarda yazmış adetinin ilk günü alıyorsun aksi halde hamile kalırsın çok dikkatli ol kullanımını iyice sor bende yanlış kullanmıştım hamile kalmışım üzerine ilacı içmiştim
iğne önerme kesinilike kilo yapıyor haptada ben yasmin kullanırken 5 kilo vermiştim en iyisi o
ayrıca kızlarda yazmış adetinin ilk günü alıyorsun aksi halde hamile kalırsın çok dikkatli ol kullanımını iyice sor bende yanlış kullanmıştım hamile kalmışım üzerine ilacı içmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?