• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapları :((( (Bugün karar vermek zorundayım lütfen bakın)

kespir

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
9
6
8
36
Arkadaşlarım, ben birden ve sonradan oluşan fsh, lh ve e2 hormonları düşüklüğü nedeniyle kendiliğimden adet olamamaya başladım ve doktora gittim. Doktor yasmin verdi. 9 ay kullandım. 5 kilo aldım migren ataklarim arttı ve ruh halimi çok etkiledi. Doktora bunları söyledim ve myralon başlayalım, dedi. Fakat ben ilacı bırakıp bu ay kendiliğinden adet olacak mıyım merak ediyorum. Çünkü bu sürede testere dişli aslan pençesi kürünü uyguladım. Ama şöyle bir sey duydum. İlaci bırakıp tekrar baslamak rahimde kist oluşturuyormus... Ne kadar doğru? Ayrica myralon da aynı etkileri yapacak diye korkuyorum. Hem sizin fikriniz nedir bu konuda yani daha önce böyle bit hikâye duydunuz mu? Yardımcı olursaniz cok sevirim. Bol dua ederim. bugün ilaca baslayip baslamamak konusunda karar vermem gerekiyor :(

Arkadaşlarım, ben birden ve sonradan oluşan fsh, lh ve e2 hormonları düşüklüğü nedeniyle kendiliğimden adet olamamaya başladım ve doktora gittim. Doktor yasmin verdi. 9 ay kullandım. 5 kilo aldım migren ataklarim arttı ve ruh halimi çok etkiledi. Doktora bunları söyledim ve myralon başlayalım, dedi. Fakat ben ilacı bırakıp bu ay kendiliğinden adet olacak mıyım merak ediyorum. Çünkü bu sürede testere dişli aslan pençesi kürünü uyguladım. Ama şöyle bir sey duydum. İlaci bırakıp tekrar baslamak rahimde kist oluşturuyormus... Ne kadar doğru? Ayrica myralon da aynı etkileri yapacak diye korkuyorum. Hem sizin fikriniz nedir bu konuda yani daha önce böyle bit hikâye duydunuz mu? Yardımcı olursaniz cok sevirim. Bol dua ederim. bugün ilaca baslayip baslamamak konusunda karar vermem gerekiyor :KK43:
Bence bitkisel kuru destekk olarak kullan doktorunun verdigi tedaviyi aksatma derim

Bence bitkisel kuru destekk olarak kullan doktorunun verdigi tedaviyi aksatma derim
Kürler ile sağlığına kavuşan çok örnek var. Belki diyorum... Bende de yaramıştır? Görmem için bir ay kadar ilacı içmemem lazim... İşte bu yüzden karar veremiyorum..

Kürler ile sağlığına kavuşan çok örnek var. Belki diyorum... Bende de yaramıştır? Görmem için bir ay kadar ilacı içmemem lazim... İşte bu yüzden karar veremiyorum..
Hayat senin karar senin sonucta ben olsam tek basina kur kullanmazdim. Ise yaramamistir diye degil emin olamam diye

Yasmin için konuşuyorum; zaten 1 seneye yakın kullanımda ilaç doktor tarafından bıraktırılıp, vücut dinlendiriliyor ve tekrar başlatılıyor. Bırakınca kist yapsaydı bu şekilde yönlendirme yapılmazdı sanırım. 4 sene kullanan biri olarak ilk bıraktığım ay hala ilaç döngüsünde regl olmuştum, sonraki ay ilaç kullanmadan önceki döngüme geri döndüm. Yani ilacın etkileri vücutta bir süre kalıyor. (Ben hormon sebebiyle değil korunma amacıyla kullanmıştım.) Ben ilacı kullanırken 25 kilo civarında kilo verdim (Diyet/ spor vs ile ) ve ağrı hiç yapmadı ama ilk yıl ayak bileğime kadar selülit yapmıştı. Ama herkesin bünyesi farklıdır, belki yeni ilaç bünyenizle daha uyumlu olur ve şikayetleriniz ortadan kalkar.

ilaca başla kürlere güvenme sakın.ben soğan kürü yapmıştım e2 değerim daha da düştü hiçbir işime yaramadı.

ilaca başla kürlere güvenme sakın.ben soğan kürü yapmıştım e2 değerim daha da düştü hiçbir işime yaramadı.
Anladim... Soğan bende de işe yaramamiştı ama bir ay kullanmazsam tedavi yarım kalmaz diye düşündüm. Sonra devam edeceğim yine...Haksız mıyim? Siz de aynı problemi mi yaşıyorsunuz? Tedaviniz ne şekilde ilerliyor? Birde bu rahatsızlığın ismini bilmiyorum. Biraz aydınlatırsanız çok memnun olurum.

Back