doktora ımkanınız yok cocuk dogurmalara kalkıyorsunuzDoktora uzağız ve imkanım yoktu. Kavgadan o kadar bıktımki.. simdi bebek diyoruz ama sonra bűyűk bi insan olacak esim denilen kisi sakayla yűzűme eksiklerimi hep vuruyor yarın bűyűdűgűnde sorun oldugunda bana sen istedin bak gőrdűnmű diyecek adım gibi eminim altı yıldır. Yarın kan sonucunu alacağım.
Ebeveyn olma vasıflarını zaten iki üç msjda anlayabilmenize bende şaşırdım, burada o konu senin bu konu benim klavye kahramanlığı yapsam nereden bileceksiniz benim vasıfsız vasıflı olduğumu, hayat Gelin evi proğramındaki gibi süslü ve gösterişli değil, ilk msjlarım evet cahilliğimden eşim istemiyor diye o sorumlulugu kaldıramam diye tedirginligimden, süslü püslü gelinlikli foto koydun diye kimseyi annelik vasıfsız diye nitelendirmeye hakkınız yok, bak ne güzel demi ben size tavsiye edebiliyorum, tabi anlayana.ebevyn olmak ıcın zaten yeterlı vasıflara sahıp degılsınız ,zaten cocuk dusunmeyın
korunma yontemlerı var mılyon tane bırınden bırını doktor kontrolunde tercıh edın
Programların hicbiri tutmadı biraz da böyle deniyorum.Once bi hamile oldugundan emin ol anasini stim ya sapkadaan tavsan cikar mi gibi ysiyosunuz bu hayati.... pes
Hamileysem hamilelik konularına yazarım belki. ByyE noldu hamilemisin?
bisey sorduk,tavra bak...Hamileysem hamilelik konularına yazarım belki. Byy
mesela su mesajınızda da gun ıcınde gereksız programlarla vakıt öldurdugunuz ve ne konussak bır kulaktan gırıp dıgerınden cıkacagını bellı ettınızEbeveyn olma vasıflarını zaten iki üç msjda anlayabilmenize bende şaşırdım, burada o konu senin bu konu benim klavye kahramanlığı yapsam nereden bileceksiniz benim vasıfsız vasıflı olduğumu, hayat Gelin evi proğramındaki gibi süslü ve gösterişli değil, ilk msjlarım evet cahilliğimden eşim istemiyor diye o sorumlulugu kaldıramam diye tedirginligimden, süslü püslü gelinlikli foto koydun diye kimseyi annelik vasıfsız diye nitelendirmeye hakkınız yok, bak ne güzel demi ben size tavsiye edebiliyorum, tabi anlayana.