doğum kontrol hapıyla bebek düşürülür mü?

ebevyn olmak ıcın zaten yeterlı vasıflara sahıp degılsınız ,zaten cocuk dusunmeyın
korunma yontemlerı var mılyon tane bırınden bırını doktor kontrolunde tercıh edın

doktora ımkanınız yok cocuk dogurmalara kalkıyorsunuz

ebevyn olmak ıcın zaten yeterlı vasıflara sahıp degılsınız ,zaten cocuk dusunmeyın
korunma yontemlerı var mılyon tane bırınden bırını doktor kontrolunde tercıh edın
Ebeveyn olma vasıflarını zaten iki üç msjda anlayabilmenize bende şaşırdım, burada o konu senin bu konu benim klavye kahramanlığı yapsam nereden bileceksiniz benim vasıfsız vasıflı olduğumu, hayat Gelin evi proğramındaki gibi süslü ve gösterişli değil, ilk msjlarım evet cahilliğimden eşim istemiyor diye o sorumlulugu kaldıramam diye tedirginligimden, süslü püslü gelinlikli foto koydun diye kimseyi annelik vasıfsız diye nitelendirmeye hakkınız yok, bak ne güzel demi ben size tavsiye edebiliyorum, tabi anlayana.

Son düzenleme:
Bu arada en son aktif olarak ilk cocugum oldugu 2015 yılında katılıyordum o zaman cok iyi hatırlıyorum millet kötü birsey yazsa alttan almalar vardı iyi niyet temenniler vardi her acılan konuda, arada çıkıntılar üsten üsten yazarlardı, iyice bozulmus buralar, bana cahil diyenler bence burayı iyice sanallaştırdı, anne gruplarının bile hiç havası yok, tamam kestik, sadece kendim ve ailem icin hayırlısını diliyorum.

mesela su mesajınızda da gun ıcınde gereksız programlarla vakıt öldurdugunuz ve ne konussak bır kulaktan gırıp dıgerınden cıkacagını bellı ettınız
gelınlıgınız suslu puslu mu degıldı ? konudan tamamen alakasız noktalara degınmenızdekı amac nedır ?

daha ılıskı nedır uremek nedır nasıl hamıle kalınır bılmıyorsunuz farkında mısınız dogum kontrol hapıyla olmayan cocugu dusurmeye kalkmalar falan bır degısık degısık haller

aman ne yazıcam ıyı forumlar

Size çok üzüldüm, üzerinden çok da zaman geçmiş dilerim daha iyisinizdir. Bazen sevgi eksikliği insana neler yaptırabilir görüyorum. Mesele eşinizin bebek istememesinden çok bunu inciterek size izah etmesi. Sevgisizlik yahut duygusal açlık insanı fazlasıyla hırpalar ve bazen doğru düşünmeyi zorlaştırır. Yazdıklarınıza bakınca hiç de öyle o kadar cahil falan olduğunuzu sanmıyorum bana kalırsa zor bir zamandan geçiyorsunuz ya da geçtiniz (umarım geçmişsinizdir). Eşiniz de zamanın ekonomik sorunlarıyla boğuşurken ikinci çocuğa bakamamaktan korkuyor olabilir ve bunu size doğru bir şekilde anlatamamış olabilir. Eğer burada yazdığınız durumlar hala geçerliyse eşinize istediğiniz şeyleri daha usul ve ılık iletmeyi deneyin. Onu anladığınızı empati kurduğunuzu hissettirin. Anlaşılmak herkese iyi gelir sizin onu anladığınızı görsün ve o da zamanla size dönük davranmaya başlayacaktır.

Sizi kucaklıyorum, sevgiler...
Haddimi aştıysam şimdiden özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…