Haklısınız. Sorumluk alamadım sorumluluk alsaydım hersey bu zamana kadar farklı olurdu.benim esim aynini yapsa onu camdan atardim heralde.. bu nedir ya zorla hapmi icirilir ayrica size silah zoruylami icirdi icmeseydiniz ben sizin yerinizde olsam eger hamileysem 2 cocugumla yasarim sen gidebilirsin derdim ki insalah hamile degilsinizdir yoksa o yavrunuza acirim ben boyle bi babaya sahip olacagi icin.. millet servet harciyoki bi yavrulari olsun diye sizin gibilerde bu nimeti yoketmeye calisiyor.. Allahim haketmeyene verme yarabbim..
buyuk ihtimal hamile degilsinizdir bnce.. bari bundan sora dikat edin lutfen benim kizim 7 aylik oldugu halde esim 2.yi istiyor cocuk kadar guzel birsey varmi bu hayata evin nesesi herseyi yapmayin boyle esinizin her dedigini herseye boyun eymeyin karsi koyun madem oyle dikat etseydin simdi hicbirsey bekleme benden deseydiniz.. neyse artik olan olmus sonuc umarim negatiftir..Haklısınız. Sorumluk alamadım sorumluluk alsaydım hersey bu zamana kadar farklı olurdu.
Bende keyfimden acmadım konuyu. Burada ne gereksiz gűnlűk hayatın içinden basit sorunlar hakkında konu açılıyor. Benim vicdanım tam sadece bu sadece benim kaldırabilecegim bi yűk degildi. Umarım yarınki sonuclarda hcg degeri yoktur ben bu asamada bir kere daha hayatın gaddar yűzűnű gőrdűm. Eger varsa bunun vebali esimin basınasinirimden hepsini okuyamadım. biz yıllardır çocuğumuz olsun diye uğraşırken, siz bişey olmaz deyip önleminizi almayın sonrada utanmadan düşermi diye burda konu aç vicdansız sorumsuzlar. yazık
Sőz hakkın olması icin ya yaptırım gűcűn olacak(maddi) yada karsındaki senin dűncelerine deger verecek(sevgi saygı). Ben saygı duymaya çalıstıkça hep benden bekliyor. Maalesef bu ikinci çocuk meselesini de evin gűlű nesesi kardes gőzűyle degil sadece ilerleyen zamanda kafasında cizdigi plana gőre maddi engel olarak gőrűyor.Böyle bir adam baba olmayı hak etmiyor zaten. İnşallah hamile değilsindir. Konuyu neresinden tutsan elinde kaliyor. Adetliyken ilişkiye giriyorsun birinci falso. Bebek olmaz zaten diye korunmuyorsun ikinci falso. Üstüne ufacık kipirtiyla hamileyim diye triplere giriyorsun üçüncü falso. Kocanın da muhteşem tıp bilgisiyle bebeği dogum kontrol hapiyla düşürmeye çalışıyorsun dördüncü falso.
Ablacığım sen o doğum kontrol hapını hamile kalmadan önce kullanacaktın kaldıktan sonra ise yaramaz. İkincisi bu denli çocuk istemeyen adam gitsin vazektomi yaptırsin madem. Ucuncusu de azıcık dik durmayı öğren ne bu böyle yaaa kocan ne tarafa çekerse o tarafa sürükleniyorsun senin hiç söz hakkın yok mu?
Sőz hakkın olması icin ya yaptırım gűcűn olacak(maddi) yada karsındaki senin dűncelerine deger verecek(sevgi saygı). Ben saygı duymaya çalıstıkça hep benden bekliyor. Maalesef bu ikinci çocuk meselesini de evin gűlű nesesi kardes gőzűyle degil sadece ilerleyen zamanda kafasında cizdigi plana gőre maddi engel olarak gőrűyor.
Insallah benim bitek oglum var o daha anlayıslı olur herkese, ve dűnyadaki sorunların kainat karsında ne kadar yesiz oldugunu anlar. Bazı aksamlar tvde dizi olmuyor kitap okuyalım diyorum ben kitap okumayı sevmem diyor. Bana gőrede ben ocağına dűsemedim keske bőyle seylerle ugrasacagıma ilimle irfanla ugrassaydımBiz bu yuzden uzaya cikamiyoruz zaten yurdum insanibi ihtimal yuzunden bu kadar takinti yapiyosun o zaman sahip ciksaymis bi yerine
Yani egitim sart yoksa boyle islerle cok ugrasilirInsallah benim bitek oglum var o daha anlayıslı olur herkese, ve dűnyadaki sorunların kainat karsında ne kadar yesiz oldugunu anlar. Bazı aksamlar tvde dizi olmuyor kitap okuyalım diyorum ben kitap okumayı sevmem diyor. Bana gőrede ben ocağına dűsemedim keske bőyle seylerle ugrasacagıma ilimle irfanla ugrassaydım
sizin gibi cahil insanlar ilişkiye girmesin lütfenMaalesef eşimin baskısıyla üç gündür dogum kontrol hapı kullanıyorum. Nedeni ise esimin bebek istememesi yüzünden benim hamile belirtilerine karsı muhtemel bi gebeligi sona erdirmek. Daha once hapla korunmuyorduk. 19 aralıkta en son adet gőrdűm adetimin besinci gűnű iliski oldu daha adetim lekelenme gibi cok az devam ediyordu. Birsey olmaz diye bosalma oldu. Bu salı çarsamba karnimda huzursuzluk rahimimde kazınma, gurultu gibi ne bileyim sanki birseyler oluyordu, ben sanirım erken yumurtlama oldu tuttu diye yordum. Karnımda belimde sancı sızıyı ilk cocugumdada yumurtlamadan bir hafta sonra sanki yerlesmesini hissettim. Ben heyecenla ne yapacağımı bilmedenesimle paylasmam gerektiğini dűsűndűm çarş.gűnű. aslında sebebi adetliyken gebelik imkansız diye daha sonra sőylersem bunu açıklayamam diye dűsűndűm. Esim asla ama asla ikinci istemiyordu. Tek cocuk bize yeter ilerde okurken masraf olur hayat sartları gittikce zorlasıyor deyip bana da hem sen bakamazsın diyordu. Ama ben istemedigini bildigim halde beki kabullenir oda yeni bebek konusunu duyunca yűreği yumusar demistim. Iki gűndűr agla agla Allah'ım bu gaddar adama ben niye dűstűm belki bir de oğlumun yanına kızımda olurdu oglum yalnız kalmazdı dőrt kisilik mutlu aile olurduk di diye yas ediyorum. Benim bu hislerime karsı adam hemen cars.gűnű dogum kontrol hapı aldırdı ben kavga cikmasın diye icmek zorunda kaldım gűya bebek olmayacakmıs. Cars.aksamı ilacı ictikten sonra kaburgamın altindan karnıma dogru bıcak saplanır gibi oldu ben dualar icinde birsey olmasın diye aglarken uyudum pers gůnű uyandıgımda karnımda rahimimde en ufak bi huzursuzluk yoktu ben kesin gitti diye aglamaklı aksamı ettim aksama dogru ilacın etkisi gecti sanırım yine siskinlik sızı gibi seyler hissetmeye basladım gece esim unuturmu yine ben istemiyorum deyip ilacı icmem icin baskı yaptı bende yarın birgűn dogarsa bana dűnyayı dar eder destekte olmaz diye ilacı icmek zorunda kaldım. Bugűnse iyice psikolojim bozuldu. Cunki karnımda bi hissediyorum bi hissetmiyorum. Esime kalk sağlık ocagına kan verelim yoksa yoktu varsa bu dogum kontrol hapı bebege zarar verir zihin beden gelisimine diye. Oglen kan verdik pzrtesi sonucları ogrenirsiniz dediler. Simdi ise yine rahimde huzursuzluk icinde pırpır gibi. Esim demin nőbete gitti dğm kontrol hapından yırttik. Ama kafa takılan bebegime birsey olmusmudur(düsműsműdűr) olmamıssa bebege sakatlık verirmi fikri olan paylasabilir mi. Pazartesi gűnű pozitif sonuc alırsam kadın doguma gidecegim
Evet haklınız helede evlilikte cocuk gibi seyler asla plansız yapilmamalı gűnűműz sartlarında ben cok istedigim icin ve ilk cocugumda űc yasıni gectigi icin vakti geldi diye dűsűndűm ve bianda duygularımın icinde boguldum, konumu okuyan kisileride bi anlıkta olsa huzursuz ettim. Dısarı atılan cocuklara gelirsek esim herne kadar istemesede kaderde bir evlat daha edinmek varsa elbet bakarız bizim gőrgűműzde őyle birsey yok. Ilk cocugumda cocuk dűsűndűkten biryılı geckin olmamıstı evlatsızlıgı boynu bűkűklűgű hastane kőselerinde caresizligi bende yasadım. Cahillige gelirsek ben fazla fevriyim ve 20 haftayla alakası yok daha once cocuk sahibi olan kadın adet belirtileriyle bebek belirtilerini ayıya bilir. Esim diger yorumcularında yazdıgı gibi bu konularda cahil ve ailesi dag kőyűnde yasamıs, acıkcası insan kıymetini cogu konuda bilmezler. Ilk cocugumda adetime birhaftaya yakın gun varken bu sefer tuttu galiba diye anlamıstım rahimin icinde matkapla oyuyorlarmıs gibi his yasadım ve bundada buna benzer seyler yasadım.sizin gibi cahil insanlar ilişkiye girmesin lütfen
bebeği rahiminde falan hissedemezsın 20 haftalık mı bu
madem cocuk ıstemıyorsunuz ya o işi yapmayın ya da korunun adam gibi
yazık değil mi ya hergun sokaga dolu can bırakılıyor
insan bunlar ya, birer birey olacak çok sinir oluyorum çokkkk
umarım bi daha bişey olmaz diye düşünüp bi cahillik daha yapmazsınızSaglık ocağında kolumdan alınan kan tahlilim okunmamıs, doktor kanın pıhtılı gitmis olabilir dedi. Ebede istersen idrar tahlili yapalım dedi, idrar tahlili NEGATİF çıktı.
Çocuk istemeyen adama zorla bir çocuk daha vermeye çalışıyorsunuz el insaf o çocuklara yarın öbür gün çocuğu dışlamayacagi ne belli seni ben istemedim diyeyine esimin korunmamasızlığı ve yine dogum kontrol hapı, bu sefer temizim şükür adetten yaklaşık bir hafta sonra oldu, ama esim yine ilac icmeye zorladı, icmek zorunda kaldım, öbür gün icmedim bu sefer ilac yuvasına küçük agrı kesici koydum, 5yada 6 haziranda adet olmam lazımdı, bu sefer sakinim ve cesaretliyim, bebek var gibi , ancak asla fevri hareket atmeyecegim önceki durum bana ders oldu. idrar testi alacagım en yakın zamanda. Ben bu bebegi gercekten istiyorum.
Valla çok ilginçsiniz çift olarak. Allah vere de bebişe bir şey olmasa.yine esimin korunmamasızlığı ve yine dogum kontrol hapı, bu sefer temizim şükür adetten yaklaşık bir hafta sonra oldu, ama esim yine ilac icmeye zorladı, icmek zorunda kaldım, öbür gün icmedim bu sefer ilac yuvasına küçük agrı kesici koydum, 5yada 6 haziranda adet olmam lazımdı, bu sefer sakinim ve cesaretliyim, bebek var gibi , ancak asla fevri hareket atmeyecegim önceki durum bana ders oldu. idrar testi alacagım en yakın zamanda. Ben bu bebegi gercekten istiyorum.
Abla dalga geciyosun bence valla. Eşine anlat da bidaha ki sefere yapmadan önce zorla yuttursun doğum kontrol ilacını yaklasik 21 gun zorla yutursun . Sonra yapin ne yapiyosaniz Tovbe estafurullah. Çok tuhafsınız gerçektenyine esimin korunmamasızlığı ve yine dogum kontrol hapı, bu sefer temizim şükür adetten yaklaşık bir hafta sonra oldu, ama esim yine ilac icmeye zorladı, icmek zorunda kaldım, öbür gün icmedim bu sefer ilac yuvasına küçük agrı kesici koydum, 5yada 6 haziranda adet olmam lazımdı, bu sefer sakinim ve cesaretliyim, bebek var gibi , ancak asla fevri hareket atmeyecegim önceki durum bana ders oldu. idrar testi alacagım en yakın zamanda. Ben bu bebegi gercekten istiyorum.