Gebeliğe Hazırlık Doğum Kontrol Hapını Bıraktıktan Sonra Hamile Kalma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bekliyorum işte bu ay bir umudum var bu hafta belli olacak inşallah bakalım nasip Allah sana da tez zamanda nasip etsin inşallah canım olana kadar bekle canını hiç sıkma inşallah olacak
Benim pek umudum yok bende pko var tedavi sürecindeyim ama senin vardır inşallah. Benim annem bana doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış nasip işte ne zaman geleceği belli olmuyor

Benim pek umudum yok bende pko var tedavi sürecindeyim ama senin vardır inşallah. Benim annem bana doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış nasip işte ne zaman geleceği belli olmuyor
Allah şifa versin tez zamanda böyle hastaların yazılarını okumuştum ama geçiyormuş onlarda hamile kalabiliyor o yüzden tedavin de bittikten sonra umudunu hiç kaybetme . Evet öyle hap kullanıp hamile kalanlarda var herkesin nasibi farklı

Henüz yolun başındayım elbet olur da milletin konuşması can sıkabiliyor

ben 10 yil kadar kullandim dogum kontrol hapini. gebelik icin birakip yumurta gelistirici ve catlatma ignesiyle hemen biraktiktan 2-3 hafta sonra hamile kaldim ama kimyasal oldu malesef.
(daha öncelerindede hapi kullanip birakip gebelik denemisligimiz var birsey olmamisti o zaman).
bizde asil sorun cok az iliski olmasi ayda 1-2 defa ya oluyor ya olmuyor zamanida denk getiremeyince gebelik olusmuyor.

bir arkadasimin kardesi hapi yillarca kullandi 10-15 yil kadar ve hapi kullanirken kendiliginden hamile kaldi

eltimde hapi biraktiktan sonra 5. ayda hamile kaldi ama o özel birsey yapmadi cok ugrasmadi olursa olur olmazsa olmaz düsüncesindeydi ve kendiliginden gebelik olustu ve anne oldu.

o hapla bir ilgisi yok bence. yani hapi biraktiktan sonra 7 gün daha etkisi sürüyo. hani hapi 21 gün kullaniyorsun 7 gün ara veriyosun 8. gün almaya devam ediyorsun ya hapi o ara verdigin 7 gün boyuncada koruma oluyo ama 8. günden itibaren koruma kalkiyor ve hamilelik olusabiliyor. hapi kullanirken kullanim hatalarindan dolayida hamile kalabiliyorsun mesela hapi aldiktan sonraki ilk 4 saat icinde kusma veya ishal olursa veya hapi kullanirken etkisini düsürecek baska yiyecek icecek kullanirsan mesela uyku icin bazi basit ottan yapilan ilaclar falan yada ara ara hapi almayi 1 gün bile unutsan ertesi gün almaya devam etsen bile böyle bunlar ve bircok baska sebepler hapin etkisini kaldiriyor ortadan.

ben hapi neredeyse araliksiz kullandim o 21 günde bir verilen arayi vermedim devam ettim adet olmak istemedigimden dolayi. cok sancili ve cok fazla oluyordu o yüzden devamli ara vermeden kullandim 1-2 yilda belki 1 defa falan ara veriyordum.

allah nasip edince ne kadar korunursan korun yinede verir, nasip etmeyincede istedigin kadar herseyi denk getir hatta hamile kal 40. haftada bile icinde cocuk ölür cok örnekler var cevremden.

insallah fazla ugrasmadan kendiliginden hamile kalirsin allah nasip eder sana. cok uzun oldu kusura bakma.

Merhaba ben de düğünden önce baslayarak 3 ay kullandım yasmin degildi ama. 1 yıllık evliyim 5 aydır korunmuyoruz ama bebiş olmadi

Yazın için çok teşekkür ederim Başta Her şeyin hayırlısı doğru diyorsun hapla hiç ilgisi yok ama yıllardır süre gelen bilgiler doğrultsunda herkes hapı bıraktıktan sonra şu kadar zaman sonra hamile kaldım bu kadar zaman sonra hamile kaldım diyor bunu hapa bağlıyoruz belki ama hap yüzünden olduğu da oluyor yukarıda ki yazılarda bir arkadaşımızın yazısı var hap yüzünden başına gelenleri yazmışlar ben yaşadım kimse yaşamasın kullanmasın diyor bu hapın yararından çok zararı var forumdaki diğer yazılanları da okumuştum hap insanlara baya ters etki yapıyor ama tabiki rabbim verdikten sonra bir şey demek düşmez hayırlısını versin

Yasmin kullanıyordum.Bıraktıktan üç ay sonra hamile kaldım.Üstelik benim dış gebelikten dolayı sağ tüpüm yok.Yani hamilelik şansım yüzde elli.Şimdi sağlıklı bir kızım var.

Yasmin kullanıyordum.Bıraktıktan üç ay sonra hamile kaldım.Üstelik benim dış gebelikten dolayı sağ tüpüm yok.Yani hamilelik şansım yüzde elli.Şimdi sağlıklı bir kızım var.
Sağlıkla büyüsün güzel kızın inşallah bende bu konuyu açtıktan bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim ilacı bıraktım 4. Ayımda hamile kaldım yani

Bende 13 ay kullandim 20 aydir hic bir sekilde hamile kalamadim. İnsallah hamile kalabilmissinizdir tup bebek denedinizmi

Bende 13 ay kullandim 20 aydir hic bir sekilde hamile kalamadim. İnsallah hamile kalabilmissinizdir tup bebek denedinizmi
Merhaba, hayır henüz kalamadım. Kısmetse önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız. Umarım siz tüpe gerek kalmadan hamile kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…