• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum kontrol hapı sonrası hamilelik

Ben 5 ay kullandım bıraktığımızda zaten regl oluyoruz ya oldu bitti bir daha kullanmadım 1 ay da geri çekilmeyle korundum sonra korunmadım ve o zaman gebe kaldım
Bir şey sorabilir miyim size merhaba
Bende 6 aydır kullanıyorum,ilişkim 29 aralıktaydı.Onun üstüne 2 kez regl oldum, ilaca 7 günlük ara verdiğimde
Regl oluyorsa gebelik olmaz değil mi

Ben 5 ay kullandım bıraktığımızda zaten regl oluyoruz ya oldu bitti bir daha kullanmadım 1 ay da geri çekilmeyle korundum sonra korunmadım ve o zaman gebe kaldım
Bende 7 yıldır kullanıyordum. Regl kesmişti rahim duvarını incelttiği için doktor bazı bünyelerde yapabilir normal demişti. 2 buçuk ay önce gebelik düşündüğüm için bıraktım 2. Regl oluşum o yüzden merak ettim de teşekkürler 🙏

Peki doğum kontrol hapı kullanırken düzensizlik yaşamaya başlamış mıydınız? Uzun süreli kullanımda düzensizlik başlayabiliyor bazı kişilerde. Şahsen ben şu an bu durumdayım. Genelde ilacı bıraktıktan sonra vücudun düzene girmesi bile birkaç ay sürer diyorlar ama ne kadar doğrudur merak ediyorum

Back
X