Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bekarken asırı kanamalarım oldugu zamanlar oluyordu o zamandan beri ara ara kullanıp bırakıyordum . 1 yıllık evliyim bu sürectede bikac ay kullanıp bırakıp tekrar kanamam olunca tekrar bikac ay iciyordum en sonda adet kanamam fazlaydı ictim bıraktım bıraktıgım ay hamile kalmıstım halbuki öncesinde bıraktıgım zamanlarda özellikle korundugum olmuyordu o zamanlar kalmamıstım bu seferde hemen kalmam düsüncesi vardı geri cekilme yöntemi kullanıyorduk fakat bir yada iki kere kere kullanmadık o yöntemi o an oldu olanlar simdi 15+3 haftalik hamileyimMerhaba arkadaşlar ben yasmin doğum kontrol hapı kullanıyordum 7 aydır ve 1,5 ay önce bıraktım ve regli olmadım aşırı bel ve kasık ağrım var bulantım var . Doğum kontrol hapını kullanmayı bırakıp hemen hamile kalan var mı
Yaaa tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah biz de korunmayı bıraktık geri çekilme de olmadı ve 46 gün gecikti sürekli de regli ağrısı çekiyorumBen bekarken asırı kanamalarım oldugu zamanlar oluyordu o zamandan beri ara ara kullanıp bırakıyordum . 1 yıllık evliyim bu sürectede bikac ay kullanıp bırakıp tekrar kanamam olunca tekrar bikac ay iciyordum en sonda adet kanamam fazlaydı ictim bıraktım bıraktıgım ay hamile kalmıstım halbuki öncesinde bıraktıgım zamanlarda özellikle korundugum olmuyordu o zamanlar kalmamıstım bu seferde hemen kalmam düsüncesi vardı geri cekilme yöntemi kullanıyorduk fakat bir yada iki kere kere kullanmadık o yöntemi o an oldu olanlar simdi 15+3 haftalik hamileyim
Güncelleme test yaptım negatifMerhaba arkadaşlar ben yasmin doğum kontrol hapı kullanıyordum 7 aydır ve 1,5 ay önce bıraktım ve regli olmadım aşırı bel ve kasık ağrım var bulantım var . Doğum kontrol hapını kullanmayı bırakıp hemen hamile kalan var mı
Evet ben 13 ekimde ilacı bıraktım şuan hamileyimMerhaba arkadaşlar ben yasmin doğum kontrol hapı kullanıyordum 7 aydır ve 1,5 ay önce bıraktım ve regli olmadım aşırı bel ve kasık ağrım var bulantım var . Doğum kontrol hapını kullanmayı bırakıp hemen hamile kalan var mı
geri çekilme yöntemini ben yapıyorum gebelik olusur mu. doğum kontrol hapını bıraktımBen bekarken asırı kanamalarım oldugu zamanlar oluyordu o zamandan beri ara ara kullanıp bırakıyordum . 1 yıllık evliyim bu sürectede bikac ay kullanıp bırakıp tekrar kanamam olunca tekrar bikac ay iciyordum en sonda adet kanamam fazlaydı ictim bıraktım bıraktıgım ay hamile kalmıstım halbuki öncesinde bıraktıgım zamanlarda özellikle korundugum olmuyordu o zamanlar kalmamıstım bu seferde hemen kalmam düsüncesi vardı geri cekilme yöntemi kullanıyorduk fakat bir yada iki kere kere kullanmadık o yöntemi o an oldu olanlar simdi 15+3 haftalik hamileyim
Sanmam yani bizde aylarca o yöntemi denedik ama olmadı arada bi iki kez kacamak olursa olur amageri çekilme yöntemini ben yapıyorum gebelik olusur mu. doğum kontrol hapını bıraktım