Doğum kontrol hapını bırakıp hemen hamile kalanlar

sym02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
1
0
25
Merhaba arkadaşlar ben yasmin doğum kontrol hapı kullanıyordum 7 aydır ve 1,5 ay önce bıraktım ve regli olmadım aşırı bel ve kasık ağrım var bulantım var . Doğum kontrol hapını kullanmayı bırakıp hemen hamile kalan var mı

Merhaba arkadaşlar ben yasmin doğum kontrol hapı kullanıyordum 7 aydır ve 1,5 ay önce bıraktım ve regli olmadım aşırı bel ve kasık ağrım var bulantım var . Doğum kontrol hapını kullanmayı bırakıp hemen hamile kalan var mı
Ben bekarken asırı kanamalarım oldugu zamanlar oluyordu o zamandan beri ara ara kullanıp bırakıyordum . 1 yıllık evliyim bu sürectede bikac ay kullanıp bırakıp tekrar kanamam olunca tekrar bikac ay iciyordum en sonda adet kanamam fazlaydı ictim bıraktım bıraktıgım ay hamile kalmıstım halbuki öncesinde bıraktıgım zamanlarda özellikle korundugum olmuyordu o zamanlar kalmamıstım bu seferde hemen kalmam düsüncesi vardı geri cekilme yöntemi kullanıyorduk fakat bir yada iki kere kere kullanmadık o yöntemi o an oldu olanlar 😄simdi 15+3 haftalik hamileyim

Gecikme olduysa test yapın bence. Bir de dk hapını bıraktığınız ay gecikme olabiliyor

X