Merhaba İlk çocuktan sonra doğum kontrol hapı kullandım 4 yıl. 10 Ekim’de kullanmayı bıraktım şuan reglim, bırakmamın üzerine bu 2. regl oluşum(Bırakır bırakmaz 7 gün soğan kürü içtim) gebelik düşünüyorum ama hemen hamile kalırsam bebek için risk mi bu? Doktorlar hemen önermiyormuş. Bu şekilde bırakıp hemen hamile kalanınız var mı? Bebek sağlıklı mıydı yoksa sorunlar yaşadınız mı?
Evet düşük ihtimali ve çoğul gebelik yazıyor çoğu yerde ama bunlar hep mi böyle yoksa sağlıkla doğum yapanlar var mı bunu merak ettimDoğal akışta olmayacak ama benim bu ay tüp bebek tedavim başlayacaktı önümüzdeki aya kaldı. Bana da doğum kontrol hapı verildi. Çok hatırlamamakla beraber sanırım çoğul gebelik ihtimali olacağından önerilmiyordu.
Çocukları sağlıkla kucağınıza aldınız sanırımMerhaba 2cocugumdada hapi biraktiktan 1ay sonra hamile kaldim hic bu kadar cabuk olur diye düşünmemiştim ,baska sbeebi var mi bilmiyorum sadce planli hamilelikte olan folikasit takviyesini kullanamadim
Çocukları sağlıkla kucağınıza aldınız sanırımasıl merak ettiğim bu örnekler mi çoğunlukta diğer örnekler mi? ona göre vazgeçeceğim çünkü Doğu görevindeyiz ve küçük oğlum var Yalnızım anlayacağınız
Doğru, çok teşekkürlerCok şükür ikiside cok sagliklibu tamamen takdiri ilahi sanirim ,iciniz rahat
Olsun derseniz bence ilaci biraksanizda 8korunmaya devam edin o surede icinizdeki suphede gider sonucta her gebelikte risklerimz ,var bazen uzun.zamanda gecebiliyor hamilelik icin
Pko oldugu için 4 ay dogum kontrol hapı kullanmamı istedi doktor düzene girsin yumurtlama vs diye sonra hamile kaldım henüz dogum yapmadım ama bebek saglıklı gelişiminde vs sorun olmadı arkadaşım da hapı bıraktıgı ay hamile kalmıştı bebegi 1 yaşını geçti gayet iyi şuan ama doktor bekle dediyse bekle istersenMerhaba İlk çocuktan sonra doğum kontrol hapı kullandım 4 yıl. 10 Ekim’de kullanmayı bıraktım şuan reglim, bırakmamın üzerine bu 2. regl oluşum(Bırakır bırakmaz 7 gün soğan kürü içtim) gebelik düşünüyorum ama hemen hamile kalırsam bebek için risk mi bu? Doktorlar hemen önermiyormuş. Bu şekilde bırakıp hemen hamile kalanınız var mı? Bebek sağlıklı mıydı yoksa sorunlar yaşadınız mı? Ve ya doktorunuz önerdi mi?
Bende bu konuyu çok merak ediyorum bende 3sene aylık iğne vuruldum 5ay oldu bırakalı gebelik oluşması acaba ne zaman olur ki bebişlerimizMerhaba İlk çocuktan sonra doğum kontrol hapı kullandım 4 yıl. 10 Ekim’de kullanmayı bıraktım şuan reglim, bırakmamın üzerine bu 2. regl oluşum(Bırakır bırakmaz 7 gün soğan kürü içtim) gebelik düşünüyorum ama hemen hamile kalırsam bebek için risk mi bu? Doktorlar hemen önermiyormuş. Bu şekilde bırakıp hemen hamile kalanınız var mı? Bebek sağlıklı mıydı yoksa sorunlar yaşadınız mı? Ve ya doktorunuz önerdi mi?
Doktora görünmedim hala karar aşamasındayım. çünkü bu sene için;bu ay hamile kalmalıyım ki yaza ailemin yanında doğum olması için. kasım ayında olmazsa seneye bırakacağımPko oldugu için 4 ay dogum kontrol hapı kullanmamı istedi doktor düzene girsin yumurtlama vs diye sonra hamile kaldım henüz dogum yapmadım ama bebek saglıklı gelişiminde vs sorun olmadı arkadaşım da hapı bıraktıgı ay hamile kalmıştı bebegi 1 yaşını geçti gayet iyi şuan ama doktor bekle dediyse bekle istersen
Umarım öyledir ama googledaki doktor yazılarında hep önerilmiyor ikiz olur vs yazıyorBen hapı bırakıp iki ay prezervatif kullanmıştım garanti olsun diye. Hamilelik sürecine etkisi yok, olsa olsa birkaç ayınız boşa gider. Başka sıkıntınız yoksa telaşlanmayın
Amin çok teşekkür ederim ben tam 4 yıldır aralıksız kullanıyordum daha 1 ay dolmadı hapı bırakalı ama 2. Kez regl oldumMrb. 2.bebegime hapi biraktim o ay hamile kaldim . Bebegim saglikli cok sukur. Yalniz ben 1 ay kullanmistim dogum kontrol hapini yumurtlama tedavisine baslicaktim oncesinde dr 3ay kullan demisti 1ay kullandim panik atagi tetikledi devam edemedim korunmadimda hamile kalmistim. Insalalh sizde istediginiz anda saglikli bir sekilde bebeginize kavusursunuz
Bende bu konuyu çok merak ediyorum bende 3sene aylık iğne vuruldum 5ay oldu bırakalı gebelik oluşması acaba ne zaman olur ki bebişler
Çevremde bu sebeple ikiz bebeği olan kimse yok ama geç hamile kalan var. Belki nadir bir yan etkidir bir şey diyemem. Tercih sizin, allah gönlünüze göre versinUmarım öyledir ama googledaki doktor yazılarında hep önerilmiyor ikiz olur vs yazıyor
Çevremde bu sebeple ikiz bebeği olan kimse yok ama geç hamile kalan var. Belki nadir bir yan etkidir bir şey diyemem. Tercih sizin, allah gönlünüze göre ver
2 yıl kullandım. Bıraktığım ilk ay hamile kaldım. Çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım.Merhaba İlk çocuktan sonra doğum kontrol hapı kullandım 4 yıl. 10 Ekim’de kullanmayı bıraktım şuan reglim, bırakmamın üzerine bu 2. regl oluşum(Bırakır bırakmaz 7 gün soğan kürü içtim) gebelik düşünüyorum ama hemen hamile kalırsam bebek için risk mi bu? Doktorlar hemen önermiyormuş. Bu şekilde bırakıp hemen hamile kalanınız var mı? Bebek sağlıklı mıydı yoksa sorunlar yaşadınız mı? Ve ya doktorunuz önerdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?