Doğum kontrol hapına rağmen gebe kalan oldu mu?

12 sene önceydi tam detay hatırlamıyorum ben 2 gün içmeyi unutmuşum sonra bi leke geldi 3 5 gün sonra hamile kalmışım işte geç döllenme olmuş zaten
o zaman olabilir ya ben çok düzenli kullanıyorum hergün aynı saatte alıyorum. ama almadan cinsel ilişkiye girdiğim oldu sabah erken saatlerde sonra aldım. öyle de şaaparmı ya korur mu?

o zaman olabilir ya ben çok düzenli kullanıyorum hergün aynı saatte alıyorum. ama almadan cinsel ilişkiye girdiğim oldu sabah erken saatlerde sonra aldım. öyle de şaaparmı ya korur mu?
Korur tabiki önemli olan saatini kaçırmamak ve hergün almak ben 2 gün unutmuştum

12 sene önceydi tam detay hatırlamıyorum ben 2 gün içmeyi unutmuşum sonra bi leke geldi 3 5 gün sonra hamile kalmışım işte geç döllenme olmuş zaten
Anladım bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. Ben normalde hep 3. Gün oluyordum ilk defa böyle oldu😅 dolayısıyla korktum.İki gün boyunca sadece leke geldi sökülemedim gibi.Kırmızı kanı ve oıhtıyı görünce rahatladım ama burda böyle yorumlar görünce aklıma takıldı
O zaman şüphelenmeyi bırakmalı mıyım?

Anladım bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. Ben normalde hep 3. Gün oluyordum ilk defa böyle oldu😅 dolayısıyla korktum.İki gün boyunca sadece leke geldi sökülemedim gibi.Kırmızı kanı ve oıhtıyı görünce rahatladım ama burda böyle yorumlar görünce aklıma takıldı
O zaman şüphelenmeyi bırakmalı mıyım?
Tabiki rahat olun bu durumda gebe kalmanız biraz zor yüzde 1 ihtimal sizi bulmaz gibi geliyor 😀

Anladım benim pıhtılı oldu kanamam, bitince idrar testi de yaptım açıkçası emin olmak için… siz hiç test yapmısmıydınız
Hayır gebelık beklemiyorduk istemiyorduk aklımıza gelmedı

Eklentiler

• IMG_7895.jpeg
    IMG_7895.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_8062.jpeg
    IMG_8062.jpeg
    111,7 KB · Görüntüleme: 13
Back