kızlarrr Sürtünme yolu ile ilişkiye girdim hastalıgıma 1 gun kala ve içime boşaldı sandım 2 gun doğum kontol hapı kulandım 4 kez test yaptım 2 ortada 2 tane c de negatıf yanı normalde 21 olmam gerekıyordu olmadım tekrar test yaptım bıse yok ama 3 gun geçti sık idrar,kasık agrısı,akıntım var neden kaynaklanıyor yardımcı olur musunuz ? :18:
kızlarrr Sürtünme yolu ile ilişkiye girdim hastalıgıma 1 gun kala ve içime boşaldı sandım 2 gun doğum kontol hapı kulandım 4 kez test yaptım 2 ortada 2 tane c de negatıf yanı normalde 21 olmam gerekıyordu olmadım tekrar test yaptım bıse yok ama 3 gun geçti sık idrar,kasık agrısı,akıntım var neden kaynaklanıyor yardımcı olur musunuz ? :18:
tatlım testten bir şey çıkmadıysa büyük ihtimal sendeki bu belirtiler psikolojiktir.. ayrıca doğum kontrol hapı ilişki sonra 1-2 tane kullanma ile korumaz onu belirteyim de bebek istemiyorsan doktoruna danışarak kullan.. onun koruması için düzenli kullanıyor olmak lazım..
ayrıca adetine 1 gün kala yumurtlama kalmaz bir şey olacağını sanmıyorum.. gecikmen mevsimsel ya da dediğim gibi psikolojik olabilir..
yine de gecikmenle ilgili de idrar testi içine sinmiyorsa herhangi bir hastanede kan tahlili yaptırabilirsin..
Doğum kontrol hapı ilişki sonrası alınmaz, düzenli kullanılan bir ilaçtır. İlişki sonrasında 'ertesi gün hapı' tabir ettiğimiz ilaçlar kullanılır ki çok fazla tavsiye edilmez bu tip ilaçlar. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdiyseniz spermin tüm engelleri aşıp yumurtanızı döllemesi neredeyse imkansız. Ha yine de olursa şanslısınız süperman demektir bebeğiniz. Doğum kontrol yöntemleri konusunda bu derece bilgisizken bence cinsellik yaşamayın. Doğum kontrolüyle ilgili herhangi bir doktordan, sağlık ocağından ve hatta internette bir sağlık sayfasından sağlıklı bilgi bulabilirsiniz.
Ya Arkadaşlar nrden baksanaız adetime 10 gun geçti ve halen daha hıc bırsey yok ustelık negatıf cıkıyor teste ama mıde bulantısı,kasıklarımda agrı,sık idrar,goguslerımde buyume koyulasma,hasasıyet ya aslına bakarsanız hamılelık donemınde yaşanacak hersey yaşıyorum suanda ama hala negatıfffff...:26:
Ya Arkadaşlar nrden baksanaız adetime 10 gun geçti ve halen daha hıc bırsey yok ustelık negatıf cıkıyor teste ama mıde bulantısı,kasıklarımda agrı,sık idrar,goguslerımde buyume koyulasma,hasasıyet ya aslına bakarsanız hamılelık donemınde yaşanacak hersey yaşıyorum suanda ama hala negatıfffff...:26:
Arkadaşlar endişeleniyorum yardımınızı istiyorum. 24 Temmuz'da sevgilimle aramızda biraz yakınlaşma oldu penisini vajinamla temas bile ettirmedi bu durumda hamileliğe sebep olacak sperm durumu yok fakat iki gün sonra mide bulantım başladı bu psikolojik olabilir mi.? Bunun yanında tam bir hafta oldu ve adetime 5 gün kala kanamam oldu spor yaptım eve geldim adet kanaması denemeyecek kadar az yani hiç yok gibi şimdi 3 gündür aynı şekilde. Benim esas korkum ağza boşalan spermler hamilelik yaratır mı.? Birde erkek arkadaşımın eline sperm bulaşmış olma ihtimali durumu etkiler mi.! Yada bunlar hep psikolojik.! Nolur cevap verin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar endişeleniyorum yardımınızı istiyorum. 24 Temmuz'da sevgilimle aramızda biraz yakınlaşma oldu penisini vajinamla temas bile ettirmedi bu durumda hamileliğe sebep olacak sperm durumu yok fakat iki gün sonra mide bulantım başladı bu psikolojik olabilir mi.? Bunun yanında tam bir hafta oldu ve adetime 5 gün kala kanamam oldu spor yaptım eve geldim adet kanaması denemeyecek kadar az yani hiç yok gibi şimdi 3 gündür aynı şekilde. Benim esas korkum ağza boşalan spermler hamilelik yaratır mı.? Birde erkek arkadaşımın eline sperm bulaşmış olma ihtimali durumu etkiler mi.! Yada bunlar hep psikolojik.! Nolur cevap verin
korkma..!! bişecık yok benım yasadıgımın yanında senınkı hıc benım temas halındeydı alkol vardı 15 gun adetım geçti trılyonlarca doktora sordum her yere uye oldum korkudan bana bişe olmadıysa sana hıc olmaz emın ol agız yolu ılede korkun olmasın bıse olmuyo ben 4 yıldır bunu uyguluyordumhanı korkma
Şuan kanama oluyorum adetime aslında 3 gün daha vardı. Ve çok özür dileyerek söylüyorum; Fakat kanamam idrarımı yaparken geliyor adet kanından daha pıhtılaşmış şekilde yani. Bir haftadır evin içinde zıplayıp ağır eşya kaldırıyorm sinirlerim bozuldu resmen.
canım canım canım korkma hiç birşey yok yaşadığıun sey bırsey yapmaz için rahat olsun ben yaşadım ve heryerı delik deşık ettım kafan rahat olsun hamılelık testı yap aç karnına aradan uç gun geçsin negatıf çıkarsa hastaneden kan testı yaptır kafan rahat olsun sıtres yapma degmez ben yaşadım sen yaşama sıutresten kaynaklı olabılır benım gıbı ıdrar yolarında sorun olabılır yanı tamamen bununla alakalı takma ben 15 gun boyunca delı oldum emın ol
Umarım söylediğin gibidir. Kan testini özel poliklinikte yaptırmayı düşünüyorum gizli kalır değil mi? :/
kaç yasındasın 18 aştı ısen sıkıntı olmaz bende gızlı yaptırdım yok ıcın rahat olsun bırsey olmaz senın yaptıgın pozısyonda ben surtunme yoluyla yaptım ıcıne bosalmıs olma rıks çok yukektı hamıle kadının ne yasadıysa onu yaşadım benım çok garıpdı merak etme o sureçte çok arastırma yaptım hastaneye gıttım fenalasıp kan testı yaptılar 6 tup, seron taktılar kocaman ıdrar verdım aklım çıktı gel gıt yaptılar bırsey çıkmadı ıdrar yolarımda olan sorun varmıs bakmassam çocugum bıle olamazmıs o yuzden rahat ol sorun yok sıkma sıktıkça daha fena bır hale gırıyor bünyen sıtres sıkıntı yapma
23 yaşındayım. Bugün bir test yaparım zaten belli olur mutlaka sonrada hiç üstüne gitmicem insan kafayı yiyo resmen
aynen aç karnına yapsan daha iyi olurdu ilk idrarın ıle daha saglıklı gerçi %100 yok ıdrar testının yanılma payı oldukça var
aç karnına yap yarın bence negatıf çıkarsa hastaneye gıt ve kan testı yap oda doğru cevap verıyor net adetınden 1 gun bıle geçse net cevap alabılıyorsun
sıkıma sıkıntı stres'den kaynaklanıyor gerçi ne desem boş bende yaşadım çok fazla 23
yasındasın kımse sen ıstemedıgın surece zaten duymaz her hangı normal hastane bıle olsa sorun degıl canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?