Ilk ayimkac ay kullandiniz toplamda ?
Hemşire ilk aydan itibaren koruduğunu soylediilk ayda gecerli bir korunmaniz olmaz. +prezervatif kullanmalisiniz. :)
ilk kez dogum kontrol yöntemi olarak hapi sectiyseniz ilk ayda korumaz %100. hemsire eksik bilgi vermisHemşire ilk aydan itibaren koruduğunu soyledi
Dkh icereken hamile kaldim bendeDoğum kontrol hapını duyunca çıldırıyorum artık, 2 sene aralıksız olarak kullandım. Hastanede çalışıyorum, mide bulantısı, baş dönmesi, halsizlik yaşadım kan tahlili felan yaptırdım hemen, tüm hormon dengem alt üst olmuş, doktor bi süre ara ver dedi. Normalde bu ilacı bırakıp hemen hamile kalan çok nadir görülür, ben korunmama rağmen ilk ay hamile kaldım,konunla alakasız oldu ama yazmak geldi aklıma
7 gün sonra ilacı yeniden kullanacaksan hamile kalmazsın . Kullanmazsan bilmiyorum..Iyi akşamlar hanımlar
2 yıldan fazla bir zamandır spiral yatırmıştım fakat enfeksiyon sebebiyle doktor tavsiyesiyle çıkartırdım
Adetimin ilk günü d.k habi almaya başladım sürekli lekelenmeler oldu bunu önemsemedim ilk aylarda normal olduğunu okudum
Fakat adetim 12 gun erkenden oldu, simdi adetim bitmek üzere ve hap için 7 gun ara verdim .. bu 1 hafta içinde hamile kalır mıyım bilenler aydinlatsin
Yeniden kullanacağım. Fakat bazı arkadaşların da söylediği gibi normalde adeti düzenlerken benimkini tam aksine dengemi bozdu7 gün sonra ilacı yeniden kullanacaksan hamile kalmazsın . Kullanmazsan bilmiyorum..
Hangiisni kullanıyorsunuz?Iyi akşamlar hanımlar
2 yıldan fazla bir zamandır spiral yatırmıştım fakat enfeksiyon sebebiyle doktor tavsiyesiyle çıkartırdım
Adetimin ilk günü d.k habi almaya başladım sürekli lekelenmeler oldu bunu önemsemedim ilk aylarda normal olduğunu okudum
Fakat adetim 12 gun erkenden oldu, simdi adetim bitmek üzere ve hap için 7 gun ara verdim .. bu 1 hafta içinde hamile kalır mıyım bilenler aydinlatsin
MicrogynonHangiisni kullanıyorsunuz?
Microgynon ile ilk siklus alışılandan biraz daha kısadır, ancak müteakip sikluslar 4 hafta sürer.Microgynon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?