DOĞUM KONTROL HAPI VE SİVİLCE

Biter.Onemli olan biraktiktan sonrasi dikkatli ol doktor birak diyene kadar birakma.
Evet gercekten cevrenin tepkiside cok sikinti.Herkes bi oneri verme pesinde oyle yapma boyle yap sunu sur
sormaa aynen öyle canım.Doktor bana kesmiyceksim evlenene kadar dedi evlaninca çocuk yapmak istersen kes dedi istemezsen full devam bende düşünmüyorm

3 4 regl dönemi kadar kullandım baktım düzelme yok sadece östrojen içeren doğum kontrol hapı denedim hepsi maalesef aynı sonuç verdi ben de.. Herkesin bünyesi farklıdır ama..
ostrojen değil hem oatrojen hem progesstorem içeren olmalı zaten.Ayrıca şuan bende bunun için açtm bu konuyu okuduysan eğer yazılanlaro hepsi 6.aydan sonra özellikle 8 9 aydan sonra bebek gibi bir ciltten bahsediyor.Bende şuam senin gibi 3.hap 3.regli anlamında bahsediyorm bırakmıycM mesela kullananların hepsi sıkmıs dişini en az 6 ay demişti doktorda akneler için

dogum kontrol hapi verirken karaciger fonsiyonklarina ve degerlerine bakilmistir zaten test ile.Bana oyle yapmisti doktor.Zaten 20li yaslardan sonra baslayan sivilce problemi Yuksek yuksek ihtimalle hormonlar oluyor..

3 4 regl dönemi kadar kullandım baktım düzelme yok sadece östrojen içeren doğum kontrol hapı denedim hepsi maalesef aynı sonuç verdi ben de.. Herkesin bünyesi farklıdır ama..
3-4 regl donemi duzensizce bir kullanim.Sivilce icin kullanilan o meshur hap bile kac ay sonra etki ediyor..Sabir lazim.

3-4 regl donemi duzensizce bir kullanim.Sivilce icin kullanilan o meshur hap bile kac ay sonra etki ediyor..Sabir lazim.
aynen öyle roucattune bile 4 .5. aydan sonra temizliyor öyle düşün hafif bi azalma var çok şükür sabredicem çıkması bittikden sonrada bakımlarla eski haline getiricem inş yüzümde sadece çene çene etrafında var çıkıyor buda zaten hormonelmiş

Yaz hapı için dedim ben onu 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım.. Sivilce için değil tabi ara ara zaten çıkıyor sivilcelerim kullanıma değişmedi bu..

çünkü doğum kontrol hapı kullanmak zorundayız doktor bana kesmiyceksn dedi
doğum kontrol hapı ömür boyu kullanılmaz bir yerden sonra patlak veriyo
1 - 1,5 yıllık kullanımımda son 3 kutum boşa gitti, kutunun ortasında adet olup duruyordum
sonunda sinirlenip bıraktım

Canim 6 ay kullan adetin düzene girince sivilceler de gidiyor. Izlerin varsa onun icinde dermatolojiden ilac alirsin. Cogu zaman doğum kontrol hapi kullandiktan sonra regl düzene giriyor . Not = Cok uzun yıllar kullandim .
Merhaba benim kanamam durmuyor . Doktirum drospera dogum kontrol verdi 17.sindeyim 3 ay kullanmam gerek 10 gündür aşırı sancım oluyor tamda kasıllarda kanamaya faydası olur mu

Merhaba benim kanamam durmuyor . Doktirum drospera dogum kontrol verdi 17.sindeyim 3 ay kullanmam gerek 10 gündür aşırı sancım oluyor tamda kasıllarda kanamaya faydası olur mu
Normalde kanamayi durdurmasi lazim canim ama agriyi bilmiyorum. Dk hapi kullanirken hic agrim olmamisti benim

Normalde kanamayi durdurmasi lazim canim ama agriyi bilmiyorum. Dk hapi kullanirken hic agrim olmamisti benim
17 gün oldu kullanıyorum durmadı doktora gidemiyorum cevrede özel 1 tane var devlette birsey yok vana gitmem lazım oda sıkıntı ayarlayamıyoruz bir türlü .

Doğum kontrol hapından mı ağrınız oldu kanama yoğun mu
Kanamam normal adet kanaması gibi evet 7 tane ictim agrım oldu ondan mı başka birsey mi bilmiyorum . Soğan kürü denedim oda agrı yapıyor diyorlar ama oda uzun süre degil benim 15 gün oldu agrım vardı şuan testere dişli aslan pençesi otu çayını içiyorum agrım olmuyor cok şükür hastanede randevu bulana kadar icicem bakalım

Sivilcelerin8z geçti mi

Ben hapı bıraktım sivilceler seneler sonra geri geldi, yalnız bu hap etkiliymiş yani o kadar cilt bakımı falan boşmuş benim. Yaş da 28 gitmiyorlar anlamadım ölene kadar mı kullanıcaz bunları

canım bende 22 yaşındayım ve benimde senin gibi oldu adetim bozulmadı aslında ama aşırı sivilcelendim doktor bana yasmin verdi kullandım ve 2 ay kadar sürede geçti 6 ay kullanıp bırakmıştım yasmini ama benim mahfetti bıraktıktan sonra bütün hormonlarımı bozdu rahim duvarımı inceltti.benim sana nacizane tavsiye soğan suyu,hatıt suyu gibi doğla yöntemlerle reglini düzenle zaten sonra kendi kendine gelir.çünkü sonrasında pcoumdan soğan suyuyla tamamen kurtuldum şimdi hiçbirşeyim yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…