çok saol canım Gerçekten geçsinler başka bişi istemiyorum bu yaşta bunlar .. erkek arkadaşımla iletişime kadar herşeyi etkiledi bu durum.Normalde sivilce problemim yoktu üniv yıllarında biraz kilo aldım Pcos kilo koruması gerekiyor normalde şimdi onuda kontrol altına aldım tek dileğim şu akneler geçsin.Cildimin yapısında yok zaten Ama bu regli zamanları çosuyor.İzleri için çok iyi birCanim 6 ay kullan adetin düzene girince sivilceler de gidiyor. Izlerin varsa onun icinde dermatolojiden ilac alirsin. Cogu zaman doğum kontrol hapi kullandiktan sonra regl düzene giriyor . Not = Cok uzun yıllar kullandim .
Insulin direncine baktirmalisin kilon varsa. Ve sporda yaparsan en kisa surede kurtulursun sivilcelerden. Gereksiz kimyasallar kullanma yüzüne. Dermokozmetik yuz temizleme jeli kullanman daha iyi olur.çok saol canım Gerçekten geçsinler başka bişi istemiyorum bu yaşta bunlar .. erkek arkadaşımla iletişime kadar herşeyi etkiledi bu durum.Normalde sivilce problemim yoktu üniv yıllarında biraz kilo aldım Pcos kilo koruması gerekiyor normalde şimdi onuda kontrol altına aldım tek dileğim şu akneler geçsin.Cildimin yapısında yok zaten Ama bu regli zamanları çosuyor.İzleri için çok iyi bir
yere dermapene gidicem.Şunlar içten bi kesilsin izleri zaten zamanla bile gidiyor.Ama artık
gerçekten sabrıımın sonlarındayım..
oldukça fit oldugumu söylerler aslında.165 50 kiloyum önceden 45 dim.Bi fazladan 5 kilo vericem o kadar yinede kilom oldugunu düşünmüyorum.Regli olmakta çok sıkıntım var ağrıdan ölüyorum ama yok banamısın demiyor 45 50 günden aşağı katiyen olamıyordum 35 i geçtiği an da cildim patlıyordu.Okudugum formlar vs çok iyi geldi doktor da sabret geçicek zaten az yaşıyorsun belirtileri dedi ama bakalım... Ne çilemiz varmış beInsulin direncine baktirmalisin kilon varsa. Ve sporda yaparsan en kisa surede kurtulursun sivilcelerden. Gereksiz kimyasallar kullanma yüzüne. Dermokozmetik yuz temizleme jeli kullanman daha iyi olur.
sanmıyorum çünkü kendimi tanıyorum.Karaciger yağlanması olsa zaten genel olarak cildim akneli olur Yani sadece regli zamanları değil tüm zaman diliminde çıkardı.Benımkiler hormonel ben artık senelerdir bunu çözdüm net olarakAynen oyle 3.aydan sonra duzelir merak etme ama altta yatan sorun sadece polikistik mi cinko eksikligi diyabet ve karaciger yaglanmasi da sivilce yapar ve cinko eksikse dogum kontrol hapi daha cok dusuruyor bunlara da baktir derim
Ben kullandım diane 35.Yüzümde hiç sivilce yoktu ergenlikte dahi yoktu dümdüz bebek gibiydi adetimde çok olmasada düzenliydi 35,36 günü aşmaz Yaşadığım büyük bir durumdan dolayı çok üzücü zamanlar geçirdim hormonlarımı bozdum geçen sene ve yüzümde haddi hesabı olmıcak kadar sivilce çıktı en az 20-25 tane yanaklarimda 10-15 cenemde aktif sivilce dianeyi 10 ay kullandim yuzum bebek gibi oldu sonra kendi kararimla biraktim 6 ay sonra yani suan yine cikmaya basladiYok mu hanımlarr derdimeee derman olucaaak ilacı kullanan kimseeeciklerrr
mesajın için çok saol önxelikle canım.Benim sadece pcosda düzensizliğim vardı kilo tüylenme sivilce hiçbiri yoktu.Nişanlımdan ayrıldıgım zaman üniv zamanına denk gelince birde birden 12 kilo aldım kilo almaya başladıgım an cildim mahvoldu adetim bu seger hiç olmadı 9 ay boyunca.Yazz kullanıyorum şimdi aldıgım 12 kilonun 10 kilosunuda verdim çok şükür şuan 165 boyunda 55 kiloyum hedefim 50.Kiloyuda verdik ilacada başladık 3.kutu bitmek üzere 4.kutuya başlıycam birkaç güne ancak hala tam kesilmediler.Ne zaman son bulucak bilmiyorm artk dayanamıyorum.Sence acelemi ediyorum.Ben kullandım diane 35.Yüzümde hiç sivilce yoktu ergenlikte dahi yoktu dümdüz bebek gibiydi adetimde çok olmasada düzenliydi 35,36 günü aşmaz Yaşadığım büyük bir durumdan dolayı çok üzücü zamanlar geçirdim hormonlarımı bozdum geçen sene ve yüzümde haddi hesabı olmıcak kadar sivilce çıktı en az 20-25 tane yanaklarimda 10-15 cenemde aktif sivilce dianeyi 10 ay kullandim yuzum bebek gibi oldu sonra kendi kararimla biraktim 6 ay sonra yani suan yine cikmaya basladibitkisel seyler denedim ise yaramadi 3 ay.tekrar ilaca basladim 2.kutuya gectim bugun.Yani evet geciriyo ama ilaci Birakinca aYni oluyor belkide daha kotu. Unvtedeki hocam stresi hayatinda atmadigin surecede ve Beslenme duzenini Halletmedigin duzelmeZ dedi:)
Acele ediyorsun.Gecen gun gecen sene ay ay bakiyorsum fotograflarima tam anlamiyla 3.,4. Aydan sonra hafif bi azalma ve durma olmus 6.aydan sonra duzelmis 9.,10. aylarda bebek gibi olmus cildim.mesajın için çok saol önxelikle canım.Benim sadece pcosda düzensizliğim vardı kilo tüylenme sivilce hiçbiri yoktu.Nişanlımdan ayrıldıgım zaman üniv zamanına denk gelince birde birden 12 kilo aldım kilo almaya başladıgım an cildim mahvoldu adetim bu seger hiç olmadı 9 ay boyunca.Yazz kullanıyorum şimdi aldıgım 12 kilonun 10 kilosunuda verdim çok şükür şuan 165 boyunda 55 kiloyum hedefim 50.Kiloyuda verdik ilacada başladık 3.kutu bitmek üzere 4.kutuya başlıycam birkaç güne ancak hala tam kesilmediler.Ne zaman son bulucak bilmiyorm artk dayanamıyorum.Sence acelemi ediyorum.
benim bildiğim doğum kontrol ilaçları sizin dediğinizin aksine hormon düzenleyicidirDogum kontrol yerine bitkisel seyler deneseniz o hap vucudu oyaliyor baska bisey yaptigi yok hormonlari bozuyor..
gerçekten mi sonunda ilk defa böyle açık belirten takip eden olmus.. Geçicekler yani öyle mi sabretmeliyim ya şu çıkması bi dursa zaten bakımlarla vs çok daha iyi bir hale getiricem ancak surmuyor ki ne zaman regli yaklaşsa böyle.Yine 2.kutumdan sonra aslında hafif bi azalma oldu normalde birden 7 8 tane çıkardı çıbaan gibiAcele ediyorsun.Gecen gun gecen sene ay ay bakiyorsum fotograflarima tam anlamiyla 3.,4. Aydan sonra hafif bi azalma ve durma olmus 6.aydan sonra duzelmis 9.,10. aylarda bebek gibi olmus cildim.
:)
bende anlamamıştım bende sizin dediğiniz gibi biliyorm doğru olanda bu ztnbenim bildiğim doğum kontrol ilaçları sizin dediğinizin aksine hormon düzenleyicidir
düzensiz regl'i düzene sokar, hormonları dengeler
neden bozar dediniz çok merak ettim
Bende tekrar cikti ama 6 ay sonra.Ama ben tedavi bitmeden biraktim ilaci ondandi sanirim..gerçekten mi sonunda ilk defa böyle açık belirten takip eden olmus.. Geçicekler yani öyle mi sabretmeliyim ya şu çıkması bi dursa zaten bakımlarla vs çok daha iyi bir hale getiricem ancak surmuyor ki ne zaman regli yaklaşsa böyle.Yine 2.kutumdan sonra aslında hafif bi azalma oldu normalde birden 7 8 tane çıkardı çıbaan gibi
siz kullandınız mı ? kullandıysanız akne durumunuza iyi geldi mibenim bildiğim doğum kontrol ilaçları sizin dediğinizin aksine hormon düzenleyicidir
düzensiz regl'i düzene sokar, hormonları dengeler
neden bozar dediniz çok merak ettim
beni anlatıyorsun resmen ergenlikte bile bebek gibiydi benım yüzüm. Hiç ama hiç alısık olmadıgım bir durum inan psikolojımı mahvettiler resmen.Bak sen kurtulmussun bir kere darısı bana inş. bakalım 3.kutu bitiyor bire bismillah dörde başlıycam sıkıcam dişimi 3 ay daha.6 ayın sonunda bitmezse çok üzülürüm yıkılırım ama tek umudum buBende tekrar cikti ama 6 ay sonra.Ama ben tedavi bitmeden biraktim ilaci ondandi sanirim..
simdi tekrar basladim beklemedeyim gecmelerini.
Belki hep sivilcesi olan biri olsam boyle Zorlanmazdim ama 20 yasina kadar olmayip sonra boyle kocaman kocaman cikinca cok moralimi bozuyor.Birde beyaz tenliyim kipkirmizi sivilceler..
ben qlairista kullandım 1 veya 1,5 senesiz kullandınız mı ? kullandıysanız akne durumunuza iyi geldi mi
çünkü doğum kontrol hapı kullanmak zorundayız doktor bana kesmiyceksn dediben qlairista kullandım 1 veya 1,5 sene
10 ay roaccutane da kullandım
3 ay azitro da
kullandığım dönemler fayda etti ama hepsi bıraktıktan sonra eski haline döndü malesef
ne kadar kullandınız sorun demek ki hormonel değilmişDoğum kontrol hapı ın hemen hemen bir çok markasını kullandım bendeki sonuç siyah bir regldi ve çok rahatsız olmuştum sivilce için bir artısı olmadı hiç birinin..
Biter.Onemli olan biraktiktan sonrasi dikkatli ol doktor birak diyene kadar birakma.beni anlatıyorsun resmen ergenlikte bile bebek gibiydi benım yüzüm. Hiç ama hiç alısık olmadıgım bir durum inan psikolojımı mahvettiler resmen.Bak sen kurtulmussun bir kere darısı bana inş. bakalım 3.kutu bitiyor bire bismillah dörde başlıycam sıkıcam dişimi 3 ay daha.6 ayın sonunda bitmezse çok üzülürüm yıkılırım ama tek umudum bu
3 4 regl dönemi kadar kullandım baktım düzelme yok sadece östrojen içeren doğum kontrol hapı denedim hepsi maalesef aynı sonuç verdi ben de.. Herkesin bünyesi farklıdır ama..ne kadar kullandınız sorun demek ki hormonel değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?