- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
- 333
kızlar biraz uzun yazıcam ama ilgilenirmisinizz ben 18 yaşındayım göğüslerim 70i bile doldurmuyor yani çıkıntı var ama meme yok. dümdüz odun gibiyim. ben roaccutane kullandım sivilce ilacı 10 ay . aynı zamanda endokrşne gittim bana almanyadan ilaç getirildi testler yapıldı hormon vs normal cıktı. roac'ın 3. ayında oldu bu o hapı 3 haftalıgına bıraktım test için. o ilaçtan mı bilmiyorum ama o zaman bu zamandır bel ağrısı çekiyodum 10. ayıma yakın onun bel ağrısı değilde böbrek ağrısı oldugunu anladım. çünkü sağ böbrek tarafım agrıyodu hep ben onu ben agrısı sanıyomuşum. kaç kere ultrason film vs çekildi izmirde samsunda ankarada ama bulunamadı böbrekte bişey yok dendi taş mı diye bakıldı apandist mi diye bakıldı yok. en son ankarada başka bi hastanede (isim vermedim hiç reklam olur diye) tanıdık vardı doktor ayarladı teşhis konuldu sağ yumurtalıkta kist çıktı o yumurtalık aşşada olsa dahi böbrek hizasında ağrı olabilirmiş tanıdığa öyle söylemiş. kadın doğum önerdi adetin 3. günü git kist küçülüyosa değilde değişme yoksa dogum ontrol hapı verirler falan ameliyat vs bahsetti büyürse diye. ben ameliyattan korkmadım geçer kist de dogum kontrol hapı kullanmak istiyorum o kist küçülse deç hem kilo aldırıyomuş hem göğüs yapıyomuş herkes böyle diyooo :))) kilomda az baya zayıfım 171 boy 49 kg. o hapı kullanmak istiyorum kendi başıma istemiyorum ama kullancam kafaya koydum doktordan nası rica etsem veya ilacı bırkınca kilo meme gidiyomu kızlarr