- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.955
- 598
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Bazen 1 gün bile içmeyince hamile kalınabiliyor.İyi geceler hanımlar..
Sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Biz evleneli korunmadan hiç birlikte olmadık,ve şuanda 2 aydır Doğum kontrol hapı kullanıyorum, ve ilk defa korunmadan birlikte olduk.. yani benim 2 aylık hapım bittikten sonra oldu ilk sefer..
Afedersiniz herhangi bir durumda bu Doğum kontrol hapı kesinlikle koruyordur değil mi? Saatlerine çok dikkat ediyorum ve asla unutmadan içtim hep..
Eşimin haberi yok hap kullandığımdan, evlilik tam rayına oturmadığı İçin ve hali hazırda okuduğu İçin çocuk düşünmüyorum...
Yani korkmama gerek var mı ?
Şimdide hamile kalabilirsiniz bir gün hapı unutursanızda.Ben mesela hamile kaldım.Haplar bitmişti bir hafta ara vardı adet oldum vs iş çıkışı eczaneye uğrayıp 2 gün yenisini almadım.Yani 2 gün içmemiş oldum ve hamile kaldım.Dr söylediği yumurta önceki aydan kalmış çünkü hemen adetten sonra hamile kaldım.Anladım. Peki kullanıldığı sürece saatine dikkat edilirse ve unutulmazsa herhangi bir durumda koruyordur değil mi
Sigara içenler minipil kullanabilir.Türkiyede var mı bilmiyorum en yaygını cerazette.Emziren anneler ve sigara içenler kullanabilir.Sadece kadın hormonunu içeriyor.Evet 2001 den 2011 e kadar kullandim, o donem herhangi bir zarari olmadi, ama su an 35 yasini gectigim ve sigara kullandigim icin doktorum izin vermiyor.
İyi geceler hanımlar..
Biz evleneli korunmadan hiç birlikte olmadık,ve şuanda 2 aydır Doğum kontrol hapı kullanıyorum, ve ilk defa korunmadan birlikte olduk.. yani benim 2 aylık hapım bittikten sonra oldu ilk sefer..
Afedersiniz herhangi bir durumda bu Doğum kontrol hapı kesinlikle koruyordur değil mi? Saatlerine çok dikkat ediyorum ve asla unutmadan içtim hep..
Eşimin haberi yok hap kullandığımdan, evlilik tam rayına oturmadığı İçin ve hali hazırda okuduğu İçin çocuk düşünmüyorum...
Korur korkmayın ama hiç unutmadıysanızŞöyle söyleyim, Doğum kontrol hapı kullanıldığı sürece boşalma olma durumunda bile korur mu tam olarak bunu soruyorum aslında
Eğer saatlerine dikkat edip hap atlamıyorsanız %90-95 koruyucuİyi geceler hanımlar..
Yoo hemen hamile kalan çok varbiraktiktan sonra hemen hamile kalmiyosun biraz zaman gecmesi lazim..ama tabi takdir-i Ilahi
Ay güldürdünüz. Allah da sizi güldürsünMillet ayda belli günler yumurtluyor. Ben hep yumurtlamaya hazir geziyorum.
Kadın haklıAy güldürdünüz. Allah da sizi güldürsünBenim de ablam öyle spiralde hamile kalmadı ama çıkarır çıkarmaz hamile kaldı. Üçüncü de prezervatifle kaza kurşunu eniştemi eve almadı oturdukları yer o zaman hep akraba falan alt üst, sağ sol hep elti görümce çıkmış balkona, "Seni geberticem gelme eve," diye bağır çağır ortalığı aya kaldırmış. Adam eve gece girmiş korka korka, sabah ablam eniştemi görünce makası almış eline ben sana gelme demedim mi, gel buraya hadım edicem seni diye adamın aklını almış
Hiçbir korunma yontemi yuzde yuz korumaz. Bu yuzden cocuk istemiyorsanız ıkı yontemle birden korununAnladım. Peki kullanıldığı sürece saatine dikkat edilirse ve unutulmazsa herhangi bir durumda koruyordur değil mi
İstemeyince sorun yok olmamasında ama çocuk isteyince de kafayı sıyırıyor insan, niye olmuyor diye. Ben üçüncüyü istiyorum ileride, evimin yan taradında ruh ve sinir hastalıkları hastanesi var, bacım bir görün diyor. :)Kadın haklı
Bu kadar olmasa da ben de baya çirkeflik yapmıştım :)
Anladım. Peki kullanıldığı sürece saatine dikkat edilirse ve unutulmazsa herhangi bir durumda koruyordur değil mi
İstiyorsanız olur inşallah .İstemeyince sorun yok olmamasında ama çocuk isteyince de kafayı sıyırıyor insan, niye olmuyor diye. Ben üçüncüyü istiyorum ileride, evimin yan taradında ruh ve sinir hastalıkları hastanesi var, bacım bir görün diyor. :)
Kalabalık aile seviyorum. İleride annemler gibi olalım. Ben ne zaman oraya gitsem hepimiz toplaşırız, kardeşler anneme. Gırgır şamata. Diyorum benim de böyle bir ailem olsun ileride.İstiyorsanız olur inşallah .
Ama ben de kardeşime bacınızın verdiği aklı verirdim :)
Hiç bana göre değil :)Kalabalık aile seviyorum. İleride annemler gibi olalım. Ben ne zaman oraya gitsem hepimiz toplaşırız, kardeşler anneme. Gırgır şamata. Diyorum benim de böyle bir ailem olsun ileride.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?