- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Anladım. Peki kullanıldığı sürece saatine dikkat edilirse ve unutulmazsa herhangi bir durumda koruyordur değil mibiraktiktan sonra hemen hamile kalmiyosun biraz zaman gecmesi lazim..ama tabi takdir-i Ilahi
Valla ben kaldim. O yuzden hem kondom hem hap kullaniyorum. Millet bana deli diyor. Ama 3.çocuğu da doğuracak güç yok bende.Anladım. Peki kullanıldığı sürece saatine dikkat edilirse ve unutulmazsa herhangi bir durumda koruyordur değil mi
Ciddi misiniz hapa rağmen mi kaldınızValla ben kaldim. O yuzden hem kondom hem hap kullaniyorum. Millet bana deli diyor. Ama 3.çocuğu da doğuracak güç yok bende.
ben 2 swne kullanmistim korudu.. ama hic bir zmaan %100 denmez hic bir yontem icin..spral icin bile %98 diyor yani hep bi ihtiimal vardir ama okadarini da stres yapmana gerek yokAnladım. Peki kullanıldığı sürece saatine dikkat edilirse ve unutulmazsa herhangi bir durumda koruyordur değil mi
Yok siz o kadar korkmayin.Ciddi misiniz hapa rağmen mi kaldınız
3 gün önce açık yazıcam kusura bakmayın içe boşalma oldu ve şuanda regli oldum bugün..
Herhangi bir şey olmuş olabilir mi korktum ya
Şöyle söyleyim, Doğum kontrol hapı kullanıldığı sürece boşalma olma durumunda bile korur mu tam olarak bunu soruyorum aslındaHapi birakmaktan kastiniz 7 gunluk ara verdiginiz surecse hamile kalmazsiniz.
Umarım. Çok tedirgin oldum..Yok siz o kadar korkmayin.
Benim yumurtaliklarimi baskilayacak bir sey bulamadilar daha. Ne yapsak olmuyor. Millet ayda belli günler yumurtluyor. Ben hep yumurtlamaya hazir geziyorum.
Spirallede hamile kaldim. Hamileyken çıkardılar;(
Benden baska bir kisi daha taniyorum cevremde. Baska da yok.
Evet dogru kullanildiginda %99ile en yuksek koruyuculugu olan korunma yontemlerinden biridir.Şöyle söyleyim, Doğum kontrol hapı kullanıldığı sürece boşalma olma durumunda bile korur mu tam olarak bunu soruyorum aslında
10 yıl boyunca mı kullandınızEvet dogru kullanildiginda %99ile en yuksek koruyuculugu olan korunma yontemlerinden biridir.
Bende 10 yil ise yaradi, biraktigim ay da hamile kaldim
Ama birliktelikten 3 gün sonra adet oldum ben,eğer öyle bir şey olsa diğer ayda belli olur diye düşündüm bu kadar erken belli olmaz sanırım..Zaten şu an adet olmuşsunuz endişe etmenize gerek kalmamış.Hapa devam etmeyi düşünüyorsanız zamanında içmeye dikkat etmelisiniz.Buna rağmen hiç bir yöntem % 100 koruyucu değildir.Normalde ilk hapa başladığınız ay 15günlük bir süre ek yöntem kullanmanız önerilir.Diğer aylarda düzenli kullanıma devam ederseniz ek yöntem gerekmez.
10 yıl boyunca mı kullandınızsizin vücudunuza zarar vermedi mi peki o kadar uzun süre kullanım..
İnşallah korur, yasmin kullandım ilk ay ama baş ağrısı yaptı,microgynon kullandım ben de .. koruyuculuk oranları aynı mıdır ki..
Cok panik yapmissiniz bence ondan mantik devre disi kalmis :))Şöyle söyleyim, Doğum kontrol hapı kullanıldığı sürece boşalma olma durumunda bile korur mu tam olarak bunu soruyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?