- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.748
- 36
Bende onu kullandım ama hepsinin mantığı ve tehlikesi hemen hemen ayni
Ben de hazır değilim şu an ve diğer türlü rahat edemiyorum.. Daha başlamadım ben, inşallah zararını görmeyiz..
eşiminden iki tane ağrı kesiciye alerjisi var bir keresinde vucud şişmiş doktor iyiki ölmedin demiş olabiliyor böyle şeyler Allah korusun çooooooo...k geçmiş olsun.Editörlerin izni olursa paylaşmak istiyorum çünkü burayı çok fazla takip eden var.ben doğum kontrol hapı yüzünden ölümden döndüm demin biriyle daha tanıştım oda pko yüzünden kullanıyormuş 3 ay yoğun bakımda kalmış benim gibi hayata zor dönmüş. Evet herkes için yan etkili değil ama eğer size zarar verirse bunun şakası yok.bir kere vücudun kimyasını bozuyor.neden hep erkek zevki için fedakarlık eden biziz ki.esimin kuzeni doktor ve oda bana dediki hiçbir doktor kolay kolay doğum kontrol hapı kullanmaz dedi.Allah korusun arkadaşlar duyduğum örnekler çoğaldıkça sizinle de paylaşmak uyarmak istedim.maalesef kadın dogumcular hemen veriyor hapları.ama sonra doktorum itiraf etti birdaha asla dedi.ertesi gün hapları falanda aynı.bedeninizle yalvaririm oynamayın.yapabiliyorsaniz spiral taktirin yoksa eşiniz korunsun.kiymayın kendimize.ben kendimi tabiri caizse at gibi hatun olarak görürdüm aslan gibiydim.hayatim sondu neredeyse. Olabildiğince ilaçları hayatımızdan cikartalim allah hepimize sağlıklı günler versin
Evet maalesefYa bende kullanıyorm
Peki iğne de aynı etkiye mi sahip?
Off bu çok kötüEvet maalesef
Ya bende kullanıyorm
Ya bende kullanıyorm
Film değil şarkıcı amy leekonu dışı ama profil resmi hangi filmden
Benim anlatmak istedigm sende yan etki yaratmış olabilir bende yaratmadı ve kullanım oranı oldukça fazla uyarı yapmak istedin belki ama korkuda yaymamak lazımBenimde adetlerimi düzenlemişti.ve ben bıraktığım ay gene kaldım bu konuda sıkıntı yok zaten